İnşallah edacım gitmez iyi düşünmeye çalışıyorum bende öyle dedim L al dedim biraz büyük olsn pjama ya xl nedir
Gizemcim doğuda hep silahla gezer asker ta ki tezkere alana kadar tezkerede teslim ediyorlar
Ama eğitim konusuna katılıyorum bunların eğitimi ne ki onlar yıllarını dağda geçirmişler ne eğitim almışlar
İnşallah edacım gitmez iyi düşünmeye çalışıyorum bende öyle dedim L al dedim biraz büyük olsn pjama ya xl nedir
Gizemcim doğuda hep silahla gezer asker ta ki tezkere alana kadar tezkerede teslim ediyorlar
Ama eğitim konusuna katılıyorum bunların eğitimi ne ki onlar yıllarını dağda geçirmişler ne eğitim almışlar
gitmez canım inş dua edelim sıkma sende kötü düşünme boğma kendini düşüncelerle
ya tamam cnm silahla geziyorlarda onlar gibi değil yani onu demek istiyorum
Kızlar ben şimdi çıkıyorum gülşencim sıkma canını daraldığında yaz tamam mı..kötü de düşünme dua edicem hepiniz için.
hadi öptüm canlarım görüşürzzz
Öyle yapmaya çalışıyorum edacım:26:
Tabiki gizemcim onlar gibi değiller
Öyle yapmaya çalışıyorum kamilecim en iyi sen anlarsın beni hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz doğu olduğu için her gün yeni bir ekşın ihbarlar geliyr o oluyor bu oluyor sıkılıyorum endişe ediyorum sonra düşünmemeye çalışıyrum yeni brşey geliyor.
canım benim Allah sabır versin...bir daha gitmez inşallah
neyseki kamilecim ömerinkii kısa sürmüş sen daha fazla telaşlanmadan
anladım cnm yani ben zaten haberlerde vs söylediklerini vede olması gerekeni söylüyorum malesef uygulananın bu olmadığı çok açık..
yıllardır dağda kalmış adamların karşısına daha 5 aydır eli silah tutan (oda sadece içtimalar silahlı olunca bide acemide atış yaptırıyorlar) askerlerimizler karşılatırıyorlar ya. yorumsuz ya
gülşencim çok iyi amlıyorum canım endişelenmektede haklısın ama işte elimizden beklemekten başka bir şey gelmiyoro ihbarlar zaten..korkuyor insan düşünmemek elde değil ki.ama bak günler geçiyor bir bir Allah'ın izniyle geçicek bugünlerde..
edacım inşallah gitmez diycem ama yarın gidicekler biliyorum.bugün 6-8 nöbeti vardı komutan sen yat yarın bi yere gidicez demiş düşün nöbet falan tutturmuyor artık nereye gidicekler bilmiyoruz.bize söylemiyorlar diyor.ama bi şey olmıcak gidip gelecekler biliyorum ben (Allah'ın izniyle tabi)
kısa sürdü gizemcim ama ne zaman gidicekleri belli olmuyor ki?
askerlik bi bitsin rahatlıycaz bitesiye kadar bize rahat yok
Kızlar ben şimdi çıkıyorum gülşencim sıkma canını daraldığında yaz tamam mı..kötü de düşünme dua edicem hepiniz için.
hadi öptüm canlarım görüşürzzz
kamilecimm öyle btene kadar rahat yok..
ya ne desek boş tatlım bi saatte sürse 5 saatte 1 günde yani her türlü insanın aklının kalmaması mümkün değilki ..
allah bütün askerlerimizi korusunn
canım doğuda veya güney doğuda olmaları ayrı bir dert ne olursa olsun can korkusu var işte
AMİN!!!
GEL TESKERE GELLLLLLLLLLLL
öyle tatlımmm malesef
gelde bitsinnn bu hasretttt !!
o günlerde gelicek inşallah
inşallahh canımmm... hızlıca gelsinn..
canım ben çıkıyorumm kendine iyi bak görüşürüzz
ben burdayım canım benim naber napıyosunneden topiğimiz sessiz herkes okulda işte tabiiii...
ben burdayım canım benim naber napıyosun
İyiyim tatlım corba yaptım bende az önce saatini bekliyorum karnm cok acıktı beehiçç tatlım napıyım boş boş takılıyorum çıktım biraz alışveriş yaptım yeni cüzdan aldım kendimeöylee
senn napıosn nasılsın bakalımmm
İyiyim tatlım corba yaptım bende az önce saatini bekliyorum karnm cok acıktı beealısveriiis ahh bende istiyorumm herseydenn istiyorum
sagol canmm nisan ne zamandı ki kuzumellerine sağlık canımmmmbende az önce yedim bir şeyler
yarında çıkıcam bir elbise bulamadım ya kuzenimin nişanına umarım yarın bulurum çnk vaktım kalmıycak okulum açılcak p.tesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?