92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

aynen canım ya istemeden söylemiş oluyorduza bu dönemde dikkat lazım
Ay huylarımızda aynı sanırım bir kesin ikiziz gizem ruh ikizi
Burcumda tterazi de şurda bayılıyım

evet normal zamanda yine tolere ediyolarda şuan dikkatli olmmaız lazım..

ruhh ikizim ama benim burcum koçç

ya eda bizdede şu oldu bugün şimdi okulda arıyo mesela napısun aşkım vs diye sıkıntı varmı srun varmı vukuat varmı diyip duruyo 4 gündür akşam konuşunca yine öyle artık bugn dedim ya akşam hayırdır aşkım ne biçim soruyosun sorgular gibifarklı bişey olsa söylerm zaten dedim.. oda soruyorum işte merak dedi ama sorgular gibi güvenmiyomuş gibi soruyosun alakası yok faln bunu sormadan edemiyorum dedi sorma rahatsız oluyorum dedim hani evdeykenki napıyosun aşkım demesinden farklı geliyo çnkü soruşu..oda aşkım kızma boşa hep sorcam dedi. kapatrken bide telefonu okulda şey diyo dikkat et kendine kızacağım şeyler yapma diyo. sinir etti tartışmadık ama sinir oldum.

yemin törenine gidicem kısmet olursa aileside gelir elbet ama kalma konusunda kalamam ki o da nolur kalırsın bi gün ertesi gün gezeriz diyo bakalm bilmiyorum nolcak

canım bencede gidebiliyosan mutlaka git bende gidemedm içimde kaldı hani.. 2 gün kalmasanda o anı yaşamak için değer bence..

Canım benimkide ben dışardayken aradığında dikkat et falan diyor yani bence kötü maksatla söylememiştir yanlış anlama boşuna gizemcim sinirde olma sıkmada canını.
Cemde acemideyken diyordu kızacağım şeyler yapma mesela benimki kıyafette takıntılıdır önü açık falan çok sinir olur bende dikkat ederim zaten..İşte onları kastediyor işte seninkide o tarz şeyleri kastetmiştir güvensizlik değil işte ama akılları kalıyor doğal olarak Allah korusun bizlere bir şey olsa onlar taa neredeler gelmeleri zaten imkansız korkuyorlar ondan bence sinir olma yani şekerim
Güvenmese arkasında bırakıp gidermi seni güvenleri tam emin ol

Son düzenleme:
canım bencede gidebiliyosan mutlaka git bende gidemedm içimde kaldı hani.. 2 gün kalmasanda o anı yaşamak için değer bence..

ben şu an çalışmıyorum işsizim ama paramı da biriktirdm bunun için gereksiz harcama falan yapmıyorum gittiğinden beri :)

ben şu an çalışmıyorum işsizim ama paramı da biriktirdm bunun için gereksiz harcama falan yapmıyorum gittiğinden beri :)

amma şanslı bizimkilerde böyle sevgililer olduğu içinnnn ne fedakarızz

canım evet bak benmde hoşuma gidiyo dikkat et demesi düşündüğünden diyo biliyorum bana çok güvendiğnide her sefernde söyler..ama etrafında bi sürü kişi var huzursuz olmamam elde değil diyo haklı ama ben ne yapablirm ki..
aynen kıyafet takıntısı bzmkndede vardır sorar aklına eserse ne gydin diye tüm dolabımıda bilir manyakmalum antalya yazın hele sıkıntı yaşıyouzama ben dikkat ederm onlar sıkııntı değilde devamlı sorunca işte anladın sen ya kızamıyorumda hakta veryorumm ama bazen sinir ediyo ama ona sinir olduğu yansıtmıyorumm genelde. şirin şirin ne vukuat olablrki aşkımmm herşey yolunda vs diyorum öylede zaten

Son düzenleme:

aynen canım bizimkide aynı dikkat ediyorum bende takma yani hepp sevdiklerinden düşündüklerindennn

valla dışarı çıkasım gelmiyo benim artık ...

aynen canım bizimkide aynı dikkat ediyorum bende takma yani hepp sevdiklerinden düşündüklerindennn

ayy sorma onu bilmesem zaten.. ilgisizliği kaldırmam çünkü o yüzden buna şükredicez

valla dışarı çıkasım gelmiyo benim artık ...

evet insanın içinden gelmiyo ama bi yerde tak ediyo
ama tabi ondada huzursuz oluyosun şimdi hemen gideym arar rahat konuşamayız vs diye..

valla tuhaflaştım bende bilmiyorum gerginlik oluyo üstümde ev basıyo sanki kimseyi istemiyorum böyle biri bişe dese batıyo resmen burda böyle sizle konuşmak iyi geliyo

valla tuhaflaştım bende bilmiyorum gerginlik oluyo üstümde ev basıyo sanki kimseyi istemiyorum böyle biri bişe dese batıyo resmen burda böyle sizle konuşmak iyi geliyo

evet ya çnkü içinde bi yangın var ve ne yapsan geçmiycek biliyosunn 460 günn boyunca geçmcek bu yüzdenn tahammül edemiyosun çoğu şeye özellkle şimdi ilk zamanlarda inkar dönemndesin ama bi süre sonra kabullenme evresine geçiceksn begümcüm..

şuan ne eve sığabilirisn ne de dışarıya çıkasın gelir..

insanın psikolojisi bozuluyo ya sadece askerin değil yani..

valla annemin dedikleri bile fazla geliyo böyle kimseyle konşmak istemiyorum kimse anlamıyomş gibi...iyi ki sizleri tanıdım

Aynen arkadaşında haa ama takma kamilecim bizi bizden başkası anlamıyor maalesef...
Ayrıca bencede kesin işi vardır canım dönerdi yoksaa

az önce arkadaşımlada konuştum anladı zaten bi şey olduğunu anlattım bir bir ben sesini duymadım bugün sen öyle diyince kötü oldum dedim özür dilerim falan dedi..

ömerlede konuştum canım gerçekden işi varmış biliyorum zaten yoksa aradı kesin:)

bu topiğin en iyi yani çnkü gerçekten anlamıyolarki arkadaşlarımız yaşamadıkları için.. anlıyoruz diyolar ama mümkün değil yaşamadan önce bzde bilmiyoduk..

kızlarrr katılıyorum size.bize bizden başka kimse anlamıyor..en yakınımız bile

huhuu kimsecikler yok galibaa.. ama ben bugün çok mutsuzum. içimde bir sıkıntı var sormayın gitsin bizim 92/4 lere baktım da hepsi burdaymış yahu artık bende buraya gireyim sürekli barii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…