92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Mirveeeeeeeeeeeeeeee geçmişimi okuyosun uşağum ? Nassın ?

Enaaam siz neler konuşmuşunuz böylee beyaa oku oku bitiremedim uşağumm Okul açıldı ya bugün o yüzden artıkın akşamları giricem canım,okul iyi oldu ya zaman geçiyo ohh.Yarın da 1 sene kalmış oluyo seninn hayırlı uğurlu olsunn yavrum ben şimdi çıkıyorum okurken baya zaman harcadm notlarımı temize bi çekeyim gece gelceeem :80:

benim okulum haftaya açılıyoya giriyorum fulll aynen canım 1 yıl kalıyo söylemesi bile zor ama bakalım sağol canımm
avukat kızsın çek bakim temize bende çıkıyorum zatennn

Kizlar ya benimki simdide mayista izine gelicem die tutturdu erken diilmis sizce daha gideli bir ay oldu yeni attim depresyonu ustumden simdi yine gelicem dio

Canım hatırlamıştır belki sana süpriz yapacaktır olamaz mı

canım yazdıktan sonra kapı çaldı arkadaşı kocaman bi buket gülle geldi
ya hatırlamadı sebebi şu yeni teslim oldu ve karışık bi yer kafası bozuk tarıhı bıle ayarlamamış
unutmuş ama boyle telafi etti

canım daha napsın sende nizamiyeden mi kaçsın :)

canım daha napsın sende nizamiyeden mi kaçsın :)

ne yapım ben boyleyım işte gül fln önemli değil keşke hatırlasaydı tek bi mesaj yeterdi
unutmuş işte şimdi konuştum ağlıyo bitanem yaa üzüldüm kıyamadım affettım
arkadaşıyla çiçek yollamış çok güzeller kız ayy işte kadın olmak böyle bişey hemen affediveriyon

kızlar benimki telefonda jandarma marşı söylüyo çok alemdi ya şimdi bakiyim dedim netten sözlerini unuttum ya jandarma marşını biliosmnsz :)

canım hatırlamasa çiçeği nasıl yollatcak ben o noktayı anlamadım sende keşke telefonda deseydi diosunn nese iş tatlıya bağlanmış sevindim :)

canım hatırlamasa çiçeği nasıl yollatcak ben o noktayı anlamadım sende keşke telefonda deseydi diosunn nese iş tatlıya bağlanmış sevindim :)

canım unutmuş bizim ki bende trip attım anladı hemen bir sürü mesaj attı
ardından da güller geldi yani sonradan oldu gül meselesi hatırlamadı normalde

canım unutmuş bizim ki bende trip attım anladı hemen bir sürü mesaj attı
ardından da güller geldi yani sonradan oldu gül meselesi hatırlamadı normalde

şimdi anladm canım haklısın ama inşallah gelince telafi eder bi daha ki doğumgününe =)

evet canım defterden okurlar gelince onlara bi yere kadar yansıtabiliyoruz

bebeğim öyle düşünme 3 ay önceyiz ama süre aynı bizde 3 ay önce başladık hasret çekmeye öyle düşün.. yanlız bırakmayız sizi burda sıksık girerim ben merak etmeee

arkadaşlar merhaba ben aslında sanırım 92/4 yareniyim ! bişey sormak istiyorum şafağı çıkış tarihine göremi hesaplıyoruz biraz bu konuya yabancıyım askerim 23 kasımda silüsünü aldı 7 gün dağıtım izni kullandı şafaksöyle diye bi program var orda hesaplıyorum 347 çıkıyor ama normalde 370 falan çıkış tarihi 31 ocak 2014 teskere tarihi 23 şubat yazıyor ordada çıkış tarihine göre hesaplıyor o sitede ben ne yapacağımı şaşırdım yardım edin nolurrrrrrrrrr:44::44::44::44::44::44:

Kizlar benimki yine izine gelicem die tutturdu mayisin birine rezervasyon yaptir dio cok erken diilmi sizcede ya erken diyorum ama yanlis anlarmi acaba beni

Kizlar benimki yine izine gelicem die tutturdu mayisin birine rezervasyon yaptir dio cok erken diilmi sizcede ya erken diyorum ama yanlis anlarmi acaba beni

selam gülşahcım..

ya bencede erken canım siz zaten daha yeni kulanmıştınız önümüzde daha 8 ay var:26:
onu kırmadan açıklamayı denemişsindir mutlaaka kalan zamanları asıl geçiricez değince ne diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…