daha 1 hafta geçtii gitti gideli ama sanki o kadar uzun geçti ki 1 ay gibi
Oda iyiymiş
Maş maş.iyimiş gizemcim
Aradı işte sevigliler günümüz kutlu olsun ahyatım inş seneye birlikte olucaz falan dedi.Dedim seninde ama zaten kutlamıyordk hayatm önemi yok dedim işte..Zaten tüm gün keyifle iş yaptım temizliği bile ya şu telefona gelebilmek çin ben artık şafak saymıyorum (ki zaten saymıyodu biliyosun) saat dakika sayıyorum hayatımın anlamı falan dedi ÖYle yanii
Ama acemideyken çanakkale'de daha romantkti ya buraya daha alışamadı inş yakında daha da olur
begümcm bak ilk günler tmm çok zor ama gün geçtkçe alışıyosun ama sadace rutne alışıyosun 1 hafta daha çok az oldu bak bizim kaç gün oldu inan dahda zor o yüzden kendini şimdiiden güçlü tutman lazım.. nasıl başlarsa öyle gidiyo bence
edacım sizinde iyimişşş... ya evet o oraya alışınca yine formunu yakalar alışıncada tam kıvamını bulur dye düşünüyorumm
şafak saymıyor dk sayıyorr vay vay vayyyyy...
edacım sizinde iyimişşş... ya evet o oraya alışınca yine formunu yakalar alışıncada tam kıvamını bulur dye düşünüyorumm
şafak saymıyor dk sayıyorr vay vay vayyyyy...
iyiyim ama o arayınca daha iyi oluyorum yaaa yüzümde güller açıyo resmen böyle akşam olunca vakit geçmiyo sanki zaman duruyo
ya evet akşam sanki geçmyo vakt ama akşam aramadıkları için muhtemelenn
ya evet akşam sanki geçmyo vakt ama akşam aramadıkları için muhtemelenn
Benide akşam arıyor çoğunlukla o yüzden banada gündüz geçmiyo
haha sorma gizem ya dün son kez söylüyorum şafağı say dedim başlamış ama sanırım saymayabugün çok üzüldüm alışamamış pek sanırım kar geliyor birde artvine haftaya bu zamanda cezaevine gidicek nöbetler başlıycak..Birde salaklık yaptım dedim ki çok şikayet ediyorsun hayatım dedim halbuki çocuk yaptıklarını anlatıyor ya tamam anlatmam bundan sonra şikayet etmiyorum ben falan dedi tamam sevglm ben yanlış anladım özür dilerim falan dedim salaklık yapıyorum 2'dir alttan alıyo oda bir daha düşünüp konuşucam ya :26:
gitmeden önce ne calısmama, ne üniversiteyi dısarda okumama laf yapardı, nasıl mutlu olcaksan öyle yap benim icin önemli olan mutluluğun derdi.. Simdi calısmama bir ton laf yapıyo, ayrı eve cıkcam diyorum demediğini bırakmıyo hayır efendim cıkmıcaksın diyo, iyi o zaman üniversiteyi okucam baska sehirde diyorum hayal kurma diyo.. cok degistiriyo bu askerlik cok..
evet sayar artık tatlım korkutmuşsunn
cnm yeni gitti daha bide yine değişcek yeri ya yadırgaması normal ama sende öyle demeseydn keşke şikayet değilki yaşadıkları bunlar:26:sen daha dikkatli konuş tatlım kırılmasın sonra onun yaşadıklarını hafife aldığnı düşünmesinnbide yanlış anlayablme potansiyelleri çok yüksek şuan
kesinlikle katılıyorum sana =)
Benide akşam arıyor çoğunlukla o yüzden banada gündüz geçmiyo
aynen gizem ya diyor burda tatilmi yapıyorum ben kolaymı sanıyorsun falan dedi ben tabi ağlama moduna geçince direk tamam haytm kapalm konuyu dedi kıyamam
hep der bana zaten düşünüp konuş biraz eda diye de ben beceremem 4 senedir dikkat etmem lazım artık...
benide bugün 8.30 gibi aradı ben uyuyodum sesim tabi uykulu ohh sen uyu biz kaçtan beri ayaktayız dedi gülerek bende sen istediğin zaman ara ben uyanırım dedim güldüm :)
aynen gizem ya diyor burda tatilmi yapıyorum ben kolaymı sanıyorsun falan dedi ben tabi ağlama moduna geçince direk tamam haytm kapalm konuyu dedi kıyamam
hep der bana zaten düşünüp konuş biraz eda diye de ben beceremem 4 senedir dikkat etmem lazım artık...
hahahBeni acemide de akşam arıyordu yemekten sonra ama her gün arayamıyordu 2 günde bir çok nadir hergün bilir burdaki arkadaşlar zor günlerdi yanii.Sizin bak her gün arayabiliyorsa maş.
öyle cnm ya sen istemeden onu söylemiş gibi olmuşsun..off aynen eda ya bana da hep der sen düşünmeden konuşuyosun hep şu huyundan vazgeçiremedm seni diyee ama bi anlık bişey işte sonra pişman oluyosunda o an çıkmış oluyo ağızdann
Allahıma şükürler olsun hergün bi kez arıyo ya inşallah hep böyle olur ...yemin töreni hayalinde her telefonda gelcen dime dio 2 gün izin veriolarmş falan gezelim diyo ama ben kalamam heralde
Canım eğer şansın varsa kesinlikle git.Evciye çıkabiliyorlar aile imzası ile.Sen çıkaramazsın ama babası veya annesi çıkarabilir.Ben gidememiştim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?