92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

senin ki dağda karakolda tabi kuzum senden rahatı yok

Türkü rızanın tüm karakol karısını sevgilisini aldatıyor netten telefondan yapıyor
Dag taş bakmıyor bu işte benim her zaman dediğim birşy var yapacak adam her türlü yapar.
Bu kısıtlamayla sıkmayla değişmez ondan yıpranmanın ve yıpratmanın anlamı yok

Sevdiceğimle konuştuk demin.Hala alışamadı nöbetlere orayaa yavaş yavaş alışıyo.
birde her yer dağ diyo Allahım ya sorununa bakın! Yavaş yavaş bugün morali çok iyiydi gerçi

Son düzenleme:
benimkinin bi arkının face de adını gördüm askerden tıkladım laa çocuk ne yazmş biliomsnz biz sevgiliye hasretiz millette sevgili var aldatıyo bide üstüne askerde hemde demiş ... oha falan oldum ya ...

Canım kendininkine mi yorumladın hemen yoksaaaaa
sakına begümcüm saçmalama öle bişey düşünme evet yapanar varmış maalesef onlar da o salakların adamlığı pardon olmayan adamlığı

edacım inan bende ağlasam rahatlıycakmışım gibi geliyor ama onu bile yapamıyorum olmadık bir zaamnda patlıycam ya hadi hayırlısı

aman Allah'ım ne kadar canlanmış buralar kızlarrr
türkü hoş geldin ayrıca

Canım bende ağlayamıyordum bir gün reglydm bide telefonda başladım ağlamaya ben susmak istiyorum benimki ağla hayatım tamam rahatla dedi dedi sonra rahatladım daha da ağlamadım geçen hafta oluyor buda..
yani tavsiye ediyorum canım gerçekten rahatlıyosun

aynen aynen canlandı topiğimiz hatta ismini 92/3 -92/4 olarak değiştirmek lazım

ayy ben telefonda ağlamak istemiyorum yaa ömer ağla demez bi şey oldu bana söylemiyosun der durur.hem bi kere ağladımda sonra vicdan yaptım bi şey yapamıyor ben gidip ona ağladım diye banada hep ağlamak rahatlık veriyormuş gibi geliyor canım..

ayy ne önemi var kız adın gönüller bir olsun

ayrıca torunlarımız geliyormuş pek bi sevindim ben

canım bnmkide öyle derdi normalde ben ilk çok özledim dayanamıyorum dedim sonra ağladım ağlamak istiyorum k.bkma dedim ondan sonra dedi ağla hayatım diye ahahah artık devrelerim yandı be canım ustaya geçtiğinden beri 1 ay 1 hafta bitti ağlamadım dayanamadım artık.....
aynen cidden rahatlanıyor
ha birde papatya çayı al liptonunkini işe yarıyor
sakinleşirsin ben 1 haftadır içmiyorum valla sinirliyim o bakımdan saçmalıyorum hep bnmkine

evet canım torunlarınız geliyor ama mayıstaaa bizim ney,imiz bilmiyorum

Son düzenleme:

canım o zaman sen iyi dayanmşsın ben ustaya gittiğinde çok ağlamıştım en sonunda öyle olacak galiba
bitki çaylarını hiç sevmem canım yaa daha doğrusu çayıda çok sevmem ben ama denerim belki işe yarar

sizin alt devreniz sanırım galiba evet daha çok var ama olsun topiği bile açılmış gelir o günlerde gelirrr

canım çok teşekkür ederim evet yapabildim çok yardımcı oldun sağol

canım çok teşekkür ederim evet yapabildim çok yardımcı oldun sağol

rica ederim ne demek bu arada hoşgeldin canım

Aaa çay sevilmezmi her türlü çayı severim
evet canım hiç ağlamadım vedalaşırken bile....
canım bizim alt devrwemiz geldiya 93/1 ler bizim alt devremiz zaten

Hepinizzziii Allah kavuştursunn kızlarrr

Sizleri çok iyi anlıyorum şuanda
Asker beklemek çok başka şey
Günler hatta saniyeler bile geçmez olur
Dile kolay 15 ay
İnşallah su gibi geçer gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…