92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

güzelmiş canımmm banada kendi künyesinden yaptırmış vermişti dağıtımda yazdığı mektuplar ve yaptığı anahtarlıkla
ama takamıyorum künyeyi tabşii kii

Son düzenleme:
güzelmiş canımmm banada kendi künyesinden yaptırmış vermişti dağıtımda yazdığı mektuplar ve yaptığı anahtarlıkla
ama takamıyorum künyeyi tabşii kii
acıkcası benimde her an boynumda degil ara sıra takıyorum gece yoklugunu hissettiğim zamanlar boynuma gecirip uyuyorum benmkide anahtarlık tarzında boncuklu ismimizin yazılı oldugu bisey yapmıstı acemideyken hala bas ucumda durur benimkide keske mektup yazsa yok anam yazmıyo ya

bende sormadan mektup yazmiyim dedim söledim yazma dedi bana ne gerek var konşuyoruz dedi okunuyo diye :)

bende geçen bana gömleğini vermişti parfümünü bol sıkıp aldım kokladım uzunca sonra künyesini aldım elime elimde tuttum yazdığı mektupları okudum dağıtımda yazdığı güzel mesajları okudum ağladım biraz rahatladım

içiçnden gelip ayzması lazım canım benimkide yanımdayken hiç yazmazdı ama gitti ben demeden yazdı yani şaşırdımm herkesin hislerini dışa vurumu farklı işte yazar elbet

canım defter tut gelince okut ben öyle yapıyorum askeriyeye göndermiyorum sevgilin haklı okunuyor gönderme acemide ustada gönderirsin istersen

yazıyorum bişiler kısa kısa da olsa ya ...bugün konuşamadık kartı bitmişti dün akşam diyorum ben ariyim ankesörlüyü benimkide inadım inattır yok diyo gerek yok ilk defa gittiğinden beri bu saate kadar konşmadık

siz devamlı ankesörlüden konusuyosunuz ya bide canm ondan telefonla msjlassanız devamlı mektup yazmaz sanmıyorum benmki msjlasıyoruz yaa ne gerek war diyo odun yaa

canım arar alayda kartbitmiş alamamıştır falan merak etme ben tecrübeliyim bu konuda oluyordu acemilikte maaalesef bu tarz şeyler

canım defter tut gelince okut ben öyle yapıyorum askeriyeye göndermiyorum sevgilin haklı okunuyor gönderme acemide ustada gönderirsin istersen
canım üzülme her an arama imkanları olmuyo arar elbet acemide cok sıkı oluyolar ustada rahatlar.. edanında dediği gibi defter tut bu benim 2. defterim bitmek üzere bitsin vericem orda okusun bol bol bende 3. defterime gecicem

diyorum ben gönderiyim kart diye burda daha ucuz diyo istemiyo anam benimki fena inat yaa :)

canım benim sen kart gönderene kadar ohoooo çaldırsn ara sende ne inat yapıyo lafımı olur aranızda yaniii kart bitmişse yapcak bişey yok yada sesini duymycak bırak kendi karar versin dayanamaz zaten

bende giderken asker cüzdanı almıştm içine ikimizin resmni koydum =)
ne güzel bakıp bakıp gülümsüyolardır simdi resimlerimizi görünce
yani canım sana mesajda söylüyodur söyliyceğini hemde anında iletişim oh en güzelii be
evet msjda söylüyo söylemesinede insan bide mektup istiyo ileride saklayabileceği ne biliyim kıızz

canım benim sen kart gönderene kadar ohoooo çaldırsn ara sende ne inat yapıyo lafımı olur aranızda yaniii kart bitmişse yapcak bişey yok yada sesini duymycak bırak kendi karar versin dayanamaz zaten

onu da dedimm onuda boşver diyo ben alıyorum diyo ama yemin törenine giderken kart alıcam bide diyorum sweat falan mı alsam çarşıya çıkcaklar ya giyer falan

ne güzel bakıp bakıp gülümsüyolardır simdi resimlerimizi görünce

evet msjda söylüyo söylemesinede insan bide mektup istiyo ileride saklayabileceği ne biliyim kıızz

yani canım doğru benimki komedi yazmış sevgilim şimdi koğuş nöbeti tutuyorumm işte 12 den 2 ye kadar uyku yok...hasretin yakıyor beniii falan yazmış yavrum ya hiç beklemediğim laflar yanii yanımda yoksun ama öyle bir ben olmuşsunki içimde yanımda hissediyorum seni falanlar filanlar oyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…