92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

yani keşke çarşısı pazarı olmasaydı daha ilk çarşıda atıştık yani milletle göbek kordonu kesildi sanki ...içim doldu ağlamak istiyorum ...

canım üzülme bu kadar haklısın sevgilinin zaman ayrıması lazımdı sana ama haftaya kızdıysan bu kadar ve anladıysa emin ol sana zaman ayıracaktır böyle şeyler için üzme kendini soğukta konuşma Allah daha büyük sorunlar vermesin canım ya

Kızlar çok çok çok çok özledim 1 ay 1 hafta oldu daha yeni düşününce ama çok özledim...Yeri geliyor dayanıyorum yeri geliyor gücüm kalmıyor...
Off kızlar baharda geldi...Valla gıcık oluyorum ha:26:

edacımmm aynı durumdayız desene bugün tam 140 gün oldu bizim..yüzünü göremiyorum sarılamıyorum..

Edacimmm canimm özlememek elde degilkii bende cokk ozledim ama dayanmamiz lazim baska caremiz yok Allah sag salim donmelerini nasip etsin insallah canim benim

Edacimmm canimm özlememek elde degilkii bende cokk ozledim ama dayanmamiz lazim baska caremiz yok Allah sag salim donmelerini nasip etsin insallah canim benim :)

Vedalar canını sıkmasın.
Yine buluşabilmek için bir hoşçakal gereklidir...

Kızlar sizlere gelsinnn

Geçicek canım inş geçicek
sen surpriz hazırlıyoırum falan yazmışsın yine ne yapıcaksın bakalım çok şanslı sevgilin valla

inşallah canım inşallah bir geçsede kurtulsak hepimiz

canım profil resmime bak onu yaptım çok net değil ama face koyarım belki ahh ahhh değerimiz anlaşılır inşallah!

sabahtan 1 dk konuştuk daha da aramadı gözüm telefonda kaldı resmen çok kötü oldum bugün geçmek bilmiyo daha da arayamaz

sabahtan 1 dk konuştuk daha da aramadı gözüm telefonda kaldı resmen çok kötü oldum bugün geçmek bilmiyo daha da arayamaz

canım işi vardır belki o yüzden arayamayordur eğitimleri ağırdır belki.sıkma demek çok kolay biliyorum ama sıkma canını canım sabır sabaha kadar..

457 ile başladık 400 leri bitirdik sonra 300 ler başladı bir bir günleri geçirdik veeee 300 leride bitirdik bakın kızlar 200 leri yarıladık bile Allah'ın izniyle 200 lerde biticek sonra 100 lere gelicezz en sonunda da sevdiceğimiz yanımızda olacak

Geçiyorsun be zaman....Geçiyorsun

Attın mı seninkine kamile

eli mahküm edacım geçicek tabiiiii

attım ama telefonu açmadı yarın başka bi telefonda deniycek bakalım eğer girebilirse diye fdacede mesaj olarak attım inşallah yarın görücek ne yapıcak merak ediyorum

bu arada özelden nasıl göndereceğimi bulamadım ama ben gülşahcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…