92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

aynen canım haklısın ama meraklanmamak elde değil...Of şu askerlik şimdiden ömrümü yedi kavga gürültü olmadı ondan değilş merak ve belirsizlik yediii bitirdi beni geLsin 2014 yaza veya sonbahara yapcam sözü bu ne arkadaşşşşşşşş!!!

öyle tatlım gelince çıkartcaz acısını onlarda öyle demiyomuuu zaten gelene kadar idare et geince istediğini yap bana. biz böyle anlaştıkk
adam çok şanslı çokk..

kavga olmasada yiyip bitiriyo tatlımm yani.. bakalım artık herşeyiniz belli hiç olmazsa canım.. hahaha yap kız yappp yani ya

doğru söylüyorsun canım
yorucu olabilir tabi ama bak can korkusu yok moral bozmak yok canım tmm mı?

haklısın canım benim...aynen öyle ama işte...zaten ben iyiydim benimkinin sesi kötü gelince ağladım falan diyor sen bana moral vericeğine ben veriyorum hayatım diye yine o bana verdi ki ben o kötü diye ağlıyordum alışır ama dimi?? alışırım yarın sesim güzel geLicek dedi ama :26:

aynen canım şu sevk işleride belli olaydı...of il jandarmada kalsaydı ahh ahh....
aynen yapıcam valla okulum biticek zaten açktan okıyınca sorun olmaz...işte bulursam güzel bu yaz.. oda gelince bulur 1-2 aya bakalımmm kısmet

aynen canım birde kavga gürültü olsa napardım bilmiyorum Allahtan benimki hiç o psikolojiye girmedi inş da giRmez..yolumuz uzun... bir hava kararmadan evde ol diyor oda normal diyorum artık

tabikide alışıcak edacımmm.. yani ilk gittiği yerde ilk gün böyle olması çok normal biliyosun tatlım üzme kendni yarine destek ol..

aynen gizemcim ömerde öyle dedi ama işte..bakalım nasıl geçicek günler??

alışacak tabi edacım..doğru söylemiş çocuk bak senin ona moral vermek gerek.telefonda ağlamak yokk ..
seninde sesin güzel olsun ama

tabikide alışıcak edacımmm.. yani ilk gittiği yerde ilk gün böyle olması çok normal biliyosun tatlım üzme kendni yarine destek ol..

canım ama dediki hiç böyle olmamıştım çanakkalede tamam ilk gün zordu ama ya kahve otomatı vardı parayı atıyosun falan okullarımızda olanlar varya onlardan
il jandarmada Lig tv bile vardı
ama bura küçük geldi....görev çok ne blm tv varmış allahtan bunada şükür

ahh ahh canım altın kural o zatenn hava kararmadan evde oluncakk ...bizimkide girmedi o psikolojilere dediğin gibi yol uzun hep böyle kalsınlar inşallah
şimdi evet sen iş bulmuş olursun oda ayarlar işlerini o zamana kadar ama nişanlılığı sözlülüğüde çok uzatmamak lazım güzelce paranızı vs biriktirip evlenirsiniz işte..evlenip borç ödemek mantıklı gelmiyo banada ondan gerekirse geç olsun da herşey hazır olsun diyorum

alışacak tabi edacım..doğru söylemiş çocuk bak senin ona moral vermek gerek.telefonda ağlamak yokk ..
seninde sesin güzel olsun ama

haklısın cnm ama onun iyi olması lazım benm iyi olmam için oda diyoki hayatım sen iyi ol beni iyi et sen...Of askerlik of!!!!!!!!!!!
yarın güzel konuşucam moral vericem bugnde verdm ama ağladımda

canım benim ailem nişan söz uzatılmasını sevmiyorlar ama başka care yok.evet banada mantıklı gelmiyor ama o kadar para hemen birikmiyor işte...nişanlılıkta alınıp eşyalar ödenir bir şekilde ki aileler zaten yapcak bir şeyler ev sorun ama ben eğer toplam 3 bin 4 bin gelirimiz olursa kiraya gitmeyi sorun bulmuyorum açıkçası herkes evi dert ediyor yani 900 1000 kira ödenir diye düşünüyorum bilmiyorum her şeyin hayırlısı artık ya

