92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

yarın mı gidiyor güle güle gitsin canım inş rahat eder.
çok garip gibi geliyor dimi komutanın yanında tel kullanmak ama mesala ömerlerde kullanıyormuş bende nasıl yaa diye sordum amaaaa bi komutanı varmış kiiiii teli görünce hemen alıyormuş zaten iki telimizide o yakalamış
devrecilik olması çok iyi tabiii en azından rahat olur eeee sırayla tabi herşey

aynen canım yarın il jandarmadan cezaevi karakoluna geçicek hayırlısıyla gitsin artık tam düzeni otursun göçebe oldu be yarim
işte canım aynen tuhaf bak seninkide kullanıyomuş komuandan komutana değişiyo demek ki bakalım biz napıcaz kısmet hele 3 ay geçsinde kullanırız sanrm

Dinlese canım keşke dinlemiyor maalesef ben hediye aldım şimdi s3 mini bakalım bunuda yakalatırsa valla sinirlenicem

bebeim ya yakalatma ihtmali çok yüksek hele s3 ü gördüler mi inadına alırlar çalınır falan neden asker adamın neyine ya o kadar özellkli telefonn
bu dediklerimi duysalar nasıl kkızarlar.. ama öylee

ASKERLERİMİZ GELSİNNNNN!!!!
özlemin dibine vurduk yahuu

iyiyim gizemcim sıkılıyorum biraz .sen nasıslın?

bende öyle canım ya hem iyiyim hemde sıkılmamak elde değil.. okulda o dersler nasıl uzuyor nasıl uzuyorrr saate bakmalka geçiyo ders.. senin nasıldı güünün..
hoşgeldinn gizemcimmmm
salatan nasıl oldu bakim

her zaman ki gibi lezizz salata benim işimm

Allahın izniyle biticek kasımda hasret kalmıycak bitsin artık...

BİTSİNN uf.. bu ara çöktük topikçe moral olarak..

bebeim ya yakalatma ihtmali çok yüksek hele s3 ü gördüler mi inadına alırlar çalınır falan neden asker adamın neyine ya o kadar özellkli telefonn
bu dediklerimi duysalar nasıl kkızarlar.. ama öylee

gülşennnn sinirlenmiyoruz papatya çayı içiyoruz haahahaha

Bende sizin gibi düşünüyorum ancak dinlemiyor kızlar bende yüklenmek istemiyorum ama onu bir kaptırsın görücek gününü bir ton laf yicek benden hep aynı oluyor zaten dinlemiyor beni sonra lafı yiyip oturuyor

Eda sinirlenmemek elde değil cidden değil

Dinlese canım keşke dinlemiyor maalesef ben hediye aldım şimdi s3 mini bakalım bunuda yakalatırsa valla sinirlenicem

kargoyla mı gönderdin canım??
sende ama gülşencim yaaa daha ucuz bi şeyler alsaydın keşke..gerçi teskereyi alırken bir sürü telefonla gelirler satıp iyi bi şeyler alırlar artık

oy oy ellerine sağlık canımmmm
aaa bırakmayın kızlar kendinizi ya çökmek yok
öncelikle gizem mehtabına kalmış 1 hafta neyin çöküntüsü aaaa olmaz ama

sinirlenmek bizim işimiz gülşennnn hahhaah
ama yok ben artık sakin relax bir kızım

Son düzenleme:

sorma canım dinlemiyolarkiii ... başına kakar dururdu göndermesen. neyse yakalatırsa aç ağzını yum gözünü bişeyde diyemez haksız olduklarını bilince pek iyi susuyolar

oy oy ellerine sağlık canımmmm
aaa bırakmayın kızlar kendinizi ya çökmek yok
öncelikle gizem mehtabına kalmış 1 hafta neyin çöküntüsü aaaa olmaz ama

sağol bebeğmm

edacım her gelişin bir dönüşü var ya o düşündürüyo benii..
tabi genel düşünürse her gidişin bir dönüşüde var amaa ona daha çok var ne felsefik bi cümle oldu.. gece gece..

hiç bu kadar plakalara ilgi duymamıştım o günlerin gelmesini iple çekiyorum...

kargoyla mı gönderdin canım??
sende ama gülşencim yaaa daha ucuz bi şeyler alsaydın keşke..gerçi teskereyi alırken bir sürü telefonla gelirler satıp iyi bi şeyler alırlar artık

sinirlenmek bizim işimiz gülşennnn hahhaah
ama yok ben artık sakin relax bir kızım

sorma canım dinlemiyolarkiii ... başına kakar dururdu göndermesen. neyse yakalatırsa aç ağzını yum gözünü bişeyde diyemez haksız olduklarını bilince pek iyi susuyolar

Daha göndermedim canım.
Ne zaman göndereceğimde muamma
Ben hala sinirliyim eda sinirlerimi aldırsam bile bu rıza beni sinirlendirmeyi başarır
Öyle yapıyorum hep gizem hep ben haklıyım bir kerede haksız çıkmıyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…