Acaba canım hattın mı çekmiyor.
Neden kapalı gözüküyor ki telefonun:44:
ceren canım bence askerin gelince bitek onun askelrık yapmadıgını herkesın yaptıgını ne zor sartlar altında olduklarından bahset yoksa senınkı omrunu yıcek gıbı
bilmiyorumda benim kullandıgım telefonu nisanlımın anneside kullanıyor ondada varmıs aynı sorun bi acayip telefon yaa arayan kişiyi görmüyorum bile ekrann ışıkları full kapalı biri aradıgı zaman rastgele acıyorum kim oldugunu bilmeden...
Eki Görüntüle 574115 Eki Görüntüle 574117
telefon bu canım.. verdiğim o kadar paraya yazık bi halta yaramıyor zaten3310 kullansaydım daha memnun kalırdım
Telefondaysa canım sorun telefonunu değiştir.
Boş yere kavga etmeyin
evde bi 1100 var ona takarım belki hattımı..
93/1 ler subatın başındamı gidiyor gülşencim
Yok canım şubat 20-22 si gibi giderler
gelselerde bizde bi rahatlasak usta birliğine gecsek
Canım gelicekler son 2 ay
Ama siz ustada rahat etmezseniz tam tersi ezerler en alt devre olacaksınız ancak 93/1 ler ustaya geçerse rahat edeceksiniz canım
hadi yaaabende bi an önce gelsinler diye dua ediyorum cok oluyomu öyle devrecilik ezen karısan falan
gelde anlat bi laf etsem agzıma tıkıştırıveriyor artık korkarak konusuyorum telefonda
sen napıyosun canım nasılsın
napım canım askerımın parfumu tras sonrası kremı sampuanı bıtmıste hangısınden alsam dıe bakıom sen napıon tatlım
napım canım askerımın parfumu tras sonrası kremı sampuanı bıtmıste hangısınden alsam dıe bakıom sen napıon tatlım
Canım gittiği yere göre değişir.
Ama çoğu yerde devrecilik var.
evet canım usta birliğini gitiğinden beri kullanıyoruz aynen darısı başınıza o zaman daha rahat oluyorbenim sadece ablam biliyor ama onun tüm ailesi bilyor canım telefonda falan konuşuyoruz onlarlada sürekli.bende her gittiğimde gidiyorum mutlaka.bizde 19 uncu ayımızın içerisindeyiz canım ayy çok benzettim kendimi sana yaa.dediğim gibi bende askerden sonra söylemeyi düşünüyordum ama vazgeçtim benim okulum bitsin ondan sonra ki zaten ömerin aileside diyor sen ne zaman istersen söyle ömer bekler seni diyor :) ve onlar sürekli benim yanımda bunu hisstetiriyorlar ya ben daha çok bağlanıyorum resmen Allah yardımcımız olsun valla inş ailelerimiz bi sorun çıkartmaz.zaten dediğin gibi onların karşısına geçince belli zorlukları atlatmış olucaz ve onlarda saygı göstermeleri gerekiyor bence.ben ilk zamnlar çok düşünüyordum bu konuyu nasıl karşılarlar falan diye ama şimdi hiç düşünmemeye çalışıyorum tatlım her şey olacağına varır diyorum zaten ailelerimizde bizim mutluluğumuzu ister bence
hoş geldin baharcımm, adım türkü, yaşım 25, izmirliyim, kuşadasında yaşıyorum, askerim deee kıbrıs lefkoşadabu forumun dengesiz çatlağı benim ellaaam (kendi kendimi sıfatlandırdım )
kamileeeeee, merveeeeeee tek siz değilsiniz o durumda olanüniversite mezunuyum askerceğizim lise terk. allahın şibiliğinin totoşu tutmamış okumamış ama ben pek seviyom bizde herkeşler biliyo babama bile söyledim acemiliğe gönderdiğimin 2.günü onun ailesi de beni biliyor aydına her gittiğimde evlerine mutlaka uğruyorum, uğramazsam içim sızlıyo zira işte öyle
Türkücüm tnşmıştık seninle ama olsun tekrardan hşbuldum efenim :) Askerleriniz lise mezunu yada lise terk,sizler ise üniversite okuyosnz ya da mezunusunuz .. ben de aynı dertten muzdaribim maalesef :) 2 yıllık okudum gerçi pek bi vasfım yok ama aykutcum liseterk. beni hergün okula gtrmek için ve almak için devamsızlıktan kaldışimdi de açıktan okumaya çalışıyo. son yıl bakalım ocak da da sınava girmeye gelck yeppaaa! :) birazdan da nöbete gidecek ASKERİM.
yesilcay içiyorum cnm bende zamanı doldurmaya calsıyıorum
abo yandık ki ne yandık
hadi yaaabende bi an önce gelsinler diye dua ediyorum cok oluyomu öyle devrecilik ezen karısan falan
Kamilecm dün gece konuşurken annem başıma geldi napıyon sen ne yazıyon diye gitmek bilmedi o yzden konuşmamız yarm kaldı cevap veremedım sana kusura bakma o yuzden:) sen başta olmak üzere anladım ki bizim topicteki çoğu yaren de bu üniversite lise olayından muzdaripmişş.Bende ailesiyle falan tanıştım ama çocukcağızı daha tanıştıramadım onun için kötü bi şey olsa gerek allahtan sorun yaratmıyo bu konuda:) bende eskiden daha çok takıyodum ama onlar askerden gelince sonuçta bzde artık belli bi olgunluğa ulaşmış olcaz ve çevremzdekilern aldğımız kararlara saygı gostermesi gerekicek.Allahm sağ salım gelsinler de gerisi kolayyy:)
Yavrum ya aramıza hoşgeldn mı diyem ne diyem nedir bizim bu dert ortaklığımızzz:)
Bahar sende mi:)) hay maşşallah yok mu arttıran
yok canım ızıne gelıcek ya alım o zaman kadar dedım
Ooooo hemde nasıl benımknı gece uyandırp kola almaya kantine göndermşler düşün
ayy ben sadece bende böyle bir durum var sanıyodum kızlar.çevremde pek böyle bi durum yok.bende her şeyin ilki var diyorum hepilk zamanlar nasıl olcak diye düşün düşün bıktım artık hiiiiçççç takmıyorum.ömerim yanımda olsun yeter diyorum artık türkü sen iyimişsin yaaa ee baban nasıl karşıladı ben cesaretimi toplayamıyorum yaa mecburen okulumun bitmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?