92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

gitmez canım inş dua edelim sıkma sende kötü düşünme boğma kendini düşüncelerle

ya tamam cnm silahla geziyorlarda onlar gibi değil yani onu demek istiyorum

Kızlar ben şimdi çıkıyorum gülşencim sıkma canını daraldığında yaz tamam mı..kötü de düşünme dua edicem hepiniz için.
hadi öptüm canlarım görüşürzzz

Öyle yapmaya çalışıyorum edacım:26:
Tabiki gizemcim onlar gibi değiller

başa gelen çekiliyor ne yazıkki tatlım bizlere de bu düştü.özlemek zaten zorken bazılarımıza işte bide bu endişe düşüyor.. sen yinede çok daraltma kendini çünkü sen iyiysen askerinde iyi

iyi geceler edacım görüşürüzzz..

Son düzenleme:

kamilecimm öyle btene kadar rahat yok..

ya ne desek boş tatlım bi saatte sürse 5 saatte 1 günde yani her türlü insanın aklının kalmaması mümkün değilki ..

allah bütün askerlerimizi korusunn

kamilecimm öyle btene kadar rahat yok..

ya ne desek boş tatlım bi saatte sürse 5 saatte 1 günde yani her türlü insanın aklının kalmaması mümkün değilki ..

allah bütün askerlerimizi korusunn

canım doğuda veya güney doğuda olmaları ayrı bir dert ne olursa olsun can korkusu var işte

AMİN!!!

GEL TESKERE GELLLLLLLLLLLL

hiçç tatlım napıyım boş boş takılıyorum çıktım biraz alışveriş yaptım yeni cüzdan aldım kendime öylee
senn napıosn nasılsın bakalımmm
İyiyim tatlım corba yaptım bende az önce saatini bekliyorum karnm cok acıktı bee alısveriiis ahh bende istiyorumm herseydenn istiyorum

İyiyim tatlım corba yaptım bende az önce saatini bekliyorum karnm cok acıktı bee alısveriiis ahh bende istiyorumm herseydenn istiyorum

ellerine sağlık canımmmm bende az önce yedim bir şeyler
yarında çıkıcam bir elbise bulamadım ya kuzenimin nişanına umarım yarın bulurum çnk vaktım kalmıycak okulum açılcak p.tesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…