92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

amaa kafasına dank etmeden de haklı olduğnu kabul etmiyor ya işte o noktada sinirleniyor insan

öyle canım ama yapıcak bir şey yok
evet çok güzel oldu bu laf

hah super geldiğin iyi oldu canım beni hatırlamazsın senin sevgilinde cezaevi jandarması ama bunu biliyorum
ya bir şey sorucam sevklere gidiyormu iller arası?

hatırlıyorum kuzum ya hatırlamam mı ana topikte de sormuşsun ordan cevap yazmıştım zaten askerimle konuştum ama onu sormayı unuttum :26: bi 5 dk bekle sorup öğrenip gelim

kamilecim bak şükret halineee.. bizim 3 gün 8 buçuk iki gün 9 buçukta başlıyo..gün çabuk biter dedikte aksine erken kalkınca dahada uzuyo sanki ya uzun yaşıyoruz günü

anladım canımmm..göndermeden önce iyi düşün bence

hatırlıyorum kuzum ya hatırlamam mı ana topikte de sormuşsun ordan cevap yazmıştım zaten askerimle konuştum ama onu sormayı unuttum :26: bi 5 dk bekle sorup öğrenip gelim

Aa hatırladın mı sevindim canım aaa bakmadım görmedim canım bir bakyım sağol:) 116 dan maalesef benimki Artvine düştü..Yani yakın bir yere çıkamadı ama kısmet.Seninkide yozgattaydı dimi? Çok merak ediyorum şu sevk nöbet olaylarınıı sorabilirsen çok sevinirimmm

Son düzenleme:

geldim geldim sordum öğrendim canım sevkci olacak askeri komutanlar belirliyormuş. gece 2 saat nöbetleri oluyormuş 00-02, 02-04, 04-06 gibi saatlerden birinde oluyormuş. gündüz de sevk edilecek mahkum varsa ona katılıyorlarmış. şehir içi sevklerde hastane, adliye gibi yerlere götürüyorlarmış. şehir dışı olanlar da tamamen sevk olup olmamasına bağlıymış. doğuya nakiller yolla birlikte 3 gün falan sürüyormuş yakın yerlere günü birlikmiş. gidenlere mesafeye göre ücret de veriliyormuş. aşkım sence iyi bir şey mi sevkci olmak diye sordum. bence değil küçücük, kafes gibi aracın içinde saatlerce yol gidiyorsun, mahkumla baş başasın dedi :26: seninki kesin sevkci mi olacak canım bir de nerdeydi askerin canım :44:

ahh ahhh o günler bi gelse depük gecesi yapıcaz burda

oo giziem senin daha kötüymüş.bizim genelde 11-12 gibi başlıyordu derslerimiz ama napalım alışıcaz artık
evet yaa erken kalkıyoruz daha çok uzadı sanki günler :44:[/QUOTE]

aynennn 1 yıl koca 1 yıl sizin 8 ay kaldıı

evet kamilecim ya ama ben bide üstten 2 ders aldım sıkıştrdım kendimi neyse olsun bitsin diye.. senin hep öğlene doğruymuş zor geldi tabiakşam erken yatabilsek iyi olcakta olmuyo ki..

evet doğru edacım o ayrıntı yı atlamayayım dimi

canım bilgilerin için çok teşekkürr ederim :) yok tatlım ARTVİN de benimki.yarın geçicek cezaevi karakoluna il jandarmadaydı 1 haftadır...İnş sevkçi olmaz o zaman ne diyelim... zaten Trabzon ve erzuruma falan sevk oluyomuş sanırım o kadar bilemiyorum gittiği yer küçük bir yer cezaevimnde 100 kişi varmış sadece...nasıl olur bilemiyorum bakalım.ücreti biliyorum sevgilim söylemişti şaşırmıştımda zor ya bakalım
tekrar teşekkürler bilgiler içinnnn

tatlim bende senin gibi ddusunuyorum hic sormuo dusunmuo oldu bittiye getirmeye calisiyo

evet kamilecim ya ama ben bide üstten 2 ders aldım sıkıştrdım kendimi neyse olsun bitsin diye.. senin hep öğlene doğruymuş zor geldi tabiakşam erken yatabilsek iyi olcakta olmuyo ki..

evet doğru edacım o ayrıntı yı atlamayayım dimi[/QUOTE]

oo üstten mi aldın canım aslında bende alsam mı diye düşündüm ama sonra vazgeçtim acelemem yok nasılsa zamanında bitireyim dedim

hımm Artvin ne güzeldir ya yeşil yeşil... cezaevinin küçük, mahkum sayısının az olması iyi olmuş çünkü bazı günler mahkumların koğuşlarında arama yapıyorlar. ayakkabılarının içlerine kadar... temizliğe falan pek dikkat etmiyorlarmış, rahatsız edici bir durum yani. ziyaret gününde de panayır alanına dönüyormuş cezaevi, laf anlatmak zor oluyormuş milletimize. Allah'tan Mehmet böyle şeylerde görev almıyor. önce aşçıydı, bir ara kamera görevindeydi, bir ara gece korumasıydı, şimdi de koğuş ağası koğuş çavuşu daha doğrusu öyle değişik değişik şeyler işte canım gidince bol bol anlatır artık senin askerin de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…