92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

iyiyim canım bi sorun yok ama çok sıkılıyorum artık yaaa
okul başladı günler hızlı geçer diyorum geçiyorda ama işte içimdeki sıkıntı geçmek bilmiyor.

selam kızlar bu aradaaa

rıza 2 nci telefonunuda yakalattı
Benim canım sıkılmıyor kamile ama garip hissediyorum sanki ilişkim askerde başlamış
rızayla görüşmem hayel masal gibi birşeymiş gibi geliyor.

EdaaNasılsın canım

iyiyim gülşencimdee nasıl yani yakalattımı yine :26: sen nasılsınnn

selam edacımm
tatilin keyfini çıkartıyorsun tabi dimiiiii

aynen canım son haftam tatilde keyfini çıkartıyorum valla..
birde benimkiyle aramız çok iyi mutluyum yani o bakımdan bir de bişey sorucam şimdi bu cezaevi karakoluna geçicek 20 asker falan varmış ya ankesörlü vardır muhakkak dimi

Çavuş ya benim ki bir yeri psletmiş askerler komutanda kızmaya gelmiş elinde telefonu görmüş almış
Acemide Bunu Söylüyordu

gecenin üçü
elimde silah
bekliyorum ben
bu vatan için

ağlama anam
üzülme babam
hele sen yarim
sana hiç kıyamam

şehitler ölmez
vatan bölünmez
bir inat için
bu bayrak inmez

çok güzelmiş be
benimkide bugün banadiyorki sen orda rahat uyu diye nöbet tutucam ben burda
yok ankesörlü yoksad abulurum bir çaresini müptelanım aşkım falan diyor çoştu baya bu ara birde dün kü rüya konusunu hiç açmadı gülşen unutmuş besbelli
kuzenimin nişanı için kıyafet alıcaz dedim annemle işte diyoki nolur güzel kapalı düzgün birşey al çok kısa olmasın hayatım sen bilirsin zaten diyo anlayış hat safhada gülşennnnnnnn

gülşencimmmm bizdensin yaniii bu askerlik bitesiye kadar kaç kere daha yakalatıcaz bakalım ee canım bi şey olmadı dimi bi işlem falan yapmadılar :44:
neden öyle oluyor bilmiyorum yaaa.banada haziran gelmiycekmiş hiç göremiycekmişim gibi geliyor ne tuhaf bi şeymiş bu duygular yaaa..

edacım Allah bozmasın canım canım vardır tabi ama bence telefon kullanırsınız gör bak.çünkü az kiş olunca daha rahat hem devrecilik falan olmaz gibime geliyor.komutanlarıda iyi olursaaa oooo değmeyin keyfinize

Edacım mahşallah diyorum canım
Kamile birde bizimki ucuz telefonlar almıyor valla işimiz iş bilmiyorum.İşlem olmamış allahtan şükür

kamilecim benimki 3 ay kullanamam gibime geliyor diyor konuşmuş işte ordaki 1-2 askerle daha gitmedi ama neyse işte devrecilik yok sıra sıra oluyor her şey demiş.işte zaten 92/2 ler varmış birde 92/3 ler demiş telefon getirin kullanırsınız falan bir de komutanın yanında demiş bunlara fakat diyoki benimki hani soksak belki ötyle diyor ama üst devre belli olmaz elimizden alırlar falan diyor bir bakıcak ortama ona göre sokar çarşı izninde bakalım bende sıkmak istemedim tatlım ya hanii dedim ne zaman rahat olursan o zaman sokarsın hayatm die bakalım yarın gidicek görücez

Kamile birde bizimki ucuz telefonlar almıyor valla işimiz iş bilmiyorum.İşlem olmamış allahtan şükür

saol canım benimmm
canım ucuz telefon alsın madem yakalatıyor yazık ya askerlik bitimi telleri geri alınca zengin olursunuz artık toptannnn

gülşencimmmm söyle ucuz telefon alsın yoksa para dayanmaz kiii zaten asker oldukları için pahalıya alıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…