92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canım bencede bırak kullansın cok rahat oluyo inan bak kullandıktan sonra farkediceksin telefon elinin altında her türlü ulasma imkanın var.
İyiyim canım bende yeni uyandım sabah yürüyüslerine basladım bugün itibariyle cok yorgundum eve geldim yattı falan mehtap güzeldi her zamanki gibi fakat dogum günü cok sıradandı kös kös oturduk mangalmı yapsaymışız keske onun yerine dedim daha eglenceli olurdu havalar ısınsın öyle gideriz artık mangala napyım canım

canım yok benimki şimdi kullanmak istemiyor ortama bakıcam öyle bakarız dedi bende sıkıştırmıyorum nasılsa rahatça arıyor ve hep komutanla olucak nakillerde falan zor olur diye bakalım
ayy canım alışmışındır sen mehtaplaraaa yaaprsınız mangallarınızıda

Aynen cenkte bi ortama bakarım ispiyoncu varmı yokmu dedi ama ilk girişinde dayanamadı soktu herkes kullanıyomus ya birliğin içinde alkol içen bile varms düsün o kadar rahat..
Alıstım canım valla hazirana kadar evciyle idare edicez ama komutanın teki kızmıs ayda bi çık demiş biliyomusun belki bundan sonra 3 4 haftada bi cıkar bilemiyorum. bazı komutanlarıda her hafta çık imkanın varken diyomuş

yuh alkolmu pes yani....
bizimki cezaevi olduğundan daha şeydir hani sıkı bilemiyorum.komutanlara ne ki evciye çıkması yine çıkar seninki

yuh alkolmu pes yani....
bizimki cezaevi olduğundan daha şeydir hani sıkı bilemiyorum.komutanlara ne ki evciye çıkması yine çıkar seninki
uyuz bi bascavus varms o karısmıs digerleri haftada bi cık diyomus tokata geldiğini biliyolarms sevdirmis kendini kimse bisey demiyomus ama o komutan biraz sorunluymus.. aman canm yaa gelsinde 3 haftada bi gelsin napalım sükür halimize
Sen nasılsın canm benim aranız nasıll bakalım

yani canım ayda 1 ede şükret
iyiyim ben bebeğim aynı standart okulum haftaya açılıcak tatildeyim hala
askerimlede aram harika maş

yani canım ayda 1 ede şükret
iyiyim ben bebeğim aynı standart okulum haftaya açılıcak tatildeyim hala
askerimlede aram harika maş
En kötü günümüz böyle olsunn canım kavga falan etmeyin askerde cok kötü oluyo caresizliğin 2 kat artıyo konusup halledemiyosun aman iyi gecinin yavrularım

En kötü günümüz böyle olsunn canım kavga falan etmeyin askerde cok kötü oluyo caresizliğin 2 kat artıyo konusup halledemiyosun aman iyi gecinin yavrularım

aynen canım acemilikte olmuştu olaylar küçük çaplı biliyosunuz zaten maş gitti gideli aramız super hergün arıyor bugn şimdi aradı akşamda ararım dedi o acemilikteki sıkıntıların arama problemlerinin hiç biri yok çnkü az kişi var e rahat inş cezaevindede böyle olur ya...

Son düzenleme:
Aynen canım bizimkinin oldugu yerdede az asker war bu yüzden rahatız sende faydasını görürsün sonradan az asker olunca karısan eden olmuyo fazla herkes kafasına göre takılıyo.. bak cok ciddiyim inanmayabilirsin bende ilk duydugumda inanamadım cenk uyuyakalmıs gece sandalyede telefonu yere düsmüs cebinden komutan uyandırmıs cebine koy telefonunu çalarlar yazık olur demiş ciddiyim yaa

bilmiyorum artık canım cezaevi karakoluna gidince görücez artık araştırmışlar konuşmuş işte çanakkaleden bir arkadaşıyla birlikte acemilikteki şuanda aynı yerdeler yine sormuşlar devrecilik yokmuş ama yinede bakıcazzz
ayy iyimiş komutana bak

ilk önce bi gözlemlesin canm nolur nolmaz, valla bencede komutana bakk cok sasırdım ama gercekten rahat yeri bide denetlemede bitti yaa artık oh degmeyin keyfimize uyuyabilcek artık rahat rahat yatagında kuzum yaa ablası bak bana sevgililer gününde ne yaptırmıs

tesekkür ederim balım yazılar okunuyomu?
3 aydır taktıgı künyeyi bana verdi ismi soy ismi kan grubu yazıyo hep künyede bide o moru yaptırmıs üst üste takmıs iki künyeyide

ceren cenk bir gün güneş bizim için doğacak yazıyor dimm çözebilmek için uğraştım biraz çok net değil ama canım

bak sennnnn iyi yapmış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…