yok bebeüğim bugn geçtiler zaten belli değil ama gider büyük iht sevke çünkü tek eğitimli benimki ve bir arkadaşı cezaevi konusunda...sokmaz benimki ilk zamanlar 3 aya anca...zatne sorun o değil aradı rahat yani ben onun için endişeleniyorum alışır elbet ama sesi bitkin gibiydi
kamilecim iyiyim yattım evde bugun gitmedim okula sen neden kızdın ömere:26:
edacım bebeğim bak az asker olduğu için ankesörlü 1 tande olsa pek sıkıntı olmaz zaten küçük yermiş cep telefonu sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.. çarşı olayı kötü olmuş:26:ama bakalım ne zaman çıkacak ilk olarak . nöbetler de az kişi ya o yüzden sık gelicek tabi. şu sevk işi belli değilmi
anladım canım ama telefonda önemli sıkılacak nöbetlerde falan çok işinize yarayacak . ama tabi öncelik onun iyi olması. yeni bi yere gitti tekrar bir oryantasyon süreci yaşıyor bide ordakilerden duyduğu çarşı vs durumlar canını sıkmıştır haliyle . bi ka. güne morali yerine gelir canım üzme sen kendini..
hem şu sevkler varya hani askeriyeden dışarıya çıkmış olucak asında zaman daha çabuk geçer iyi olabilir sanki:26: cep telefonu olduktan sonra seni bi şeklde haberdar da edebilir yolda falan.
canım yok aradı zaten çaşlışıyor telefon ama küçük bir karaol işte cezaevinin yanında tek tesellim nöbet kulelerindeki ısıtıcılar ufolar
bakalım başalr bugn yarın nöbete hayırlısı olsun...nakillere gitmez umarım il il of....
üst devre gitsin kullanırız belki bilmiyorum çok takılmıyorum telefona o iyi olsunda her gün arıyor zaten aama çok yorucu lanet jandarmalık....
sen nasılsın canım
dün demiştim ya komutanı yarın bi yere gidicez demiş diye.sabah ben msj attım gittiniz mi aşkım diye?ama cevap yok..dersden çıktım bi arıyayım dedim teli meşgul.biraz zamn geçti yine aradım yine meşgullll.yine tekrar şansımı deniyeyim dedim bu sefer çaldı ama meşgule verdi..sonra ben dersdeyken aradı ben meşgule vermek zorunda kaldım.çıkınca hemen aradım konuştuk neden meşguldü dediğimde annemle konuşuyoduk dedi..bozuldum tabi ben merak ettim bi mesaj beklerken atmadı bana..
akşam üzeride konuşuyoduk ben soğuk konuştum biraz anladı tabi bende anlattım bozuldum bi mesaj bekledim.senden msj gelmeyince korkuyorum falan dedim özür dilerim bi daha olmaz falan dedi ama buna benzer bi şey daha öncede olmuştu.o zamanda bi daha olmaz demişti
yarında operasyona gidiceklermiş teli yanında olmıycak haliyle.merak etme falan dedi..
off yaaa çocuğun moralini bozdum..ama bende kötü oldum bugünişte böyle canım
canım keşke yüklenmeseydin öyle...hani atamayabilir işte...ama bozma moraslini unutur yarına sıkma canını
Allah korusun canım operasyondada dua edicem :26:
dün demiştim ya komutanı yarın bi yere gidicez demiş diye.sabah ben msj attım gittiniz mi aşkım diye?ama cevap yok..dersden çıktım bi arıyayım dedim teli meşgul.biraz zamn geçti yine aradım yine meşgullll.yine tekrar şansımı deniyeyim dedim bu sefer çaldı ama meşgule verdi..sonra ben dersdeyken aradı ben meşgule vermek zorunda kaldım.çıkınca hemen aradım konuştuk neden meşguldü dediğimde annemle konuşuyoduk dedi..bozuldum tabi ben merak ettim bi mesaj beklerken atmadı bana..
akşam üzeride konuşuyoduk ben soğuk konuştum biraz anladı tabi bende anlattım bozuldum bi mesaj bekledim.senden msj gelmeyince korkuyorum falan dedim özür dilerim bi daha olmaz falan dedi ama buna benzer bi şey daha öncede olmuştu.o zamanda bi daha olmaz demişti
yarında operasyona gidiceklermiş teli yanında olmıycak haliyle.merak etme falan dedi..
