92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

daha 1 hafta geçtii gitti gideli ama sanki o kadar uzun geçti ki 1 ay gibi

begümcm bak ilk günler tmm çok zor ama gün geçtkçe alışıyosun ama sadace rutne alışıyosun 1 hafta daha çok az oldu bak bizim kaç gün oldu inan dahda zor o yüzden kendini şimdiiden güçlü tutman lazım.. nasıl başlarsa öyle gidiyo bence

edacım sizinde iyimişşş... ya evet o oraya alışınca yine formunu yakalar alışıncada tam kıvamını bulur dye düşünüyorumm
şafak saymıyor dk sayıyorr vay vay vayyyyy...

iyiyim ama o arayınca daha iyi oluyorum yaaa yüzümde güller açıyo resmen böyle akşam olunca vakit geçmiyo sanki zaman duruyo

edacım sizinde iyimişşş... ya evet o oraya alışınca yine formunu yakalar alışıncada tam kıvamını bulur dye düşünüyorumm
şafak saymıyor dk sayıyorr vay vay vayyyyy...

haha sorma gizem ya dün son kez söylüyorum şafağı say dedim başlamış ama sanırım saymaya bugün çok üzüldüm alışamamış pek sanırım kar geliyor birde artvine haftaya bu zamanda cezaevine gidicek nöbetler başlıycak..Birde salaklık yaptım dedim ki çok şikayet ediyorsun hayatım dedim halbuki çocuk yaptıklarını anlatıyor ya tamam anlatmam bundan sonra şikayet etmiyorum ben falan dedi tamam sevglm ben yanlış anladım özür dilerim falan dedim salaklık yapıyorum 2'dir alttan alıyo oda bir daha düşünüp konuşucam ya :26:

gitmeden önce ne calısmama, ne üniversiteyi dısarda okumama laf yapardı, nasıl mutlu olcaksan öyle yap benim icin önemli olan mutluluğun derdi.. Simdi calısmama bir ton laf yapıyo, ayrı eve cıkcam diyorum demediğini bırakmıyo hayır efendim cıkmıcaksın diyo, iyi o zaman üniversiteyi okucam baska sehirde diyorum hayal kurma diyo.. cok degistiriyo bu askerlik cok..

evet sayar artık tatlım korkutmuşsunn

cnm yeni gitti daha bide yine değişcek yeri ya yadırgaması normal ama sende öyle demeseydn keşke şikayet değilki yaşadıkları bunlar:26:sen daha dikkatli konuş tatlım kırılmasın sonra onun yaşadıklarını hafife aldığnı düşünmesinnbide yanlış anlayablme potansiyelleri çok yüksek şuan

Ciddimisin canım :26: Bizim daha olumsuz değişimler başlamadı şükür kıskançlıklar var oda hep vardı fakat korkuyorum herkes bu ara bir limoni :26:
Sen ne dşünüyorsun bu konuda peki ?

aynen gizem ya diyor burda tatilmi yapıyorum ben kolaymı sanıyorsun falan dedi ben tabi ağlama moduna geçince direk tamam haytm kapalm konuyu dedi kıyamam
hep der bana zaten düşünüp konuş biraz eda diye de ben beceremem 4 senedir dikkat etmem lazım artık...

kesinlikle katılıyorum sana =)

Benide akşam arıyor çoğunlukla o yüzden banada gündüz geçmiyo

işte heryerin şekline göre beni bi öğlen arıyo okul var diye kısaldı yoksa oda uzun olurdu .. bide akşam 5 büçk gibi arıyo en uzun ve rahat öyle konuşuyoruz bugn ama 9du en son aradı kafasına göre ya değişiyo bizimki aslındaa.. akşam mesela 5ten sonra en az 5 kez aradı bu saate kadar..ama hergü öyle değil işte.keşke olsa

begümcüm acemide gündüz arıyoda ustada değişir güne yaylınıca daha rahat olur..

benide bugün 8.30 gibi aradı ben uyuyodum sesim tabi uykulu ohh sen uyu biz kaçtan beri ayaktayız dedi gülerek bende sen istediğin zaman ara ben uyanırım dedim güldüm :)

benide bugün 8.30 gibi aradı ben uyuyodum sesim tabi uykulu ohh sen uyu biz kaçtan beri ayaktayız dedi gülerek bende sen istediğin zaman ara ben uyanırım dedim güldüm :)

hahah Beni acemide de akşam arıyordu yemekten sonra ama her gün arayamıyordu 2 günde bir çok nadir hergün bilir burdaki arkadaşlar zor günlerdi yanii.Sizin bak her gün arayabiliyorsa maş.

öyle cnm ya sen istemeden onu söylemiş gibi olmuşsun..off aynen eda ya bana da hep der sen düşünmeden konuşuyosun hep şu huyundan vazgeçiremedm seni diyee ama bi anlık bişey işte sonra pişman oluyosunda o an çıkmış oluyo ağızdann

hahah Beni acemide de akşam arıyordu yemekten sonra ama her gün arayamıyordu 2 günde bir çok nadir hergün bilir burdaki arkadaşlar zor günlerdi yanii.Sizin bak her gün arayabiliyorsa maş.

Allahıma şükürler olsun hergün bi kez arıyo ya inşallah hep böyle olur ...yemin töreni hayalinde her telefonda gelcen dime dio 2 gün izin veriolarmş falan gezelim diyo ama ben kalamam heralde

aynen canım ya istemeden söylemiş oluyorduza bu dönemde dikkat lazım
Ay huylarımızda aynı sanırım bir kesin ikiziz gizem ruh ikizi
Burcumda tterazi de şurda bayılıyım

Allahıma şükürler olsun hergün bi kez arıyo ya inşallah hep böyle olur ...yemin töreni hayalinde her telefonda gelcen dime dio 2 gün izin veriolarmş falan gezelim diyo ama ben kalamam heralde

Canım eğer şansın varsa kesinlikle git.Evciye çıkabiliyorlar aile imzası ile.Sen çıkaramazsın ama babası veya annesi çıkarabilir.Ben gidememiştim maalesef

Canım eğer şansın varsa kesinlikle git.Evciye çıkabiliyorlar aile imzası ile.Sen çıkaramazsın ama babası veya annesi çıkarabilir.Ben gidememiştim maalesef

yemin törenine gidicem kısmet olursa aileside gelir elbet ama kalma konusunda kalamam ki o da nolur kalırsın bi gün ertesi gün gezeriz diyo bakalm bilmiyorum nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…