anladım canım eline ulaştımı bizede söylersin artık
bilmiyorum gülşen ya h.sonu bişey yapmıyolar boş boş duruyorlarmış sadece spor işte sanırım birde temizlik o rutin yemekhane falan.birde dün kömür taşıdık demişti..işi vardı heralde yoksa aramadan durmaz biliyorum neyse artık.Alışınca hergün kötü oluyo işte
valla diyorum ya canım şansım yok yani hakikaten vardır bi yerde nasipte o iş beni ne zaman bulcak bilmiyorum hayırlısı hakkımzda =)
aynen canım anladım seninkide kablosuz aslındaneyse
aynen ya aslında başlarken ciddi ilişki diye başlamamıştık yani laylaylom diyede değil ama..ki benim ilk sevgilimdir kendilerie o yaşta normalde işte başladık ve Allaha şükür böyle sevdik falan birbirimizi öyle bir şeyler oldu ve 4 yılımız bitti.düşününce enteresan ama işte gizem hayat
canım inglizce bu dönemde çok büyük artı yani nasıl bulamadın hayret şans işte tatlım inş hayırlısıyla bulursun istediğin gibi bir iş
Bilmezmiyim canım kötü olduğunu 92/1 ler gitsin siz çok rahat ediceksiniz bk gülşen demişti dersin
başlarken evet o kafayla başlamıyosun ama bu kadar ciddi olacağını buralara geleceğinide tahmin etmiyo insan bide ben onla zorla çıkmaya başladım bi yeter artık tamam hadi buluşalıım çok israr ettin falan olmuştu..o yüzden der bak iyiki ısrar etmişim nerelere geldik diye.. öyle edacım şanslıymışız ki kafa dengimiz insanlarla karşlaşmışız..
gitsinler bir an önce o zaman ya ki şuanki yeri geçici biliyosun yarın veya salı kurada çıkan yere geçicek...baakalım...
Gittiği yerde biraz daha sert davranabilirler.
Temizlik falan yaptırıyorlar genelde bazıları alt devresin diye konuşmuyorlar ne saçmalık değil mi sanki kendileri üst devrede çok birşey olmuş
aynen canım öyle başlamıyorsun ama oluyor olacağı varsa işte
aynen aynen şanslıymışız ki iyi insanlar çıkmış karşımıza sevdiğimiz bizi seven kendinden çok değer veren şükür yani
canım bilmiyorum artık nasıl bir yer olacak gittiği yer.Burası çok güzel il jandarma ama...Kalamıcak burda...Kısmet yani
aynen konuşmuyolarmıymış pes ya zaten cezaevinde 20 tane asker varmış nasıl konuşmıycaklar acaba
Kızlarrr aradı benimki planım 7 gibi aramaktı ama temizlik yaptık ful koğuş temizliği falan işim anca bitti dedi
yavrum ya rüya görmüş yok facede ilişkisi yok yapmışım falan sonra demişim ayrılalım başkasıyla çıkıyomuşum dedim böyle bişey mümkünmü etkisinde kalmış ama güzel konuştu unuturum 1-2 güne dedidedim sakın asker psikolojisine girme haaaa ddedi yok
öyle...ama üzüldüm böyle saçma rüya görmesine...ynede atlatmış şokuda
gizemcim kura oldu ama daha bunlara açıklamadılar
Ahanda rıza vakaları başlamaya başlamış
Sonun benim gibi olabilir edacım dikkat dikkar
Kızlarrr aradı benimki planım 7 gibi aramaktı ama temizlik yaptık ful koğuş temizliği falan işim anca bitti dedi
yavrum ya rüya görmüş yok facede ilişkisi yok yapmışım falan sonra demişim ayrılalım başkasıyla çıkıyomuşum dedim böyle bişey mümkünmü etkisinde kalmış ama güzel konuştu unuturum 1-2 güne dedidedim sakın asker psikolojisine girme haaaa ddedi yok
öyle...ama üzüldüm böyle saçma rüya görmesine...ynede atlatmış şokuda
gizemcim kura oldu ama daha bunlara açıklamadılar
yok bebeğim dünkü gibi konuştu rıza vakası yaşamam sanmambende hep görüyodum bu tarz rüya ona patlıyodum seni anlamış oldum cidden kötü bişeymiş aşkım falan dedi
her şey kontrol altında bebeğim m.etme
Başta böyle başlıyor edacım arkası geliyor sonra yavaş yavaş bir 6 ay geçsin görürsün umarım yaşamazsın.Ya neden deliriyorum anlıyorsun değil mi
Anlıyorum seni glşencim inşallah yaşamam ama sanmam çünkü ben ona taaa gitmeden askere dedim bak o triplere girme çekemem ben ilişkimiz mahvolur gereksiz dedim oda tamam dedi..Tabii belli olmaz ama o devrede benim tavrımı biliyor canım gayet net o yüzden sorun olmaz inşallah.
Ben her daim görüyorum saçma rüyalar ben napıyım yani...Bakalım yarın anlaşılır etkisi
Ben rüya görmüyorum sadece snir krizi geçiriyorum
Birde demez mi bana beni kıskandırma diye baylıp kalıcaktım oracıkta sanki ben kıskandırıyorum onu
hahahhaa gülşen alemsinnnn ya
seninki baya aşmışşş ayy benimki olmaz öyle vallla...
Kendini aştı artık diycek bir laf snir krizi geçirmemeye başladım normal karşılıyorum artık dogal geliyor
Haziranda gelsin bakalım ne olacak merak içindeym
canım askerlik işte :26:
Ben demn dedim aşkım en az hasarla hatta hasarsız atlatırsak bu dönemi bize ilişkimize fayda dedim aynen hayatım dedi ve biz bunu aşıcaz zararsız dedi
canım nolcakkk haziranda her şey güzel olur mehtappp oh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?