Farkında değil ki bana zarar verdiğinin sonra bana diyor ki neden bana bağırdın kızdın kırıldım acaba neden
Çok kıskanç oldu çook
Bir gelsin ya artık haziran
hahhahhaha
canım ya kıskançlığın fazlası aşırı zarar ama onada yazık
gelince kafasını kırarsın gülşennnnnn
Kırıcam tabi bir gelsin
kıyamazsın be tatlım sen papatya suyuyla yıkanda git ahahahhasakin sakin çocuk şaşırır
Şok geçirir.
Rızada bende çok sinirliyim o bağırdığında ben susarım ben bağırdımda o
ama o bağırdığında bende bağırıyorsam kesin haklıyımdır
Birde arabadan inmelerim meşhurdur.
Kapıyı çarpar inerim beni arar durur birde bulamaz biz çok komigiz ya bak anlatırken gülmeye başladım biri izliyorsa bizi kesin bize bunlar kafayı yemiş diyordur
geçirsin işte tatlım ne güzel
dengeyi kurmak öenmli 2 taraf aynı anda bağırmamalı zatn hahahha tahmin edebiliyorum seni hıhhhhhhhhh rızaaaaaadiyip çarpıyorsundur kapıyııı
Aynen öyle eda dedğin gibi hıh yapıp gidiyorum
hahahahah arada hakediyorlar canım ben ilişkimizin başlarında bir kere kızmıştım sene 2009 mu 2010 mu ne bunu kadıköy iskelede bıraakıp vapura binip beşiktaşa geçmiştim ahahaha
Oh iyi yapmışsın edacım
kızlaaarrr okudum konuşmalarıbırakıp gitmeleriniz meşhurmuş sanırım benide ömer bir keresinde çok kızdırmıştı motordan indim (kendileri motor hastası olduğu için genelde motorla gelir buluşmalara) arkamdan geldi bin eve kadar takip ederim bak demiştim ben dinler miyim hiç yürümeye devam ettim.bir baktım amcalar bakıp gülüyorlar
bende uzatmayıp binmiştim motora
ahhh ahhhh bak aklıma geldi.çok özledim yaaaa
hahahah kamile supermiş yahu
motor muuu ay ben 1 kere bindim çok korknç bir şey gerçi sen alışmışsındır ama çok action lı muthişmiş senin bırakmanda
bende çokkkkkk özledimmmmmmmmm
Canım benim çıkmam gerekiyor öpüyorummm seni good night
nasılsın canım aranız daki meseleyi hallettiniz galiba
sagol canım cümlemizi amiincanım allah kavuştursun nasıl geçti sorun yoktu dime inşallah
Günayyydınnnnn.
Kız ceren br zahmet alış be yavrum her hafta görüyorsun be.. :).
hayırlı olsun canım böylesi hayrlıymıs demekki devrecilikte yokmus ne güzel telefon kullandırmıycaktın hani sen noldusevdiceğim aradı belli olmuş artvinde merkezde cezaevine gidicek konuşmuş devrecilik yok gibi bişeymiş 1-2 aya tel kullanır sanırım...üst devre gidince veya.ama nöbet 6 saat günde...
hayırlısı olsun bakalımmm
hayırlı olsun canım böylesi hayrlıymıs demekki devrecilikte yokmus ne güzel telefon kullandırmıycaktın hani sen noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?