arkadaşlar merhaba ben aslında sanırım 92/4 yareniyim ! bişey sormak istiyorum şafağı çıkış tarihine göremi hesaplıyoruz biraz bu konuya yabancıyım askerim 23 kasımda silüsünü aldı 7 gün dağıtım izni kullandı şafaksöyle diye bi program var orda hesaplıyorum 347 çıkıyor ama normalde 370 falan çıkış tarihi 31 ocak 2014 teskere tarihi 23 şubat yazıyor ordada çıkış tarihine göre hesaplıyor o sitede ben ne yapacağımı şaşırdım yardım edin nolurrrrrrrrrr:44::44::44::44::44::44:
canım sülüs tarihinden itibaren yani 23 kasım ama sanırım sen kullanıcağınız izin sayısını oraya yazmadığın için 30 gün fark oluyor arada.. o şafaksöyle de kaç gün izin kullanacağnızıda yazdın mı
Bacaginda platin var ameliyat olma ihtimali var olursam erken gelirim zaten dio ama kesin olucak die bisi yok mayis cok erken ya daha gideli bir ay oldu onun stresini daha atamadim ustumden ne desem bilemiyorumki
yok canım 26sında teslim oldu 7 gün dağıtım iznınıne geldi onu yazdım bir o kadar bende sandım ki normal teskere gününe göre değilde çıkış tarıhıne göre hesaplıyor gibi geldi bana teskere tarihine göre hesaplarsak okey 370 oluyor ama şafak söyle 348 cıkarıyor çıkış tarihine göre yani askerimde doğuda görev yapıyor 31 ocakta gelicem diyor kafam karıştı:26::26::26:
Bacaginda platin var ameliyat olma ihtimali var olursam erken gelirim zaten dio ama kesin olucak die bisi yok mayis cok erken ya daha gideli bir ay oldu onun stresini daha atamadim ustumden ne desem bilemiyorumki
anladım canım ben siz izin kullanıcak mısınız şimdi başka .. çnkü izin kullanıp kullanmamanıza göre de tezkere tarihi değişiyoru 7 gün kullanılmış kalan 23 günüde kullanıcaksanız şafak 370. ama kullanmayacaksınız 348 oluyor..31 ocak dediyse erkek arkadaşın izin kullanmcaksnz o zmn 31 ocak oluyo.
canım yazdıktan sonra kapı çaldı arkadaşı kocaman bi buket gülle geldi
ya hatırlamadı sebebi şu yeni teslim oldu ve karışık bi yer kafası bozuk tarıhı bıle ayarlamamış
unutmuş ama boyle telafi etti
yardımcı olabildiysem ne mutluu canımm
insanın kafası karışıyor ya bazen..
370 doğru ama burdaki diğer 92-4 arkadaşlarında o şeklde izin kullanıcak şeklde hesaplanmış hali..
tam sayfayı açtım neler kaynatmışınız diye okuyodum kiiiiii murat boz özledim şarkısını söylemeye başladı..içim bi garip oldu..
BEN ÖZLEDİM SENİ!!!!
siz nasılsınız kızlar?
arkadaşlar merhaba ben aslında sanırım 92/4 yareniyim ! bişey sormak istiyorum şafağı çıkış tarihine göremi hesaplıyoruz biraz bu konuya yabancıyım askerim 23 kasımda silüsünü aldı 7 gün dağıtım izni kullandı şafaksöyle diye bi program var orda hesaplıyorum 347 çıkıyor ama normalde 370 falan çıkış tarihi 31 ocak 2014 teskere tarihi 23 şubat yazıyor ordada çıkış tarihine göre hesaplıyor o sitede ben ne yapacağımı şaşırdım yardım edin nolurrrrrrrrrr:44::44::44::44::44::44:
Ben özledim galiba seni bu yüzden bu kadar sitemlerim
İyiyim canım sen nasılsın?
kızlar benimki telefonda jandarma marşı söylüyo çok alemdi ya şimdi bakiyim dedim netten sözlerini unuttum ya jandarma marşını biliosmnsz :)
ben biliyorummm o marşıııııı benimki dağıtımda bana söylemişti bana
şırıl şırıl suyun akışı belinede bağlamış al nakışı jandarmaya bir selam vermezmisinnn istanbul kızııı falan gbi benim bilidğim
aynen aynen :)) ya rahatı çok iyi allaha şükür diyorum ustada da kal diolarmı bide dioki bana çok rahat burası boşver ay dedim sen ciddi kafayı yedinnn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?