92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

selam kızlarr nasılsınız bakalımm ??*

gizemmm herkes çıkmış sen girmişsinnn tatlım iyiyim ben birz tedirginim benimki cezaevne gidicek ya kesn belli oldu nakillerde falan olursa il il gezer diye korkuyorum....
sen nasılsın mehtaba 1 gün daha yaklaştııııınnnnn

canımm evet aynen öyle siz çıkmışsınız ben girmişimm
okudum canım belli olduğunu tabi bilememek seni şuan tedirgin ediyo ama nakillerde olup olmayacağı oraya gtmeden belli olmuyo heralde dimi:26:sen içini ferah tut bak ..

ben iyiyim canım 1 gün daha eksildi takvimdenpazar günüde çarşısı var zaten ..

aynen canım gidince belli olucak hayırlısı diyorum bakalım
ohh pazar çarşı p.tesi burda ne güzellll
kaç ay olmuştu görüşmeyeli sizin tatlm

aynen canım gidince belli olucak hayırlısı diyorum bakalım
ohh pazar çarşı p.tesi burda ne güzellll
kaç ay olmuştu görüşmeyeli sizin tatlm

hayırlısı canım ne zaman gidicek oraya haftaya mı..

canım 26-27 eylülde gitti yani tam 5 ay olcak geldiği gün..çok gün oldu

hayırlısı canım ne zaman gidicek oraya haftaya mı..

canım 26-27 eylülde gitti yani tam 5 ay olcak geldiği gün..çok gün oldu

yarın veya çarşamba gider bilmiyorum canım akşam arıycak o zaman sorarım bende merak ettim fazla konuşamadık öğlen haber vermek için aradı komutan çağırdı sonrada
ooo baya olmuş gizemcim bizim mehtap olana kadar 6 ay geçmiş olcak planlarımıza göre ağustos 15 gibi gelirse...Geçmiyor dimi zor....

hı iyi bari hemen gidicekmiş tatlım daha fazla merak etmeden , akşam detaylı konuşursunuz

baya oldu canım ya evet hani ilk 1-2 ay neysede aralık ocak geçmek bilmedi hadi şubat ha geldi ha gelcek diye geçiyoda..şubatta biticek o gelene kadar nerdeyse..bide kışın günler kısa yazın işimiz zor

6 ayda zor olucak senin için .. ama bi süre sonra rutinleşiyo yani geçiyo..

bizim diğer izinde temmuz sonu olcak o zaman senle beraber sayıcazz mehtabi

Son düzenleme:

Şimdiden özledim ya nasıl geçicek of....
biz bir daha kullanmayı düşünmüyoruz iştte son 5 ay kaldı diye avunarak geçicek sanırım birde 10 gün erken gelmiş olcak 19 şubt değil 9 şubat gibi teskere alıcak...inş...
evet beraber sayıcaz sanırmmmm

Son düzenleme:

özleniyo edacım gittiği an başlıyo özlem hiç dinmiyo ki yani bencede kullanmayın 6 ya 5 olmuş olcak erken geleceğiylede avutursunuz kendinizi ama yinede haziran gibi çok sıkılcak olursanız gelir bide eylülde ekimde gelir.. ama bak ben dayandım 5 ay 6 ayıda zorlardım hani sizde dayanırsnız tatlım kendini hangi tarihe endekslersen ona göre ayarlıyosun kafanıda..

nasıl geçicek diyodum 5 ay geçirmişiz vay bee diyorum düşününüce..
ama kolay mıydı ? asla.

aynen özlem durumuna göre işte bakıcaz tatlım aynen geçiyor bak sizinki geçmiş inşallah bizimkide geçerde avıunuruz az kalan günlere....
aynen değil hiç değil kendimi nasıl güçsüz hissediyorum ama işte kader buymuş inş gldiklerinde her şey çok güzel olur hepmiz için...

bazen o kadar boş geliyoki herşey kendimi nasıl güçsüz ve boşlukta hissediyorum böyle içim bi garip oluyo..hiç kolay değil ama allah sabrınıda gücünüde veriyor yoksa katlanamzdık..

sağ salim gelsinler artık ve herşey çok güzel olsun..

edacımm annem çağırıyorr salata falan yapcam da çok öpüyorum seni akşama girerim yine görüşürüz bebeğimmm

aynen canım her şey boş geliyor ve kimse anlamıyor...bende yazıyorum yazıyorum gelince okusun anlasın diye çnkü telefonda ne kadar anlatsamda ona olmuyor her şeyi söyleyemiyorum üzülmesin diye...ama boğuluyorum bunaLıyorum bir de size anlatıyorum içimdeki boşluğu işte....

siz bizden 3 ay öndesiniz 3 ay önce kavuşucaksınız tatlım ama burda beni cereni bırakmayın ara ara girin haa benim terhise kadarrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…