aynen orası öyle valla
ben 460 olduğum günü hatırlıyorumda birde şuan bakıyorum şafağıma
şükür geçiyor valla
şafak panosu topiğinde bak benim 440 dediğim zamanki yazıları bile görürsünSitemler,özlemler, isyanlar ama şimdi geriye dönüp baktığımda bende şükür diorum... Ne büyük mutluluk ki sayacağımız şafağımız var
Bitmiş ama maşşallhh
Düğün şafağın bile azcıkkk
sabrettin karşılığını alıcaksın tabiiii
inş tatlım, artık kendimi ztn evlilik hazırlığı için eksik olan şeylerle uğraşmaya verdim... Eksikler hiç bitmioo, bu hazırlıkların bir çoğunu tek başına yapmak zorunda kalmak ne kadar buruk yapsa da yüreğimi, yine de kendi zevkine göre, kendi evin için seçtiğin aldığın eşyaların hevesi heyecanı mutluluğu anlatılamaz bir duygu... Zaten kendimiböyle oyalamasam zaman hiç geçmek bilmez
gunaydin kizlarrrr
tatlim hepsi cok guzelkızlar günaydın
kimsecikler yok bir kaç gündür giremedim çeyiz telaşı başladı resimleri paylaşıyorum canlarım
Eki Görüntüle 660464
arnica bora elektrik süpürgem
Eki Görüntüle 660458
Eki Görüntüle 660459
karaca kahvaltı takımım
bu ikisi arasında gidip geldim sizde bir fikir verirsiniz bana
Eki Görüntüle 660461
benimkini bulamadım ama yemek takımım buna benziyor kenar desenleri aynı sayılır siyah beyaz yuvarlak yine karacadan
Eki Görüntüle 660462
karaca çatal kaşık bıçak setim
Eki Görüntüle 660467
karaca tencere setim
çok gidip geldim bazıların da o yüzden mağazada bırakmaya karar verdim değiştirme imkanım olabiliyo bırakıldığında
hem yer sorunu da yaşarım gibi geldi 11 ay sonra alacağım dedim nişanlım gelince son olarak karar kılarız
canim ya/olee sıkı arkadaslar edinmesi hic iyi olmamis
gunaydin kizlarrrr
Canim sevgilinin arkadasa düşkün bi yapisi varsa degismesi imkansiz gibi bisey sen bence kizlarladami gorusucen felan gibi seyler sokma aklina sokma ole bisi sonra sen bana guvenmion yok bilmem ne gibi savunmalara gecicek sen suclu olucan sen hep cok guvendigin sonucta o askerde sen burda rahatsin sen istesen herseyi yapabilirsin ama yapmiosun cunku bu bi sinav askimizin sinavi ikimizde atlaticaz bunlari mesajlarini ver bu sekilde kendini yipratma daha önünüzde cok gun var cok carsi var
Canim sevgilinin arkadasa düşkün bi yapisi varsa degismesi imkansiz gibi bisey sen bence kizlarladami gorusucen felan gibi seyler sokma aklina sokma ole bisi sonra sen bana guvenmion yok bilmem ne gibi savunmalara gecicek sen suclu olucan sen hep cok guvendigin sonucta o askerde sen burda rahatsin sen istesen herseyi yapabilirsin ama yapmiosun cunku bu bi sinav askimizin sinavi ikimizde atlaticaz bunlari mesajlarini ver bu sekilde kendini yipratma daha önünüzde cok gun var cok carsi var
ya demek istediğim aslında millet naparsa sende mi yapcan yani ona kızıyorum yapcak demekki onu ben kısıtlamıyorum ki neyini kısıtlıyım zaten yeterince ksıtlanmş bütün gün de benle knşsun demiyorum bencil değilim hadi çocuklar gidio bende çıkcam falan demesi koydu yani aslında
canim cok iyi anliyorum seni ama senn canini sıkman hic biseyi duzeltmicek sen bi kereligine bisi deme artik soguk davranma bence bakalim bi dahaki carsisi nasil olucak zaten surda kac gun kaldi arkadaslarida degisicek ustaliga gidincede telefon kullanir o zaman herseydende haberi olur
tatlim hepsi cok guzelumarim guzel gunlerde kullanirsin elektrikli supurge konusunu bi daha dusun derim cunku sulu supurgeler asiri koku yapiyo ben kesinlikle almayi dusunmuyorum.kahvalti takiminn ilki civil civil cok tatli digeri daha ağır ben olsam ilkini alirim zaten yemek takimi ağır oluyo ama genel olarak hepsi cok guzel bide seramik tencere takimi al almisken
canım sulu ben kullanıyorum şuan bizim evde hiç koku olmuyor sadece pis suyu bırakırsan koku oluyor sorun yaşayacağımı
düşünmedim hiç herkes önerdi valla
kahvaltı takımında dediğin gibi ya biri ağır diğeri cıvıl cıvıl bilmiyorum onu askerimle karar vereceğim
seramikler tavan yapmış kuzum onu düşündüm hepsini almışken seramik alayım diye
adam ikisininde yeri ayrı dedi bende sulu yemeği tencerede yapıp pilav türünü seramikde yapacağım
seramik pilav tenceresi aldım birde seramik tava öyle işte
kızlar günaydın
kimsecikler yok bir kaç gündür giremedim çeyiz telaşı başladı resimleri paylaşıyorum canlarım
Eki Görüntüle 660464
arnica bora elektrik süpürgem
Eki Görüntüle 660458
Eki Görüntüle 660459
karaca kahvaltı takımım
bu ikisi arasında gidip geldim sizde bir fikir verirsiniz bana
Eki Görüntüle 660461
benimkini bulamadım ama yemek takımım buna benziyor kenar desenleri aynı sayılır siyah beyaz yuvarlak yine karacadan
Eki Görüntüle 660462
karaca çatal kaşık bıçak setim
Eki Görüntüle 660467
karaca tencere setim
çok gidip geldim bazıların da o yüzden mağazada bırakmaya karar verdim değiştirme imkanım olabiliyo bırakıldığında
hem yer sorunu da yaşarım gibi geldi 11 ay sonra alacağım dedim nişanlım gelince son olarak karar kılarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?