gülşencimmmm söyle ucuz telefon alsın yoksa para dayanmaz kiii zaten asker oldukları için pahalıya alıyorlar
kamilecim benimki 3 ay kullanamam gibime geliyor diyor konuşmuş işte ordaki 1-2 askerle daha gitmedi ama neyse işte devrecilik yok sıra sıra oluyor her şey demiş.işte zaten 92/2 ler varmış birde 92/3 ler demiş telefon getirin kullanırsınız falan bir de komutanın yanında demiş bunlara fakat diyoki benimki hani soksak belki ötyle diyor ama üst devre belli olmaz elimizden alırlar falan diyor bir bakıcak ortama ona göre sokar çarşı izninde bakalım bende sıkmak istemedim tatlım ya hanii dedim ne zaman rahat olursan o zaman sokarsın hayatm die bakalım yarın gidicek görücez
yarın mı gidiyor güle güle gitsin canım inş rahat eder.
çok garip gibi geliyor dimi komutanın yanında tel kullanmak ama mesala ömerlerde kullanıyormuş bende nasıl yaa diye sordumamaaaa bi komutanı varmış kiiiii teli görünce hemen alıyormuş zaten iki telimizide o yakalamış
devrecilik olması çok iyi tabiii en azından rahat olureeee sırayla tabi herşey
Dinlese canım keşke dinlemiyor maalesef ben hediye aldım şimdi s3 mini bakalım bunuda yakalatırsa valla sinirlenicem
Dinlese canım keşke dinlemiyor maalesef ben hediye aldım şimdi s3 mini bakalım bunuda yakalatırsa valla sinirlenicem
Bu gidişle öyle olacak edacım
Yaz gelsin kış gelsin askerlerimiz gelsin
özledimm yaaa
iyi geceler bayanlarrr nasılsınız bakalımmm
bebeim ya yakalatma ihtmali çok yüksek hele s3 ü gördüler mi inadına alırlar çalınır falan neden asker adamın neyine ya o kadar özellkli telefonn
bu dediklerimi duysalar nasıl kkızarlar.. ama öylee
iyiyim canım ya okul a gdiyorum direk açıyorum pc yi buralarda vakit geçirmeye çalışıyorumm sıkıldım bi haylii..mehtap var tamam da bitcek bize yine hasret var..
sen napıyosun..
ASKERLERİMİZ GELSİNNNNN!!!!
özlemin dibine vurduk yahuu
iyiyim gizemcim sıkılıyorum biraz .sen nasıslın?
hoşgeldinn gizemcimmmm
salatan nasıl oldu bakim
Allahın izniyle biticek kasımda hasret kalmıycak bitsin artık...
bebeim ya yakalatma ihtmali çok yüksek hele s3 ü gördüler mi inadına alırlar çalınır falan neden asker adamın neyine ya o kadar özellkli telefonn
bu dediklerimi duysalar nasıl kkızarlar.. ama öylee
gülşennnn sinirlenmiyoruz papatya çayı içiyoruz haahahaha
bende öyle canım ya hem iyiyim hemde sıkılmamak elde değil.. okulda o dersler nasıl uzuyor nasıl uzuyorrr saate bakmalka geçiyo ders.. senin nasıldı güünün..
her zaman ki gibi lezizz salata benim işimm
BİTSİNN uf.. bu ara çöktük topikçe moral olarak..
Bende sizin gibi düşünüyorum ancak dinlemiyor kızlar bende yüklenmek istemiyorum ama onu bir kaptırsın görücek gününü bir ton laf yicek benden hep aynı oluyor zaten dinlemiyor beni sonra lafı yiyip oturuyor
Eda sinirlenmemek elde değil cidden değil
Bende sizin gibi düşünüyorum ancak dinlemiyor kızlar bende yüklenmek istemiyorum ama onu bir kaptırsın görücek gününü bir ton laf yicek benden hep aynı oluyor zaten dinlemiyor beni sonra lafı yiyip oturuyor
Eda sinirlenmemek elde değil cidden değil
oy oy ellerine sağlık canımmmm
aaa bırakmayın kızlar kendinizi ya çökmek yok
öncelikle gizem mehtabına kalmış 1 hafta neyin çöküntüsü aaaa olmaz ama
hiç bu kadar plakalara ilgi duymamıştım o günlerin gelmesini iple çekiyorum...
aynen canım yarın il jandarmadan cezaevi karakoluna geçicek hayırlısıyla gitsin artık tam düzeni otursun göçebe oldu be yarim
işte canım aynen tuhaf bak seninkide kullanıyomuş komuandan komutana değişiyo demek ki bakalım biz napıcaz kısmet hele 3 ay geçsinde kullanırız sanrm
bende öyle canım ya hem iyiyim hemde sıkılmamak elde değil.. okulda o dersler nasıl uzuyor nasıl uzuyorrr saate bakmalka geçiyo ders.. senin nasıldı güünün..
begümcümmm inş gelecek canım o günler
edacım evet bir gitsin her şey düzene girsin bakarsınız durama göre
aynen gizemcim yaa birde bizim haftada 4 gün 9:30 da başlıyor erkenden kalkıcam.tatilden çıktım ya şimdi onun tasası sardı
kargoyla mı gönderdin canım??
sende ama gülşencim yaaa daha ucuz bi şeyler alsaydın keşke..gerçi teskereyi alırken bir sürü telefonla gelirler satıp iyi bi şeyler alırlar artık
sinirlenmek bizim işimiz gülşennnn hahhaah
ama yok ben artık sakin relax bir kızım
sorma canım dinlemiyolarkiii ... başına kakar dururdu göndermesen. neyse yakalatırsa aç ağzını yum gözünü bişeyde diyemez haksız olduklarını bilince pek iyi susuyolar
yavrucuklarmisafir kabul eder misiniz ki bakıyorum da ana topiklere uğranmaz olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?