92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ayy iyileştiririm tabi onu beni görünce geçer zatenn...
harbi düzensizmiş canım kontrollerinde yapıldıysa genetktir cnm telaşlanma . benmde o gidince olcak heralde ama benmki düzenli ya hele varya 5 aydır ayın 17sinden şaşmazdı uyuz işte ya bu ayı bulduu neyse artıkk.takmıyorum.

görüşürüz tatlım sende kendne iyi bakk iyi gecelerr

kızlar pegasusdan ucak bıletı nasıl rezervasyon yaptırabılırım uye olmam gerekıomu yardımm edersenız cokk sewınırımm

selam yarenler
nasılsınız kimse yok gerçi olsun
askerim birliğine teslim oldu nihayet hakkari çukurca korkutuyor ama yine de iyiyiz
mutlu askerim çok iyi bir yermiş tertemiz her gün duş var diyor eşşek
krem istedi benden krem hastasıdır rahatsızlığı sebebiylede sık sık krem kullanır
namaz kılmak içinde seccade istedi bir kaç şey daha koyup yolladım askerime
çok şükür biz iyiyiz sizde de sıkıntı yoktur umarım...

kızlar pegasusdan ucak bıletı nasıl rezervasyon yaptırabılırım uye olmam gerekıomu yardımm edersenız cokk sewınırımm
Canım ben netten hiç almadım direkt gidip almıştım o yüzden üyelik gerekiyo mu bilmiyorum ama her gün po kadar kişi netten bilet alıyo üyelik gerektiğini pek sanmıyorum..

Ohh hadi bari en azından düzeninizi oturtcaksınız yavaştan.Bunların bu bakımları beni öldürecek kremiydi traş bilmem nesiydi adamlar iyice metroseksüel oldu oralarda

Bu arada 9 daki dersi 1de zannedip uyuyakalınca okula da gidemedim nerdesinz kızlar ama yoksunuzzz

merhaba kızlar
ipek cok sevindim canım rahat olmasına :)
kızlar bisey sorcam yaa bu rimeli kullanan varmı aranızda dolgunlastırıyomu kirpikleri uzatıyomu cok merak ediyorum alıcamda :93: yalnız benim alcagımda desenler war rimelin basında yaprak gibi siyah degisik bi desen onunla bu aynımı acaba :44:

Eklentiler

• $maybelline-magnum-volume-express-1.webp
    14 KB · Görüntüleme: 18

ipekcim sevindim tatlımm iyi olmanıza ayrıca duş vs çok önemli ya onlarında uygun olması güzel canımm
bizdede sıkıntı yok canım gayet iyyizzz

canım yok kullanmadımda bunu fırça şekline bakılırsa dolgunlaştırır gibi bu.. benim kirpikler zaten yelpaze gibi olduğu için her türlüsünü kullanıyorum farketmiyoo

Ben şu istanbulda elbise bulamadıysaaammm pes bana pes...aslında bir tane denedim çok güzel oldu kızlar ama göğüs dekoltesi var benimki keser beniiii ama bulamassam alıcam sanırım...

gülşahcım nasıl alındığını hiç bilmiyorum..sizin tarih kesinleşti mi canım ne zaman geliyor?

ipekcim iyi olmasına sevindim üzülme canım bak rahatı yerindeymiş

Canım direkt alınabiliyor üyeliğe ihtiyaç yok ama rezervasyon nasıl hiç bilmiyorum, ama alacaksan internetten alması çok kolay

selam kızlar sevgilim ilk nöbetini tutmuş sabah...4 saat geçmek bilmedi diyor...gecede 12-3 nöbeti varmışş alışıcam dedi alışır herhalde günde 8 saat nöbet pofffffff!!!! sevklerede gidebilirmiş...trabzon falan komutan yazarsa tabii....2-3 ayada telefon kullanıcaz gibi...2 haftada bir çarşı şükür...
bugün anasını aradım bir yarım saat dertleştik kadına yazık diyor en son c.tesi aradı diyemedim biz hergün 1 saat konuşuyoruz şekerim diye sözden nişandan bahsettik gidiciyim yani
Of kızlar of...ben cendermemi özledim

sizde naberr ?

Kızlaaaaaaaarrrr

merveeeemmmm nasılsın yavrummm alıştın mı okulaaa nasıl gidiyo

hadi ya canım nöbetlerin saati çokmuş çarşıya şükür yani ayda bir değil bak işte...

ya annesigili az arıyolar evet bizimki çaldırıp kapıyo arıyolar onlar bi gün annesini bigün babasını arıyomuş yada akşam ikisi evdeyken arıyo ama bizim sürekli konuştuğmuzu biliyolar geçen ay bana tl atmışlar benden arıyoruz yasiz konuşun bolbol diye..

kızım kadın sana sürekli konuyu nişana mı getiriyo

özlem dışında bende çok iyiyim canımm..

Alışılıyor eninde sonunda benim eşim de diyordu askerliğe bizi alıştırıyorlar bir şekilde diye... Zaten zamanla nöbet saati de düşer tabii muhafız bölüğünde değilse... Eğer bir yolunu bulursa iki üç ayı bile bulmaz telefonu içeriye sokması... İnşallah çabucak konuşmaya başlarsınız, iyi oluyor cep telefonu...

Bu arada ben de çok sıkıldım artık, o kadar bezdim ki hayattan köstebek gibi yaşıyorum, gelsin artık

yavrum evet nöbetler çok maalesef...asker az çünkü...
canım benimki ailesini hiç aramıyor haftada 1 arıyor dedim kadın üzülüyor 2 günde bir ara artık diye...tabiiki bizimde konuştuğumuzu duysa o kadar üzülür çünkü annesi onuda aramalı..dimi ama ben kaynana olsam dellenirdim ama benimki çok iyi maş
canımm son 2 dayan artık....
benimde ders programım açıklanmış salı günleri okulum yok ama dersler çok zor

evet canım alışılıyor ama asker az cezaevi jandarması cezaevi karakolunda 20 asker var ve kule nizamiye nçbeti derken sevkler falan herkese çok nöbet düşüyor....
inş canım sokar yakın zamanda...komutan biraz tersmiş biraz baksında ortama...

canım az kalmış sizin birde eşin zordur elbet ama bitecek

üzülüyorlar tabi tatlım o çaldırsın söylesin onlarda arasın yani geri dönüşümlüyse öyle mi..
yani ya hele diyorki benimki valla aileyi herkesi geçtim tek derdim seni özlemek diye valla çok üzülürler duysalar.

salı günü boş olunca diğer günleremi yüklenmişler tatlım .. ama son dönem artık tatlımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…