evet canım uğraş olunca geçiyor....aynen canım çıkar valla ayyy sen çorba yaparsın iyileşir be gizem
ayy bende olamamıştım gitti 2 gün sonra oldum ki zaten ben 2 ayda bir oluyorm çok düzensiz hep doktora gidiyorum tahlilller yapılıyor ama hiç bişey yok sanırım genetik....
bu arada ben kaçıyorum canım kardeşim pc yi istiyıodaöpüyorum seniii kendine iyi bakkk
Canım ben netten hiç almadım direkt gidip almıştım o yüzden üyelik gerekiyo mu bilmiyorum ama her gün po kadar kişi netten bilet alıyo üyelik gerektiğini pek sanmıyorum..kızlar pegasusdan ucak bıletı nasıl rezervasyon yaptırabılırım uye olmam gerekıomu yardımm edersenız cokk sewınırımm
selam yarenler
nasılsınız kimse yok gerçi olsun
askerim birliğine teslim oldu nihayet hakkari çukurca korkutuyor ama yine de iyiyiz
mutlu askerim çok iyi bir yermiş tertemiz her gün duş var diyor eşşek
krem istedi benden krem hastasıdır rahatsızlığı sebebiylede sık sık krem kullanır
namaz kılmak içinde seccade istedi bir kaç şey daha koyup yolladım askerime
çok şükür biz iyiyiz sizde de sıkıntı yoktur umarım...
selam yarenler
askerim birliğine teslim oldu nihayet hakkari çukurca korkutuyor ama yine de iyiyiz
krem istedi benden krem hastasıdır rahatsızlığı sebebiylede sık sık krem kullanır
canım yok kullanmadımda bunu fırça şekline bakılırsa dolgunlaştırır gibi bu.. benim kirpikler zaten yelpaze gibi olduğu için her türlüsünü kullanıyorum farketmiyoomerhaba kızlar
ipek cok sevindim canım rahat olmasına :)
kızlar bisey sorcam yaa bu rimeli kullanan varmı aranızda dolgunlastırıyomu kirpikleri uzatıyomu cok merak ediyorum alıcamda :93: yalnız benim alcagımda desenler war rimelin basında yaprak gibi siyah degisik bi desen onunla bu aynımı acaba :44:
Eki Görüntüle 639619
Ben şu istanbulda elbise bulamadıysaaammm pes bana pes...aslında bir tane denedim çok güzel oldu kızlar ama göğüs dekoltesi var benimki keser beniiiiama bulamassam alıcam sanırım...
kızlar pegasusdan ucak bıletı nasıl rezervasyon yaptırabılırım uye olmam gerekıomu yardımm edersenız cokk sewınırımm
selam yarenler
valla pes edacım hiçmi yok ya ben gönderiyim sana buradann
kızlar pegasusdan ucak bıletı nasıl rezervasyon yaptırabılırım uye olmam gerekıomu yardımm edersenız cokk sewınırımm
yavrum ya baya denedim buldum da baya zor beğeniyorum ben...o yüzden
Kızlaaaaaaaarrrr
selam kızlar sevgilim ilk nöbetini tutmuş sabah...4 saat geçmek bilmedi diyor...gecede 12-3 nöbeti varmışş alışıcam dedi alışır herhaldegünde 8 saat nöbet pofffffff!!!! sevklerede gidebilirmiş...trabzon falan komutan yazarsa tabii....2-3 ayada telefon kullanıcaz gibi...2 haftada bir çarşı şükür...
bugün anasını aradım bir yarım saat dertleştik kadına yazık diyor en son c.tesi aradı diyemedim biz hergün 1 saat konuşuyoruz şekerim diyesözden nişandan bahsettik gidiciyim yani
Of kızlar of...ben cendermemi özledim
sizde naberr ?
selam kızlar sevgilim ilk nöbetini tutmuş sabah...4 saat geçmek bilmedi diyor...gecede 12-3 nöbeti varmışş alışıcam dedi alışır herhaldegünde 8 saat nöbet pofffffff!!!! sevklerede gidebilirmiş...trabzon falan komutan yazarsa tabii....2-3 ayada telefon kullanıcaz gibi...2 haftada bir çarşı şükür...
bugün anasını aradım bir yarım saat dertleştik kadına yazık diyor en son c.tesi aradı diyemedim biz hergün 1 saat konuşuyoruz şekerim diyesözden nişandan bahsettik gidiciyim yani
Of kızlar of...ben cendermemi özledim
sizde naberr ?
yavrum evet nöbetler çok maalesef...asker az çünkü...merveeeemmmm nasılsın yavrummm alıştın mı okulaaa nasıl gidiyo
hadi ya canım nöbetlerin saati çokmuşçarşıya şükür yani ayda bir değil bak işte...
ya annesigili az arıyolar evet bizimki çaldırıp kapıyo arıyolar onlar bi gün annesini bigün babasını arıyomuş yada akşam ikisi evdeyken arıyo ama bizim sürekli konuştuğmuzu biliyolar geçen ay bana tl atmışlar benden arıyoruz yasiz konuşun bolbol diye..
kızım kadın sana sürekli konuyu nişana mı getiriyo
özlem dışında bende çok iyiyim canımm..
Alışılıyor eninde sonunda benim eşim de diyordu askerliğe bizi alıştırıyorlar bir şekilde diye... Zaten zamanla nöbet saati de düşer tabii muhafız bölüğünde değilse... Eğer bir yolunu bulursa iki üç ayı bile bulmaz telefonu içeriye sokması... İnşallah çabucak konuşmaya başlarsınız, iyi oluyor cep telefonu...
Bu arada ben de çok sıkıldım artık, o kadar bezdim ki hayattan köstebek gibi yaşıyorum, gelsin artık
yavrum evet nöbetler çok maalesef...asker az çünkü...
canım benimki ailesini hiç aramıyor haftada 1 arıyor dedim kadın üzülüyor 2 günde bir ara artık diye...tabiiki bizimde konuştuğumuzu duysa o kadar üzülür çünkü annesi onuda aramalı..dimi ama ben kaynana olsam dellenirdim ama benimki çok iyi maş
canımm son 2 dayan artık....
benimde ders programım açıklanmış salı günleri okulum yok ama dersler çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?