92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

aynen orası öyle valla
ben 460 olduğum günü hatırlıyorumda birde şuan bakıyorum şafağıma
şükür geçiyor valla

şafak panosu topiğinde bak benim 440 dediğim zamanki yazıları bile görürsün Sitemler,özlemler, isyanlar ama şimdi geriye dönüp baktığımda bende şükür diorum... Ne büyük mutluluk ki sayacağımız şafağımız var

Bitmiş ama maşşallhh
Düğün şafağın bile azcıkkk
sabrettin karşılığını alıcaksın tabiiii

Bitmiş ama maşşallhh
Düğün şafağın bile azcıkkk
sabrettin karşılığını alıcaksın tabiiii

inş tatlım, artık kendimi ztn evlilik hazırlığı için eksik olan şeylerle uğraşmaya verdim... Eksikler hiç bitmioo, bu hazırlıkların bir çoğunu tek başına yapmak zorunda kalmak ne kadar buruk yapsa da yüreğimi, yine de kendi zevkine göre, kendi evin için seçtiğin aldığın eşyaların hevesi heyecanı mutluluğu anlatılamaz bir duygu... Zaten kendimiböyle oyalamasam zaman hiç geçmek bilmez

aama ne güzel sevdiceğin gelicek sonra fazla zaman olmadan evleniceksiniz yanii haklısın her şeyi birlikte yapmak daha güzeldir ama kısmet böyleymiş de canım zaten kavuşmana az kalmış
bende okul olmasa zaman geçiremezdim valla

kızlar günaydın
kimsecikler yok bir kaç gündür giremedim çeyiz telaşı başladı resimleri paylaşıyorum canlarım

arnica bora elektrik süpürgem

karaca kahvaltı takımım
bu ikisi arasında gidip geldim sizde bir fikir verirsiniz bana

benimkini bulamadım ama yemek takımım buna benziyor kenar desenleri aynı sayılır siyah beyaz yuvarlak yine karacadan

karaca çatal kaşık bıçak setim

Eki Görüntüle 660467
karaca tencere setim

çok gidip geldim bazıların da o yüzden mağazada bırakmaya karar verdim değiştirme imkanım olabiliyo bırakıldığında
hem yer sorunu da yaşarım gibi geldi 11 ay sonra alacağım dedim nişanlım gelince son olarak karar kılarız

Eklentiler

• $Karaca-Porselen-Yemek-Takımları.webp
    20 KB · Görüntüleme: 26
tatlim hepsi cok guzel umarim guzel gunlerde kullanirsin elektrikli supurge konusunu bi daha dusun derim cunku sulu supurgeler asiri koku yapiyo ben kesinlikle almayi dusunmuyorum.kahvalti takiminn ilki civil civil cok tatli digeri daha ağır ben olsam ilkini alirim zaten yemek takimi ağır oluyo ama genel olarak hepsi cok guzel bide seramik tencere takimi al almisken

canim ya/olee sıkı arkadaslar edinmesi hic iyi olmamis

yaa valla konştuk dün işte haa 1 saat haa 2 saat diyo falan onlar gidio diye gitme dedim tabi güzelce konşuyorm dedi ben nerde bulcam onları telefonmz yok işte tek kalcam etcem iyi tamam dedim ne diyim hafif tartşma olayı gibi olucak bu sefer aramaz etmez ben kötü olcam...ben de anlamıyorm nedir bu yanii bizimki çok bağlıdır arkadaşlarına benim çarşıda naparlar ya millete uyarsa dediğim olayda aslında tam da bu yani aldatma olarak değil...ama yüzyüze gelelim dicem yani sana gel kızlarla takılcaz deseler gene gitcekmisin diye telefonda desem yüzüme kapatır çünkü...

yani keşke çarşısı pazarı olmasaydı daha ilk çarşıda atıştık yani milletle göbek kordonu kesildi sanki ...içim doldu ağlamak istiyorum ...

Canim sevgilinin arkadasa düşkün bi yapisi varsa degismesi imkansiz gibi bisey sen bence kizlarladami gorusucen felan gibi seyler sokma aklina sokma ole bisi sonra sen bana guvenmion yok bilmem ne gibi savunmalara gecicek sen suclu olucan sen hep cok guvendigin sonucta o askerde sen burda rahatsin sen istesen herseyi yapabilirsin ama yapmiosun cunku bu bi sinav askimizin sinavi ikimizde atlaticaz bunlari mesajlarini ver bu sekilde kendini yipratma daha önünüzde cok gun var cok carsi var

ya demek istediğim aslında millet naparsa sende mi yapcan yani ona kızıyorum yapcak demekki onu ben kısıtlamıyorum ki neyini kısıtlıyım zaten yeterince ksıtlanmş bütün gün de benle knşsun demiyorum bencil değilim hadi çocuklar gidio bende çıkcam falan demesi koydu yani aslında

bakalım işte aradı da ben biraz dümdüz konştm pek sıcak değildim kapatması gerekti işi çıktı zaten kapadık öyle inşallah her şey daha güzel olur ne diyim ki

canim cok iyi anliyorum seni ama senn canini sıkman hic biseyi duzeltmicek sen bi kereligine bisi deme artik soguk davranma bence bakalim bi dahaki carsisi nasil olucak zaten surda kac gun kaldi arkadaslarida degisicek ustaliga gidincede telefon kullanir o zaman herseydende haberi olur

inşallah canımm ya Allah daha büyük sorunlar vermesin de ...33 gün kaldı zaten gelmesine

Tamam iste canim az kalmis daha bu arkadaslarini gormucek ustaliga gidincede oraya alisip tanismasi uzun surer hersey zamanla duzelir rutine biner sen sıkma canini

canım sulu ben kullanıyorum şuan bizim evde hiç koku olmuyor sadece pis suyu bırakırsan koku oluyor sorun yaşayacağımı
düşünmedim hiç herkes önerdi valla
kahvaltı takımında dediğin gibi ya biri ağır diğeri cıvıl cıvıl bilmiyorum onu askerimle karar vereceğim
seramikler tavan yapmış kuzum onu düşündüm hepsini almışken seramik alayım diye
adam ikisininde yeri ayrı dedi bende sulu yemeği tencerede yapıp pilav türünü seramikde yapacağım
seramik pilav tenceresi aldım birde seramik tava öyle işte

canim gule gule kullan iyi gunlerde kullanin hep mutlu olun insallahhh

canım hepsi çok güzelll fakat bence renkli kahvaltı takımını değil diğerini seç daha asl duruyo yada renklerini başka bakkk
ayrıca sulu supurgeden bizde muzdariptik vestel alma alıcaksandaaaa
güle güle kullan canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…