off yaaa çocuğun moralini bozdum..ama bende kötü oldum bugünişte böyle canım
bende yüklenmek istemedim ama böyle oluncada korkuyorum edacım napayım..sürekli mesajlaşalım konuşalım demiyorum ki teli eline aldığında bi kaç saniye ayırsa nolur ki..gitmedik iyiyim aşkım demesi kaç saniyesini alır kızlar yaaaona bozuldum ben..
bende aklı kalıcak diye çok üzüldüm yaa..teşekkür ederim canım..daha dün gece konuştuk gülşene moral vermeye çalışıyordum şimdi şu halime bak
canım o aptal üst devreler laf etmezlerse yani gıcık değillerse sokar sanırım ama bilmiyorum bakıcaz işte...
aynen nçbetler olmasa zaman geçer sevklerde ama yollarda falan tehlike hani kaza falan tamam doğu değil ama kaza tehlikesi var ondan korkuyorum Allah korur tabiiki ama ne bileym gizemcim blmiyorum ya sadece hastahane falan olayı olsa tamam da iller arası olayvar
umarım alışr canım dediğin gibi
inş. o üst devreleriyle iyi anlaşır canım belkide abartıp gözünü korkutuyorladır hiç belli olmaz..
sevklerde de tatlım yolda birşey olma tehlikesi hep var burdaykende vardı öyle düşün..
anladım cnmyani telefonla konuşacak vakit bulabiliyorsa sana mesaj da atabilrdi çünkü senin telaşlanacağını biliyor. bazen böyle düşüncesiz olabiliyolar cnm. sen ama sıkma canını senin suçun yokki
operasyona takılıyor kafan asıl dmi..
kızlar net gidip geliyo o yzden geç yazıyorumm sinir oldum ya.
yok bir şey dememişler dahada genelde öyle oluyor ya ....
aynen canım hayatın kendisi tehlike zaten ama işte...
aynen öyle canımda işte insanın her türlü kalıyor aklı..nerde ne olacağı belli olmuyo aslında.bir yazı okumuştum dünyanın en şanslı adamı diye bulabilirsem atıcam buraya.
canım benim haklısında askerler işte her şeyi düşünemiyorlar maaleseff
aynen canım hayat işte bugün sizlere yarın bize bilemiyoruz....
Allah tüm askerleri korusun kızlar hepsini...
bugn çok duygusalım ben ya...
bu gibi durumlarda kafasını kırmak geliyor içimden yaaa bir de askerde ya alttan almak zorunda kalıyorum..şişdim resmen kızlar
doğru söyledin gizemcim aklım orda ne yalan öyliyeyim korkuyorum Allah'ın izniyle dönüp gelecek biliyorum ama korkuyorum.
yani...işte..
tamam canım bak bakalım severim öyle eğitici yazılar
AMİNNN!!!
umarım siz böyle bir şeyle karşılaşmazsınız canım..
bende öyleyim canım yaa içim bi tuhaf
aynen öyle canım resmen birçok şey içinde kalıyor insanın o asker diye tavır yapamıyosun yani ben yapamıyorum haklıda olsa haksızda , sendede aynen o durum var..kıymamıyorum şuan ona hiçç..
aklın nasıl orda olmasın tatlım.. sağ salim dönsün inşallah ya
bkın şunu bi okuyun kızlar biliyosunuzdur belki..
http://www.haberturk.com/dunya/haber/515232-iste-dunyanin-en-sansli-adami
bende kişisel gelişim yazısı sandım
hahahah 9 canlı mübarek 2 hakkı kalmıştövbe...
şans işte gizemcim okudum baya trajikomikmiş
aynen öyle canım resmen birçok şey içinde kalıyor insanın o asker diye tavır yapamıyosun yani ben yapamıyorum haklıda olsa haksızda , sendede aynen o durum var..kıymamıyorum şuan ona hiçç..
aklın nasıl orda olmasın tatlım.. sağ salim dönsün inşallah ya
bkın şunu bi okuyun kızlar biliyosunuzdur belki..
http://www.haberturk.com/dunya/haber/515232-iste-dunyanin-en-sansli-adami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?