Son düzenleme:
kızlarrr ben çıkıyorum şimdi..
iyi geceler size..
öpüldünüz

dua edin bizim için..

iyi geceler tatlım görüşürüz...
dua edicem canım.

canım ev alıcak kadar para tabi hemen birikemez kii..ama dediğin gibi aileleride desteğiyle ( cihan istemese de) düğünü ev eşyalarını vs hiç olmazsa borçsuz kapatmak lazım.. evlenince alınır ev evet yani önceden alınmasının şart koşulması bencede saçma canım.bende evlendikten sonra hiç borç kalmasın istiyorum her ay 1000 kira verene kadar canım kredi çeker ev alrım heray onu öderim diye düşünüyorum.nasılsa başka ödeyecek bi taksit olmayacak diye.

canım mutlaka bir borç çıkacak hiç kalmıcak diye bir şey yok ki takılar var sağolsun onlarda balayıydı işte düğün masraflarıydı kapatır...kısmet ya benimkide istemiyor aileler karışsın ama ellerinden geldiklerince yardım edicekler tabiiki...
kader kısmett amannnnn derinn mevzular bunlar

mehtaba son kaç diycemde benim okulun açılmasın son 3 günse senin mehtabada son 3 gün allahım bilirim o heyecanı dağıtımda yaşadım ya nasıl bir mutluluk inanamıyorsun şuan geleceğine di miiiiiiiiiiiii

edacım işte bende hiç borç kalmaması için uğraşcam takılarıda evet ayy dursun diye saklamam borçları kapatırım balayını vs işe yarasın evde durunca nolucak nasılsa kullanmayacağız hç
bizimkilerde amma gururlu ha sanki kndi başlarına nasıl yapcaklar o düğünü kolaymı öyle

kader kısmet canım gönlümüzce olsun herşeyyy...

3.. bebeğim son 3.. valla hayal sanki rüyadayımmm. inanasımm gelmiyo içim kıpır kıpır..

bu arada bu benm smile ler da sıkıntı var göndermiyo hayrola kii . neyse düzelir.:d

aynen yani işte artist bunlar artist aileler yardım edicek elbet
hayırlısı tabiiki bebeğim her şeyin...

hahha bende okul açlsn diye bekliyorum valla zaman geçsin ya yollarda geçiyor zaten benm zaman ama geçsin hazirana kadar tam gaz devam okul düşünüyorum ilk dönem bitti 2ncide biter hemen askerlik de yarılanır sonra 1 ay yazlığa kaçarım sonra zaten mehtap gelicek bizimde

ohhh keyfini çıkar 10 günün gizemcim valla

Son düzenleme:

hazirana kadar okuldu sınavdı geçicekte canım işte yazın bakalım bende işe girerim yazın ya evde durmam çnkü geçmez zaman. sende başlarsın artık kesin olarak bir işe a ğustosta acemiye gittiği sıralar ben çalışıyodum işte nasıl geçti anlamadım ekime kadar ama sonra geçmek bilmedi işi bırakınca..

öyle canım 10 günün tadını çıkartıcam..ayy varya izne gelcek cihanda biraz hasta olmuş ben desen inadına sivilce çıkıyo yüzümdestresten regl olamadım şişimm

evet canım uğraş olunca geçiyor....aynen canım çıkar valla ayyy sen çorba yaparsın iyileşir be gizem
ayy bende olamamıştım gitti 2 gün sonra oldum ki zaten ben 2 ayda bir oluyorm çok düzensiz hep doktora gidiyorum tahlilller yapılıyor ama hiç bişey yok sanırım genetik....

bu arada ben kaçıyorum canım kardeşim pc yi istiyıoda öpüyorum seniii kendine iyi bakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…