92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bilmezmiyim canım kötü olduğunu 92/1 ler gitsin siz çok rahat ediceksiniz bk gülşen demişti dersin

başlarken evet o kafayla başlamıyosun ama bu kadar ciddi olacağını buralara geleceğinide tahmin etmiyo insan bide ben onla zorla çıkmaya başladım bi yeter artık tamam hadi buluşalıım çok israr ettin falan olmuştu..o yüzden der bak iyiki ısrar etmişim nerelere geldik diye.. öyle edacım şanslıymışız ki kafa dengimiz insanlarla karşlaşmışız..

aynen canım öyle başlamıyorsun ama oluyor olacağı varsa işte
aynen aynen şanslıymışız ki iyi insanlar çıkmış karşımıza sevdiğimiz bizi seven kendinden çok değer veren şükür yani

gitsinler bir an önce o zaman ya ki şuanki yeri geçici biliyosun yarın veya salı kurada çıkan yere geçicek...baakalım...

Gittiği yerde biraz daha sert davranabilirler.
Temizlik falan yaptırıyorlar genelde bazıları alt devresin diye konuşmuyorlar ne saçmalık değil mi sanki kendileri üst devrede çok birşey olmuş

Gittiği yerde biraz daha sert davranabilirler.
Temizlik falan yaptırıyorlar genelde bazıları alt devresin diye konuşmuyorlar ne saçmalık değil mi sanki kendileri üst devrede çok birşey olmuş

canım bilmiyorum artık nasıl bir yer olacak gittiği yer.Burası çok güzel il jandarma ama...Kalamıcak burda...Kısmet yani
aynen konuşmuyolarmıymış pes ya zaten cezaevinde 20 tane asker varmış nasıl konuşmıycaklar acaba

aynen canım çok şükür ki sevgimizi hakedicek insanlarla karşılaşmışız..

kura salı günümüymüş canım..

Bende anlamıyorum karakoldada az kişi var ordada knşmuyorlar saçmalık işte

Kızlarrr aradı benimki planım 7 gibi aramaktı ama temizlik yaptık ful koğuş temizliği falan işim anca bitti dedi
yavrum ya rüya görmüş yok facede ilişkisi yok yapmışım falan sonra demişim ayrılalım başkasıyla çıkıyomuşum dedim böyle bişey mümkünmü etkisinde kalmış ama güzel konuştu unuturum 1-2 güne dedi dedim sakın asker psikolojisine girme haaaa ddedi yok
öyle...ama üzüldüm böyle saçma rüya görmesine...ynede atlatmış şokuda

gizemcim kura oldu ama daha bunlara açıklamadılar

Son düzenleme:

Ahanda rıza vakaları başlamaya başlamış
Sonun benim gibi olabilir edacım dikkat dikkar

Ahanda rıza vakaları başlamaya başlamış
Sonun benim gibi olabilir edacım dikkat dikkar

yok bebeğim dünkü gibi konuştu rıza vakası yaşamam sanmam bende hep görüyodum bu tarz rüya ona patlıyodum seni anlamış oldum cidden kötü bişeymiş aşkım falan dedi
her şey kontrol altında bebeğim m.etme

Son düzenleme:

anladım canım... aman çıksın rüyaların etkisinden ben gibi oda saçma sapan rüyalar görüyo desene ya

Başta böyle başlıyor edacım arkası geliyor sonra yavaş yavaş bir 6 ay geçsin görürsün umarım yaşamazsın.Ya neden deliriyorum anlıyorsun değil mi

Başta böyle başlıyor edacım arkası geliyor sonra yavaş yavaş bir 6 ay geçsin görürsün umarım yaşamazsın.Ya neden deliriyorum anlıyorsun değil mi

Anlıyorum seni glşencim inşallah yaşamam ama sanmam çünkü ben ona taaa gitmeden askere dedim bak o triplere girme çekemem ben ilişkimiz mahvolur gereksiz dedim oda tamam dedi..Tabii belli olmaz ama o devrede benim tavrımı biliyor canım gayet net o yüzden sorun olmaz inşallah.
Ben her daim görüyorum saçma rüyalar ben napıyım yani...Bakalım yarın anlaşılır etkisi

Ben rüya görmüyorum sadece snir krizi geçiriyorum
Birde demez mi bana beni kıskandırma diye baylıp kalıcaktım oracıkta sanki ben kıskandırıyorum onu

Kendini aştı artık diycek bir laf snir krizi geçirmemeye başladım normal karşılıyorum artık dogal geliyor
Haziranda gelsin bakalım ne olacak merak içindeym

canım askerlik işte :26:
Ben demn dedim aşkım en az hasarla hatta hasarsız atlatırsak bu dönemi bize ilişkimize fayda dedim aynen hayatım dedi ve biz bunu aşıcaz zararsız dedi
canım nolcakkk haziranda her şey güzel olur mehtappp oh

Farkında değil ki bana zarar verdiğinin sonra bana diyor ki neden bana bağırdın kızdın kırıldım acaba neden
Çok kıskanç oldu çook
Bir gelsin ya artık haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…