tam 12 nin üzerine mi gelicek kıızz nasıl olcak harbi bende sorcaktım sana bak unutmuşum
al canım swit bence bende aldım giderken giyiyo devamlı carsıda falanonu da dedimm onuda boşver diyo ben alıyorum diyo ama yemin törenine giderken kart alıcam bide diyorum sweat falan mı alsam çarşıya çıkcaklar ya giyer falan
gece 12 ye kadar cıkma bekle bakalım nolcak :76:yüriycek işte ceren bende bilmiyorum görcem işte yarın .
gece 12 ye kadar cıkma bekle bakalım nolcak :76:
al canım swit bence bende aldım giderken giyiyo devamlı carsıda falan
gir kız benimde 2 gün var heyecanlandım bak simdiaynenn haa gece 12de girer bakarım hahahah
ben çıkııyorum kızlarrrr akşam girerim görüşürkk
gir kız benimde 2 gün var heyecanlandım bak simdi
bende cıkıyorum canm grsrz begümcüm
selam kızlarr nasılsınız bakalımm ??*
gizemmm herkes çıkmış sen girmişsinnn tatlım iyiyim ben birz tedirginim benimki cezaevne gidicek ya kesn belli oldu nakillerde falan olursa il il gezer diye korkuyorum....
sen nasılsın mehtaba 1 gün daha yaklaştııııınnnnn
canımm evet aynen öyle siz çıkmışsınız ben girmişimm
okudum canım belli olduğunu tabi bilememek seni şuan tedirgin ediyo ama nakillerde olup olmayacağı oraya gtmeden belli olmuyo heralde dimi:26:sen içini ferah tut bak ..
ben iyiyim canım 1 gün daha eksildi takvimdenpazar günüde çarşısı var zaten ..
aynen canım gidince belli olucak hayırlısı diyorum bakalım
ohh pazar çarşı p.tesi burda ne güzellll
kaç ay olmuştu görüşmeyeli sizin tatlm
hayırlısı canım ne zaman gidicek oraya haftaya mı..
canım 26-27 eylülde gitti yani tam 5 ay olcak geldiği gün..çok gün oldu
yarın veya çarşamba gider bilmiyorum canım akşam arıycak o zaman sorarım bende merak ettimfazla konuşamadık öğlen haber vermek için aradı komutan çağırdı sonrada
ooo baya olmuş gizemcim bizim mehtap olana kadar 6 ay geçmiş olcak planlarımıza göre ağustos 15 gibi gelirse...Geçmiyor dimi zor....
hı iyi bari hemen gidicekmiş tatlım daha fazla merak etmeden , akşam detaylı konuşursunuz
baya oldu canım ya evet hani ilk 1-2 ay neysede aralık ocak geçmek bilmedi hadi şubat ha geldi ha gelcek diye geçiyoda..şubatta biticek o gelene kadar nerdeyse..
6 ayda zor olucak senin için .. ama bi süre sonra rutinleşiyo yani geçiyo..
bizim diğer izinde temmuz sonu olcak o zaman senle beraber sayıcazz mehtabi
Şimdiden özledim ya nasıl geçicek of....
biz bir daha kullanmayı düşünmüyoruz iştte son 5 ay kaldı diye avunarak geçicek sanırım birde 10 gün erken gelmiş olcak 19 şubt değil 9 şubat gibi teskere alıcak...inş...
evet beraber sayıcaz sanırmmmm
özleniyo edacım gittiği an başlıyo özlem hiç dinmiyo ki yani bencede kullanmayın 6 ya 5 olmuş olcak erken geleceğiylede avutursunuz kendinizi ama yinede haziran gibi çok sıkılcak olursanız gelir bide eylülde ekimde gelir.. ama bak ben dayandım 5 ay 6 ayıda zorlardım hani sizde dayanırsnız tatlım kendini hangi tarihe endekslersen ona göre ayarlıyosun kafanıda..
nasıl geçicek diyodum 5 ay geçirmişiz vay bee diyorum düşününüce..
ama kolay mıydı ? asla.
aynen özlem durumuna göre işte bakıcaz tatlım aynen geçiyor bak sizinki geçmiş inşallah bizimkide geçerde avıunuruz az kalan günlere....
aynen değil hiç değil kendimi nasıl güçsüz hissediyorum ama işte kader buymuş inş gldiklerinde her şey çok güzel olur hepmiz için...
bazen o kadar boş geliyoki herşey kendimi nasıl güçsüz ve boşlukta hissediyorum böyle içim bi garip oluyo..hiç kolay değil ama allah sabrınıda gücünüde veriyor yoksa katlanamzdık..
sağ salim gelsinler artık ve herşey çok güzel olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?