92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Amiiiiin.Cümlemizin. Biz hala nöbet tutyruz be. devrecilikte var bide. Çıldırıyo bzmki :) Bide Çanakkale soğuğu dye bşy vr!
Telefn kullanıyo ama gizli :) Ömerciğinin santrale geçmesi süper olmuş :)

devrecilik çok kötüymiş canım yaa Allahtan bizde hiç olmadı o yönden şanslıyız bir kaç aya rahatlarlar ama biraz sabır..arkadaşım orda canım sürekli kar olmasada çok serin oluyormuş dikkat etsin aman :26: bizde telefon kullanıyoruz canım gerçi söylediğine göre herkes biliyor burda telefon kullanıldığını ama bir şey demiyorlar diyor ama demesinler zaten çarşı izni falan yok telefonda olmasa napardık
evet canımmm çok iyi oldu :)

gerçekten sabrın ölçülüyor canım yaa..zaten askerlik sayesinde ben sabırlı olmayı öğrendim sen dahada zor durumdaymışsın :)
ama sanırım bir ay sonra falan yine nöbete geçicekmiş ama teskeresini alan olunca tekrardan geçicekmiş
umarım gidince rahat bir yere geçer canım yaa..

Şanns işte. Şubatda falan telefon serbestmiş.kar yağmıyomş da çok soğukmuş işte.çevresi deniz,malum.. Çarşımız vr bizim Allaahtaaaannnn :):):) Ayy aynennn telefn olmasa hiç zaman geçmezdi.

kızlarrr ben çıkıyorum şimdi okula gidicem.akşam görüşürüz..kendinize iyi bakın yarenlerinizden güzel güzel haberler alın

2012 Gülşen'in yılı olmuş. :)

Bahar aynen benim yılım oldu
Canım sizin karkoldada zorunlu izin var mı?
Sadece 4 kişi izin kullanmayabilirmiş.
İzinleri komutan yazıyormuş.
Olsun canım 1 ay nöbet tutar sonra rahat eder inşallah:26:
Bakalım canım gitsin ona ne görev verecekler herhalde eskiden yaptığını yapar gelmeden öyle tahmin ediyorum
Telefon konusunda canını sıkma karakolda telefon kartı bile satmıyorlar.
Herkes cepten konuşuyor.

Günaydıınn güzellerr

gülşencimm napıyosun cok üzüldüm asker ugurlamasına gidecekmissin Allah sabır ve güc versin arkadasım

Günaydıınn güzellerr

gülşencimm napıyosun cok üzüldüm asker ugurlamasına gidecekmissin Allah sabır ve güc versin arkadasım

Canım ne yapıyım kendi kendime soruyorum acaba nasıl dayanıcam veya normal görebilecekmiyim ama sanmıyorum bakalım akşam ne hissedip ne yapacam

Sen nasılsın askerin nasıl?

Canım ne yapıyım kendi kendime soruyorum acaba nasıl dayanıcam veya normal görebilecekmiyim ama sanmıyorum bakalım akşam ne hissedip ne yapacam

Sen nasılsın askerin nasıl?

Cok zor olur yaa ben kendimde o cesareti bulamam tekrar tekrar yasarım o anları vallahi
askerim cok gergin her aradıgında biseyime kızıp kapatıyor telefonu
4 gündür görüşmüyoduk 3 gün önce aramıs benim telefon gene kapalıymıs 4 defa aradım diyo yaaa bu telefondamı bi sorun var anlamıyorum kii vodofone damı sorun kafayı yicem bos yere azar işitiyorum

Son düzenleme:

Canım mecburen gidicem çocukluk arkadaşım.
Ev telefonunuda ver canım ulaşmazsa evden arasın konuşursunuz.

Canım mecburen gidicem çocukluk arkadaşım.
Ev telefonunuda ver canım ulaşmazsa evden arasın konuşursunuz.

ay yok ev telefonuna cıkmıyorum ben hiç bizim akrabalar 7/24 aradıkları için sohbete tutuyolar anca basım agrıyo cogu zaman acmıyoruz bile telefonları annemede gına getirdiler hem zaten versem bide ev numaranımı ezberliycem diye baslar uyuz

Acaba canım hattın mı çekmiyor.
Neden kapalı gözüküyor ki telefonun:44:

ceren canım bence askerin gelince bitek onun askelrık yapmadıgını herkesın yaptıgını ne zor sartlar altında olduklarından bahset yoksa senınkı omrunu yıcek gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…