Kızlar siz kaç yaşındasınız ? ben 25 =)
Ben 93 doğumlyum canım 20 yaşındayımm henüz :)
ne kadardır beraberdiniz siz yoksa sizdemi birlikte büyüdünüz
2 ay sonra 5.yılımıza gircez :) tam birlikte büyümedik üniversitede tanıştık =)
aynen canım Allaha şükür her gün arıyor ama merak ediyorum işte dedim gündüz boş olduğunda ara yok diyor akşama kadar yoruluyorum iş yapıyorum akşam arıyıp sesini duyunca mutlu uyuyorum moral depoluyorum diyoAma aramadı geçen 21.30 da aradı merak etmiyim diye...Belki yine bişey çıkmıştır...Bilemiyorum takılmıyorum zaten annem diyo her gün arıyo daha ne istiyosun diye
Aa bizdede babannemler halamlar falan vardı aynen gün bitti hemen kalabalıkta
hahahhaha sana sinirli demiyorum be gülşenim bende sinirliyim zaten papatya çayı sağolsın bu aralar
Aynen aynen büyürümm vallazaten ben 16 yaşından beri birlikteyiz onla büyüdüm biraz daha büyümem lazım ama
Maş anladım canım :) olsun uzun bir ilişki sonuçta.E ünivde tanştıysanız 2 senelikmiydi ? sevgilin uzun dönem gitti
Kızlar siz kaç yaşındasınız ? ben 25 =)
Bana göre + yönleride var - yönleride ...Ama kader böyleymiş...
Uf hem 21. seviyeyi geçemedim ya 1 jöle kalmıştı beee
Hemde sevgilim aramadı bugün çokkkkkk sinirliyim be gülşen
en iyisi ben 2. papatya çayımı içiyim
aynen canım kalabalık oldu mu iyi oluyor
bizde beraber büyüdük o 92li ben 93 lü oluncaa
ya benm nette sıkıntı oluyo o yüzden bugün geriden geliyorum kaldırıp atcam şimdi pc yi
aynen öyle 2 senelikti ben 4 e tamamladım o bıraktı tecil ettirdi o gün bugün bu sene gitmek nasip oldu dönünce inşallah güzel şeyler olcak artık :)
Ben 23 yaşındayım canım
Ah eda gülşen=sinir olmuş
O oyun insanı cdden sinir ediyor eminim cnm sevgilin yrn arycaktr
olsun canım ya ttnet benimki acaip yavaş bu ara bendede oluyor sorun
Biz beraber büyümedik o beni büyüttü bizdemalum 90 lı ya o siz tam birlikte büyümüşsünüz ama
keşke tamamlasaydı canım ya amaa benim bir tespitim var gerçekten myo dan sonra kızlar tamamlıyor erkekler takılıyor kalıyor...Benim okulumda 2 senelik bu sene mezun olucam sonra tamamlıycam tabiiki
hahah papatya çayımı içtim şimdi relaxx oldum birz gülşennntavsiye ederim
sen hediyeni aldın mı bakalım ?
Aynen oyuna gcık oldum bıraktım yahu yarın oynarım..Bugünde arayabilir de bakalım...Aynen yarın arar sanırım artık
dünde ararım yarında dedi ki zaten hergün arıyordu hiç sekteye uğraşamamıştı.....gıcık oldm
benmkide kablolu var burda istanbulda varmı blmiyorumda hem evde tv de kullanılıyo hemde interneti var ortak işte.. sınırısız iyi falanda bu aralar sapıttı
evet o büyük olunca seni büyütmüş biz eşit sayılır haliyle birlikte büyümüşüz
Daha ablası getirmedi canım rıza da demiyor gelmedi hala hedyem yani.
İşi vardır cnm ondn aryammştr
erkekler iş bulup çalışıyo çoğu sallamıyoo kızlar ama didiniyo ben de tamamladm hemen ama işsizim bende o konuda şanssızım olmuyo bi türlü tamam diolar tam aradımız kişi sizi arıcaz ne arayan ne soran ben de çalışsam aslında çeyizimi yapıcam ama yok millette pat diye buluyo ben şaşırıyorum ... uzun dönemde de vardır bi hayır ne diyim canım biraz kendi tercihi oluyo sonuçta ben her koşulda beklerim ama o yapıcağı için baştan tamamla diye yırtındm iş inada bindi bende dedm sen yapcan askerliği madem sen bilirsin diye bugünlere geldik
Onu bilmiyorum canım bizim burda bir modem var işte kabvlolu kablosuz giriyosun internete cepten falanda.
Hahaha aynen canım beni büyüttüde biraz yavrumu canından bezdirdim büyüyene kadar
aynen öyle canım aslında bu devirde okumakta para etmiyor tecrübe gerekiyor birazda sen ne okumuştun ?
birde aynen sen zorlasanda bak erkek arkadaşın yapamamış kendi tercihi hayırlısı
anladım cnm bunuda adı kabloluda ben kablosuz kullanıyorumkardeşim masaüstünden ben laptoptan telden faln ..
ee olsun artık edacım o kadar kendi istediği gibi büyütmüş seni aslında düşününce ne kadar küçük bi yaş eda ya 16.. o yaşta nasıl ciddi ilişkiye başlamışız hayret ediyorum kendime..
aynen canım ya mağazalara bile başvrdm bi dönem ingilizcem var bilgisayar sertifikam falan var ona bile deneym yok diye almadılar..ben işletme mezunuyum
aynen canım anladım seninkide kablosuz aslındaneyse
aynen ya aslında başlarken ciddi ilişki diye başlamamıştık yani laylaylom diyede değil ama..ki benim ilk sevgilimdir kendilerie o yaşta normalde işte başladık ve Allaha şükür böyle sevdik falan birbirimizi öyle bir şeyler oldu ve 4 yılımız bitti.düşününce enteresan ama işte gizem hayat
canım inglizce bu dönemde çok büyük artı yani nasıl bulamadın hayret şans işte tatlım inş hayırlısıyla bulursun istediğin gibi bir iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?