ilk önce bi gözlemlesin canm nolur nolmaz, valla bencede komutana bakk cok sasırdım ama gercekten rahat yeri bide denetlemede bitti yaa artık oh degmeyin keyfimize uyuyabilcek artık rahat rahat yatagında kuzum yaa ablası bak bana sevgililer gününde ne yaptırmıs
Eki Görüntüle 636231 Eki Görüntüle 636232
okunmuyomu diye ben şey ettim ama az bucukda olsa okunuyomus sevindimamaaa çözdüm ben
acıkcası benimde her an boynumda degil ara sıra takıyorum gece yoklugunu hissettiğim zamanlar boynuma gecirip uyuyorum benmkide anahtarlık tarzında boncuklu ismimizin yazılı oldugu bisey yapmıstı acemideyken hala bas ucumda dururgüzelmiş canımmm banada kendi künyesinden yaptırmış vermişti dağıtımda yazdığı mektuplar ve yaptığı anahtarlıkla
ama takamıyorum künyeyi tabşii kii
acıkcası benimde her an boynumda degil ara sıra takıyorum gece yoklugunu hissettiğim zamanlar boynuma gecirip uyuyorum benmkide anahtarlık tarzında boncuklu ismimizin yazılı oldugu bisey yapmıstı acemideyken hala bas ucumda dururbenimkide keske mektup yazsa yok anam yazmıyo ya
acıkcası benimde her an boynumda degil ara sıra takıyorum gece yoklugunu hissettiğim zamanlar boynuma gecirip uyuyorum benmkide anahtarlık tarzında boncuklu ismimizin yazılı oldugu bisey yapmıstı acemideyken hala bas ucumda dururbenimkide keske mektup yazsa yok anam yazmıyo ya
bende sormadan mektup yazmiyim dedim söledim yazma dedi bana ne gerek var konşuyoruz dedi okunuyo diye :)
bende zarf falan aldım mektup yazıcaktım vercektm sözde bu gelmesinde unuttumbende sormadan mektup yazmiyim dedim söledim yazma dedi bana ne gerek var konşuyoruz dedi okunuyo diye :)
canım defter tut gelince okut ben öyle yapıyorum askeriyeye göndermiyorum sevgilin haklı okunuyor gönderme acemide ustada gönderirsin istersen
siz devamlı ankesörlüden konusuyosunuz ya bide canm ondan telefonla msjlassanız devamlı mektup yazmaz sanmıyorum benmki msjlasıyoruz yaa ne gerek war diyo odun yaabende geçen bana gömleğini vermişti parfümünü bol sıkıp aldım kokladım uzunca sonra künyesini aldım elime elimde tuttum yazdığı mektupları okudum dağıtımda yazdığı güzel mesajları okudum ağladım biraz rahatladım
içiçnden gelip ayzması lazım canım benimkide yanımdayken hiç yazmazdı ama gitti ben demeden yazdı yani şaşırdımm herkesin hislerini dışa vurumu farklı işte yazar elbet
yazıyorum bişiler kısa kısa da olsa ya ...bugün konuşamadık kartı bitmişti dün akşam diyorum ben ariyim ankesörlüyü benimkide inadım inattır yok diyo gerek yok ilk defa gittiğinden beri bu saate kadar konşmadık
bende zarf falan aldım mektup yazıcaktım vercektm sözde bu gelmesinde unuttumvesikalık resmimi falan verdim ama baksın cocugum
siz devamlı ankesörlüden konusuyosunuz ya bide canm ondan telefonla msjlassanız devamlı mektup yazmaz sanmıyorum benmki msjlasıyoruz yaa ne gerek war diyo odun yaa
canım üzülme her an arama imkanları olmuyo arar elbet acemide cok sıkı oluyolar ustada rahatlar.. edanında dediği gibi defter tut bu benim 2. defterim bitmek üzere bitsin vericem orda okusun bol bol bende 3. defterime gecicemcanım defter tut gelince okut ben öyle yapıyorum askeriyeye göndermiyorum sevgilin haklı okunuyor gönderme acemide ustada gönderirsin istersen
canım arar alayda kartbitmiş alamamıştır falan merak etme ben tecrübeliyim bu konuda oluyordu acemilikte maaalesef bu tarz şeyler
diyorum ben gönderiyim kart diye burda daha ucuz diyo istemiyo anam benimki fena inat yaa :)
ne güzel bakıp bakıp gülümsüyolardır simdi resimlerimizi görüncebende giderken asker cüzdanı almıştm içine ikimizin resmni koydum =)
evet msjda söylüyo söylemesinede insan bide mektup istiyo ileride saklayabileceği ne biliyim kıızzyani canım sana mesajda söylüyodur söyliyceğini hemde anında iletişim oh en güzelii be
canım benim sen kart gönderene kadar ohoooo çaldırsn ara sende ne inat yapıyo lafımı olur aranızda yaniii kart bitmişse yapcak bişey yok yada sesini duymycak bırak kendi karar versin dayanamaz zaten
tam 12 nin üzerine mi gelicek kıızz nasıl olcak harbi bende sorcaktım sana bak unutmuşumYarın tickerımdakiiii kız yürümeye başlıycakkkkkkkkkkkkk
ne güzel bakıp bakıp gülümsüyolardır simdi resimlerimizi görünce
evet msjda söylüyo söylemesinede insan bide mektup istiyo ileride saklayabileceği ne biliyim kıızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?