92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

memnun oldum ipekcim..allah senin askerininde yar ve yardımcısı olsun canım

bence o çok fazla akıllı siz ikiniz de aynı karakter gibisiniz bana öyle geldi biraz

bugün normal bi gün gibi geçmesini bekliyorum..her yerde sevgililer günü kelimesi geçmesine rağmen.ki ben öyle çok takmam sadece bi gün değil benimle olduğu her gün sevgililer günü diye düşünüyorum..her şey normalken en yakın arkadaşım bana kolye küpe almış çok seviyorum falan diye mesaj attı..bugünde biz hiç konuşmadık bi ara aşkım işim var k b msj atamıyorum demişti.ben aradım açmadı bu saat oldu hala konuşmadık..asla kızmıyorum kesin işi vardır yoksa dönerdi bana..
ama arkadaşımın yaptığı çok kötü oldum.gözüme sokar gibi...

içim sıkılıyor kızlar yaaa

siz nasılsınız kızlar??

cerencimmmm yine bi iletişim sorunu yaşadınız sanırım :44: oturup güzelce konuşun tatlım bence yoksa günler bak zehir oluyor hem sana hem askerine

selam tatlımm..ömerin işi vardır cnm bak sana söylemiş zaten yazamayabilrim diye hiç merak etme..

ya kaç kez bende yaşadım tabki arkadaşlarımızn mutlu olmasını istiyoruz ama bizim nasıl özlem çektiğmzi bilirken böyle gözlerimşze sokması tamamen düşüncesizlk ben valla net şeklde hıhı deyip bu konuyu konuşmak istemediğimi belrtyorum.. bugüne özel değil genel olarak..
sende üzme kendni gün gelicek bizde sevgililermzle olucaz..ayıp etmiş arkadaşın bilerek olmasada :26:

Aynen arkadaşında haa ama takma kamilecim bizi bizden başkası anlamıyor maalesef...
Ayrıca bencede kesin işi vardır canım dönerdi yoksaa

Aynen arkadaşında haa ama takma kamilecim bizi bizden başkası anlamıyor maalesef...
Ayrıca bencede kesin işi vardır canım dönerdi yoksaa

bu topiğin en iyi yani çnkü gerçekten anlamıyolarki arkadaşlarımız yaşamadıkları için.. anlıyoruz diyolar ama mümkün değil yaşamadan önce bzde bilmiyoduk..

bu topiğin en iyi yani çnkü gerçekten anlamıyolarki arkadaşlarımız yaşamadıkları için.. anlıyoruz diyolar ama mümkün değil yaşamadan önce bzde bilmiyoduk..

aynen tatlım yaşamadan önce en fazla ne olabilirki ya ? Diyodum ama işin içinde olunca anlıyor insan :)
Ben en yakın arkadaşıma dahi doğru düzgün anlatmıyorum gelip burada sizinle paylaşıyorum çnkü çevremdekiler hı hı diyorlar ama biz birbirimize fikirler veriyoruz. Burayı çokkk seviyorum ve sizleride e

ben kızmıyorum canım şimdi msj attı neden bugün böyle olduğuna dair..asker sonuçda anlıyorum ama işte..
bir de en yakın arkadaşım yaa.mutlu olmasını istiyorum ama bugün kendine benim yerime bi kkoysa..bir se nasılsın falan demeden sadece şunu şunu almış diyor çok bozuldum.biraz konuştum sonra msj atmadım bende..

aynen cnm başa gelince anlıyo insan.. aynen hep geçiyo bak ne kadar çok olmş az kaldı diyolar klişe.. ama bunlar teselli etmiyo devamlı bunları duymamak için artık konuyu açmyorum yani..bnde burayı ve sizleriiii çok seviyorummm!!

haklısn tabiki cnm bi mutlulukla yazmış olsada işte şuan seninde neler yapmak isteyipte yapamadığnı biliyoken yanlış yani..

Ee kutladımı askerleriniz 2 güzel söz söyledilermi

ben dedimki aşkım üzülüyomusun dedim 14 şubat birlkte değiliz diye dedim oda ben sensiz olduğum her gün her an için zaten üzülüyorum sadece bugn değilki dedi.. snrada ama sen hayatımda olduğun her gün bana zaten sevgilier günü dedi bana yetti

cem bey dedi mi bişeyler

bizimkinin takvimden haberi yoktu :)

Oda iyiymiş

Maş maş.iyimiş gizemcim
Aradı işte sevigliler günümüz kutlu olsun ahyatım inş seneye birlikte olucaz falan dedi.Dedim seninde ama zaten kutlamıyordk hayatm önemi yok dedim işte..Zaten tüm gün keyifle iş yaptım temizliği bile ya şu telefona gelebilmek çin ben artık şafak saymıyorum (ki zaten saymıyodu biliyosun ) saat dakika sayıyorum hayatımın anlamı falan dedi ÖYle yanii

Ama acemideyken çanakkale'de daha romantkti ya buraya daha alışamadı inş yakında daha da olur

hasta olmuş kızz napsınn ateşi çıkmş gece falan bi içlik verdiler koyun gibi kokuyo falan dedi bizim koyduklarımızı yıkamaya vermiş falan aklım onda hep bugün izin vermişler dinlensin diye bi daha haber alamadım zaten yarını bekliyorum

Aa canım geçmiş olsun hava değişimindendir benimkide olmultu hatta tüm askerler olur yani merak etme iyileşirrr :)
Canım arayamamıştır eğitimler ağır şimdi ayrıca istirahat aldıysa çıkması yasak koğuştan

Son düzenleme:
sağol canım iğneyi çakmışlar zaten :)

Olsun canım hemen iyileşir dediğim gibi merak etme istirahat almıştır büyük ihtimal koğuştan çıkmak yasak oluyor hasta oldukları için anca kaçıp arayabilir benimki öyle yapıyıordu komutan olmadığında başlarında merak etme yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…