92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

İyiyim tertiplerim siz nasılsınız?
Sanırım ondan canım yazamıyor.
Bu arada yeni bir söylenti var 21 martta askerlik düşebilir diye

bende iyiyim tertip

ya gülşen her ne kadar inanmasakta insan şu düşeceği olayına kendini hep bi ya olursa demekten geri alamıyor.. inş olur..

kızlarrrr o kadar laf ettim takım toplandı yine merve ve ceren eksikk sanırım bir

Yavrularım netim çok az kaldı yenilenmesine de daha6 gün var ondan giremiyorum pek.Aynen bende telden grince okuyorum ama cevap yazamıyorum çok saçma Enes dedi bana da 1 ay düşcek diye bi şey demişler onlara da ama heveslenmemek lazım tabii.Telefonu kptırdı ya bizimki dün kendi telınden msj atmış acil ara diye ,ama ben onu bi yarım saat sonra gördüğm için aradım kapalydı naptıysa komutandan tlefonu mu yürüttü gizem canm benim dolu dolu geçmiş ne güzell.Ama ben hala gelsn istemiyorum ayrılık kötü olur ,dayanamam diye.

aynen gizemcim devamm kavgasız en güzeli ohhh misss

sağol kamilecim inş hepimizinki
kendinede dikkat et burası buz gbi ankara çok daha soğuktur

ankarada buz gibi canım yaa

gizemmmm biliyorum zor ama cihanı gönder ısınsın ama biraz buralar aynen canım gidip gelecekkk

Netin yenilensin öylee gelll kuzu
canım 1 ay düşerse onada şükrederiz
belki telini vermiştir komutan nasıl yürütcek ahahhaha

İyiyim tertiplerim siz nasılsınız?
Sanırım ondan canım yazamıyor.
Bu arada yeni bir söylenti var 21 martta askerlik düşebilir diye

hoş geldin gülşencimmm
ne hikmetse ben buna hiç ihtimal vermiyorum ama keşkeeee öyle bir şey olsa keşkeee

başkasının telefona takmıştır belki cnm hattı
öyle mervecim güzel geçti ama ya ben pişmanmıyımki diyodumda düşündümde değilim çnkü bizimde 5 ay olmuştu tam ve artık çok özlemiştik zaman geçmiyodu bu bir nefes oldu. moral depoladık şimdi bi kaç ay rahatça geçer hiç olmazsa..ama tabi cnm sen blirsin yinede dayanabildiğinz kadar dayanın..
ankarada buz gibi canım yaa

gizemmmm biliyorum zor ama cihanı gönder ısınsın ama biraz buralar aynen canım gidip gelecekkk

mecbur göndericem bebeğim ya inş o gidince ısınır da hava değişimi oldu yoksa benimki direk hasta olur..

ısınır canım ısınır bir kaç güne ısınacakmış duyduğuma göre merak etme

Kızlar biz ciddi ciddi söz muhabbeti yapıyoruz telefonda ya bohçaydı kıyafetti kahvesine atıcağım tuzdu valla sözlü bir kız olucam sanırım sonbahar veya yaz 2014 te

gülşennnn ama sen benden öncee sıra sendee

Son düzenleme:
ısınır canım ısınır bir kaç güne ısınacakmış duyduğuma göre merak etme

sevindim canımm zaten cemrelerde düşmeye başladı ya kırılır bu soğuklar..

haha iyiymiş tatlımm yani çok az kaldı desene

sevindim canımm zaten cemrelerde düşmeye başladı ya kırılır bu soğuklar..

haha iyiymiş tatlımm yani çok az kaldı desene

1 buçuk sene var okulum bitmese olmazdıda okulum bitti yani öylesiş daha güzel olur diye düşünüyoruzda hayırlısı be gizem bakalımm

wayyy edacım ne güzelll senin okulunda bitiyor nasılsa askerlikte biticek ee bi engel kalmıycak tabi

bizim daha yolumuz var..amaaa evet evet öncelik gülşende

wayyy edacım ne güzelll senin okulunda bitiyor nasılsa askerlikte biticek ee bi engel kalmıycak tabi

bizim daha yolumuz var..amaaa evet evet öncelik gülşende

aynen canım artık resmiyet olsun istiyoruz zaten bir kç ayada babama söyliycek annem inş bellki ağustosta izinde tanışırlarrr nerdeeeeeee:26:
canım okul engel sizinde bitince sizde yaparsnız Allahın izniyle her şeyin hayırlısı hepimiz içinn

Edacım ben sıramı sana verdim gitti:123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…