sorun kadında değil, kadını ziyaret edecek olanlarda
kız bak şaka yapıyom adama carlama sakın haaaa :26:
senin ki dağda karakolda tabi kuzum senden rahatı yok
benimkinin bi arkının face de adını gördüm askerden tıkladım laa çocuk ne yazmş biliomsnz biz sevgiliye hasretiz millette sevgili var aldatıyo bide üstüne askerde hemde demiş ... oha falan oldum ya ...
canım ya bende geçen hafta öyleydim biliysunuz bir bunalım bir şey hali...
geçiyor canım ağla rahatlıyrsun ve sıkma kendini sevgilinle bir srunun yksa hani dönemsel bişey belki mevsimsel maalesef
ve özlemden dlayı canım:26:
edacım inan bende ağlasam rahatlıycakmışım gibi geliyor ama onu bile yapamıyorum olmadık bir zaamnda patlıycam ya hadi hayırlısı
aman Allah'ım ne kadar canlanmış buralar kızlarrr
türkü hoş geldin ayrıca
Canım bende ağlayamıyordum bir gün reglydm bide telefonda başladım ağlamaya ben susmak istiyorum benimki ağla hayatım tamam rahatla dedi dedi sonra rahatladım daha da ağlamadım geçen hafta oluyor buda..
yani tavsiye ediyorum canımgerçekten rahatlıyosun
aynen aynen canlandı topiğimiz hatta ismini 92/3 -92/4 olarak değiştirmek lazım
ayy ben telefonda ağlamak istemiyorum yaa ömer ağla demez bi şey oldu bana söylemiyosun der durur.hem bi kere ağladımda sonra vicdan yaptım bi şey yapamıyor ben gidip ona ağladım diyebanada hep ağlamak rahatlık veriyormuş gibi geliyor canım..
ayy ne önemi var kız adın gönüller bir olsun
ayrıca torunlarımız geliyormuş pek bi sevindim ben
canım bnmkide öyle derdi normalde ben ilk çok özledim dayanamıyorum dedim sonra ağladım ağlamak istiyorum k.bkma dedim ondan sonra dedi ağla hayatım diye ahahahartık devrelerim yandı be canım ustaya geçtiğinden beri 1 ay 1 hafta bitti ağlamadım dayanamadım artık.....
aynen cidden rahatlanıyor
ha birde papatya çayı al liptonunkini işe yarıyor
sakinleşirsin ben 1 haftadır içmiyorum valla sinirliyim o bakımdan saçmalıyorum hep bnmkine
evet canım torunlarınız geliyor ama mayıstaaa bizim ney,imiz bilmiyorum
forum ayarları kısmından profil ayarlarına gel canım
solda hesabım var orda seçenekleri düzenleye gel
rda çeşitli seçenekler diye bir başlık var ordan
Standart Editör - Toolbar kısmını işaretlekaydet
orda mesaj yazarken altta ifadeler çıkıyor
umarım anlatabilmişimdir
canım çok teşekkür ederim evet yapabildim çok yardımcı oldun sağol
Aaa çay sevilmezmi her türlü çayı severimcanım o zaman sen iyi dayanmşsın ben ustaya gittiğinde çok ağlamıştımen sonunda öyle olacak galiba
bitki çaylarını hiç sevmem canım yaa daha doğrusu çayıda çok sevmem ben ama denerim belki işe yarar
sizin alt devreniz sanırım galiba evet daha çok var ama olsun topiği bile açılmış gelir o günlerde gelirrr
kamile eda napıyosunuz canlarr
Bilmiyorumki kuzum basım boynum felaket agrıyo tutamıyorum resmen bide sıcakladımki menopoza giriyorum heralde tövbe yarabbim sen koruiyidir canım ben ödev yapıyorum takılıyorum sen nasılsınn napıosun cerencim
Bilmiyorumki kuzum basım boynum felaket agrıyo tutamıyorum resmen bide sıcakladımki menopoza giriyorum heralde tövbe yarabbim sen koru
Bi kız bi erkek dünyaya getirmeden gitmem zatenn gözüm acıkta giderim vallaGeçmiş olsun canımda ne menapozu yaa daha çokk gencizzz çocuğumuz olcak daha aaaaa
amin canım sagolHepinizzziii Allah kavuştursunn kızlarrr
Hepinizzziii Allah kavuştursunn kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?