edacımm annem çağırıyorr salata falan yapcam da çok öpüyorum seni akşama girerim yine görüşürüz bebeğimmm
Mirveeeeeeeeeeeeeeee geçmişimi okuyosun uşağum ? Nassın ?
Enaaam siz neler konuşmuşunuz böylee beyaa oku oku bitiremedim uşağummOkul açıldı ya bugün o yüzden artıkın akşamları giricem canım,okul iyi oldu ya zaman geçiyo ohh.Yarın da 1 sene kalmış oluyo seninn hayırlı uğurlu olsunn yavrum ben şimdi çıkıyorum okurken baya zaman harcadm notlarımı temize bi çekeyim gece gelceeem :80:
selam kızlar ne var ne yok ?
ben hiç iyi değilim
hayırdır ipek noldu iyimisin
hayır canım hiç iyi değilim bugün benim doğum günüm
nişanlım hatırlamadı hiç iyi değilim delirmek üzereyim
Canım hatırlamıştır belki sana süpriz yapacaktır olamaz mı
canım yazdıktan sonra kapı çaldı arkadaşı kocaman bi buket gülle geldi
ya hatırlamadı sebebi şu yeni teslim oldu ve karışık bi yer kafası bozuk tarıhı bıle ayarlamamış
unutmuş ama boyle telafi etti
canım daha napsın sende nizamiyeden mi kaçsın :)
ne yapım ben boyleyım işte gül fln önemli değil keşke hatırlasaydı tek bi mesaj yeterdi
unutmuş işte şimdi konuştum ağlıyo bitanem yaa üzüldüm kıyamadım affettım
arkadaşıyla çiçek yollamış çok güzeller kız ayy işte kadın olmak böyle bişey hemen affediveriyon
canım hatırlamasa çiçeği nasıl yollatcak ben o noktayı anlamadım sende keşke telefonda deseydi diosunn nese iş tatlıya bağlanmış sevindim :)
canım unutmuş bizim ki bende trip attım anladı hemen bir sürü mesaj attı
ardından da güller geldi yani sonradan oldu gül meselesi hatırlamadı normalde
aynen canım her şey boş geliyor ve kimse anlamıyor...bende yazıyorum yazıyorum gelince okusun anlasın diye çnkü telefonda ne kadar anlatsamda ona olmuyor her şeyi söyleyemiyorum üzülmesin diye...ama boğuluyorum bunaLıyorum bir de size anlatıyorum içimdeki boşluğu işte....
siz bizden 3 ay öndesiniz 3 ay önce kavuşucaksınız tatlım ama burda beni cereni bırakmayın ara ara girin haa benim terhise kadarrr
Kizlar benimki yine izine gelicem die tutturdu mayisin birine rezervasyon yaptir dio cok erken diilmi sizcede ya erken diyorum ama yanlis anlarmi acaba beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?