92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Farkında değil ki bana zarar verdiğinin sonra bana diyor ki neden bana bağırdın kızdın kırıldım acaba neden
Çok kıskanç oldu çook
Bir gelsin ya artık haziran

hahhahhaha
canım ya kıskançlığın fazlası aşırı zarar ama onada yazık
gelince kafasını kırarsın gülşennnnnn

kıyamazsın be tatlım sen papatya suyuyla yıkanda git ahahahha sakin sakin çocuk şaşırır

Şok geçirir.
Rızada bende çok sinirliyim o bağırdığında ben susarım ben bağırdımda o
ama o bağırdığında bende bağırıyorsam kesin haklıyımdır
Birde arabadan inmelerim meşhurdur.
Kapıyı çarpar inerim beni arar durur birde bulamaz biz çok komigiz ya bak anlatırken gülmeye başladım biri izliyorsa bizi kesin bize bunlar kafayı yemiş diyordur

geçirsin işte tatlım ne güzel
dengeyi kurmak öenmli 2 taraf aynı anda bağırmamalı zatn hahahha tahmin edebiliyorum seni hıhhhhhhhhh rızaaaaaa diyip çarpıyorsundur kapıyııı

kızlaaarrr okudum konuşmaları bırakıp gitmeleriniz meşhurmuş sanırım benide ömer bir keresinde çok kızdırmıştı motordan indim (kendileri motor hastası olduğu için genelde motorla gelir buluşmalara) arkamdan geldi bin eve kadar takip ederim bak demiştim ben dinler miyim hiç yürümeye devam ettim.bir baktım amcalar bakıp gülüyorlar
bende uzatmayıp binmiştim motora

ahhh ahhhh bak aklıma geldi.çok özledim yaaaa

hahahah kamile supermiş yahu
motor muuu ay ben 1 kere bindim çok korknç bir şey gerçi sen alışmışsındır ama çok action lı muthişmiş senin bırakmanda

bende çokkkkkk özledimmmmmmmmm

hahahah kamile supermiş yahu
motor muuu ay ben 1 kere bindim çok korknç bir şey gerçi sen alışmışsındır ama çok action lı muthişmiş senin bırakmanda

bende çokkkkkk özledimmmmmmmmm

alıştım tabi canım da bu anlattığım dağıtım iznine geldiğinde olmuştu o gün dedim bir daha hayatta binmem diye.çünkü ben hızdan korkuyorum motor sonuçda..o da inadına hız yapmıştı ki düşün bizde hiç kask falan yok çok kızmıştım askere gidicek diyede çok uzutmamıştım..

şimdi askerden gelince motor değiştirmeyi falan düşünüyormuş yokkk dedim ben hayatta binmem..aşkımm yapma falan dedi ama yok yaniii büyük konuşmamyım ama kolay kolay binmem artık

off yaaa bi kaç gündür doğru düzgün konuşamıyoruz da zaten..haziran gelsinde mehtap yapmak istiyorummmmm

nasılsın canım aranız daki meseleyi hallettiniz galiba

sagol canm iyiyim sen nasılsın
hallettik cok sükür umarım gene bisey cıkarmaz basıma durağan bi iliski istiyorum artık inis cıkıslardan bıktım

canım allah kavuştursun nasıl geçti sorun yoktu dime inşallah
sagol canım cümlemizi amiin
Güzeldi ama cok kısaydı ya ben alıstım sanırsam 2gün de olsa alıstım artık gönderirken üzülmedim valla bak aglardım hep gittiği ilk günler hic yok yani biseyim alısmaktan baska caremde yok zaten

Günayyydınnnnn.
Kız ceren br zahmet alış be yavrum her hafta görüyorsun be.. :).

Son düzenleme:
sevdiceğim aradı belli olmuş artvinde merkezde cezaevine gidicek konuşmuş devrecilik yok gibi bişeymiş 1-2 aya tel kullanır sanırım...üst devre gidince veya.ama nöbet 6 saat günde...
hayırlısı olsun bakalımmm

hayırlı olsun canım böylesi hayrlıymıs demekki devrecilikte yokmus ne güzel telefon kullandırmıycaktın hani sen noldu

hayırlı olsun canım böylesi hayrlıymıs demekki devrecilikte yokmus ne güzel telefon kullandırmıycaktın hani sen noldu

cerencim nakillere giderse il il gezicek aklım kalıcak zor olucak...O yüzden istiyorum ama anca üst devre gidince kullanır...
inşallah nakillere gitmez uykusuz falan nyse hayırlısı diyelim yavrum
sen nasılsın nasıl geçti mehtap gerçi alışmışındır hıhhhhh doğum günüü nasıldı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…