Daha göndermedim canım.
Ne zaman göndereceğimde muamma
Ben hala sinirliyim eda sinirlerimi aldırsam bile bu rıza beni sinirlendirmeyi başarır
Öyle yapıyorum hep gizem hep ben haklıyım bir kerede haksız çıkmıyrum
bende öyle canım ya hem iyiyim hemde sıkılmamak elde değil.. okulda o dersler nasıl uzuyor nasıl uzuyorrr saate bakmalka geçiyo ders.. senin nasıldı güünün..
begümcümmm inş gelecek canım o günler
edacım evet bir gitsin her şey düzene girsin bakarsınız durama göre
aynen gizemcim yaa birde bizim haftada 4 gün 9:30 da başlıyor erkenden kalkıcam.tatilden çıktım ya şimdi onun tasası sardı
inşallah kamilecim ya daha çok yolumuz var ama bi gün herkes burda tezkereyi aldık yazıcak
sağol bebeğmm
edacım her gelişin bir dönüşü var ya o düşündürüyo benii..
tabi genel düşünürse her gidişin bir dönüşüde var amaa ona daha çok varne felsefik bi cümle oldu.. gece gece..
hah super geldiğin iyi oldu canım beni hatırlamazsın senin sevgilinde cezaevi jandarması ama bunu biliyorum
ya bir şey sorucam sevklere gidiyormu iller arası?
Daha göndermedim canım.
Ne zaman göndereceğimde muamma
Ben hala sinirliyim eda sinirlerimi aldırsam bile bu rıza beni sinirlendirmeyi başarır
Öyle yapıyorum hep gizem hep ben haklıyım bir kerede haksız çıkmıyrum
hatırlıyorum kuzum ya hatırlamam mıana topikte de sormuşsun ordan cevap yazmıştım zaten askerimle konuştum ama onu sormayı unuttum :26: bi 5 dk bekle sorup öğrenip gelim
öyle canım ama yapıcak bir şey yok
evet çok güzel oldu bu laf
hepimiz burdan şair yazar olup çıkcaz zaten baksana defter yazmalar falan derkenn edebiyatçı yönümüz gelişiyo sayelerinndee
aynen gizemm aynen benim edebiyatım iyidir laflarım falan sayesinde şair oldum ozan oldum hahaha
inşallah kamilecim ya daha çok yolumuz var ama bi gün herkes burda tezkereyi aldık yazıcak
kamilecim bak şükret halineee.. bizim 3 gün 8 buçuk iki gün 9 buçukta başlıyo..gün çabuk biter dedikte aksine erken kalkınca dahada uzuyo sanki ya uzun yaşıyoruz günü
ahh ahhh o günler bi gelsedepük gecesi yapıcaz burda
oo giziem senin daha kötüymüş.bizim genelde 11-12 gibi başlıyordu derslerimiz ama napalım alışıcaz artık
evet yaa erken kalkıyoruz daha çok uzadı sanki günler :44:
bak daha bir yıl var neler neler olcaz biz burdaa
aynennn 1 yıl koca 1 yıl sizin 8 ay kaldıı
aynennn 1 yıl koca 1 yıl sizin 8 ay kaldıı
geldim geldimsordum öğrendim canım sevkci olacak askeri komutanlar belirliyormuş. gece 2 saat nöbetleri oluyormuş 00-02, 02-04, 04-06 gibi saatlerden birinde oluyormuş. gündüz de sevk edilecek mahkum varsa ona katılıyorlarmış. şehir içi sevklerde hastane, adliye gibi yerlere götürüyorlarmış. şehir dışı olanlar da tamamen sevk olup olmamasına bağlıymış. doğuya nakiller yolla birlikte 3 gün falan sürüyormuş yakın yerlere günü birlikmiş. gidenlere mesafeye göre ücret de veriliyormuş. aşkım sence iyi bir şey mi sevkci olmak diye sordum. bence değil küçücük, kafes gibi aracın içinde saatlerce yol gidiyorsun, mahkumla baş başasın dedi :26: seninki kesin sevkci mi olacak canım bir de nerdeydi askerin canım :44:
gülşahcım sanırım izne gelmek istiyormuş askerin..
canım güzel bi şekilde anlat erken olduğunu bence.bak gideli yeni oldu biraz dayanalım şimdi gelirsen çok zaman kalacak falan de.şimdi askerler ya bi şey diyemiyorsun ama bi şekilde anlatman gerek canım..bunlar benim fikirlerim tabi gülşahcım yanlış anlama lütfen :26:
ahh ahhh o günler bi gelsedepük gecesi yapıcaz burda
oo giziem senin daha kötüymüş.bizim genelde 11-12 gibi başlıyordu derslerimiz ama napalım alışıcaz artık
evet yaa erken kalkıyoruz daha çok uzadı sanki günler :44:
canım bilgilerin için çok teşekkürr ederim :) yok tatlım ARTVİN de benimki.yarın geçicek cezaevi karakoluna il jandarmadaydı 1 haftadır...İnş sevkçi olmaz o zaman ne diyelim... zaten Trabzon ve erzuruma falan sevk oluyomuş sanırım o kadar bilemiyorum gittiği yer küçük bir yer cezaevimnde 100 kişi varmış sadece...nasıl olur bilemiyorum bakalım.ücreti biliyorum sevgilim söylemişti şaşırmıştımda zor ya bakalım
tekrar teşekkürler bilgiler içinnnn
tatlim bende senin gibi ddusunuyorum hic sormuo dusunmuo oldu bittiye getirmeye calisiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?