92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kamile eda napıyosunuz canlarr

Hepinizzziii Allah kavuştursunn kızlarrr

ayy edacım ben hiç sevmem yaa çayı da kahveyide 93/2 lerde alt devreniz sanırım güzelim..

ceren ömere süprşz hazırlıyodum onunla uğraştım biraz sen napıyosun tatlım?

AMİNNNN inşallah hemencecik geçer günler

Sizleri çok iyi anlıyorum şuanda
Asker beklemek çok başka şey
Günler hatta saniyeler bile geçmez olur
Dile kolay 15 ay
İnşallah su gibi geçer gider
Zor canım cok zor, günler aylar gecmiyo malesef.. emegimizle sabrımızla bekliyoruz zamana karsı direniyoruz, hersey kücücük bi umut için içimzde tasıdıgımız o umudumuz için :107: yasayan bilmiyo sanırım..

Edacım sizin çömezleriniz

Selamm kızlarr nasılsınızz?
Aldatma falan okudum baya uzun konuşmuşunuz ahh bu erkeklerr ahh hiç fırsattlarını kaçırmıyorlarr

kızlar merhaba bugünkü bizim msn muhabbetini biliyosunuz...benmki teslim olduktan sonra aradı konuştk dedi işte bütün gün sana mı ayrcam eksklerim var benmde zaten kısıtlı saat dedi bende dedm işte başkaları sana uysun dedm zaten 3 kişiyiz onlar kalkınca bende kalktım yemek yedk playsation çay kahve ekskleri aldk geldk zaten dedi ...bende dedm bi yarım saat 1 saat daha ayrmanı istedim başka bişi değil hiç tartşmadık bugünde tartşmayalm dedm zaten dedi cam de de suratını astın dedi falan...nese dedm sende haklısın güvenszlk olarak algılama senide kısıtlamıyorm ama dedm az daha vakit dedm öyle biraz soğuk kapadk gbi ...

Canım tartışmanıza üzüldüm fakat sen haklısın yani...
1 saat sana ayıracağına 3-4 saatini ayırabilir hatta hepsini son 1 saat bırakır ihityaclarını giderir.
yani playstation oynaması ihtiyaçmı sanki? Bİrde ilk çarşısı diyosun senle konuşması hasret gidermesi lazımdı sonuçta..
sen sıkma canını ama iyi olmuş söylediğin bakalım haftaya napıcak?

bak kendimden örnek verim acemilikte ilk çarşımızdı bnmki 5 dkka geç kaldı çıkamadı msnden 5 dk fazla görmek için tutanak tutuldu bir şey olmadı allaha şükür ama sonuçta ne bilim
biz burda onları bekliyoruz fedakarlık yapıp onlarında yapması şart canım
sen sıkma kendini anlamıştır seni bence haftaya zaman ayıracaktır sana bir dahaki aradığındada uzatma sıcak konuş derim

Selamm kızlarr nasılsınızz?
Aldatma falan okudum baya uzun konuşmuşunuz ahh bu erkeklerr ahh hiç fırsattlarını kaçırmıyorlarr

merhaba canımm
yok burdan kimse aldatılmadı allaha şükür canımda yapanlar varmış aynen pislik erkekler tabiii bizimkiler hariç
laf söyliyemem bu konuda yarime

biz dio arkadaşlarla kışlada konşamıyoruz ki bile dedi dedm onalrı benden çok görüyosun falan ...bende diyo hep aynı şeyler sıkılıyorm dedi dedm sen haklsıın ben sana onu yapma etme demiyrm dedm sadece biraz daha görmek istiyorm dedim ha 1 saat ha 2 saat dio hay allam ya :)) dio onlarda gitse ben sap gibi kalcam etcem valla bilmiyorm biz bu yüzden tartışcaz çok galiba ...

canim ya/olee sıkı arkadaslar edinmesi hic iyi olmamis

ay çok büyük kayıp sanki allah aşkına zaten daha 1 ay orda yani sonra ustada farklı insanlar... hem ha 1 saat ha 2 saat ne demek 5 dk bile değerli ya
canım sen sıkmada canını tartışmada yani sadece güzel dille söylersin

hoşbuldummm canımm beniimmm.. nasılsınız bakalım keyifleriniz nasıl? herşey yolundadır umarım.. askerleriniz nerede?

iyiyim canim bekliyoruz iştee siz naaptiniz okudum sorun çikmis heralde son durum ne ceza felan almaz insallah

bizde iiz cnm çok şükür sorunu hallettik, ceza falan söz konusu olmadı... Komutanlardan ses soluk yok, kapandı gitti konu Artık evlilik için son hazırlıkları yapıorum aşkım gelene kadar, vakit öldürüorum işte... Sizin nasıl gidiyor, maşallah sizde şafağı bayaa yediniz

ne güzell canım ya maşşallah
şafağın ne güzeL
Allah bizede nasip etsin

aynen orası öyle valla
ben 460 olduğum günü hatırlıyorumda birde şuan bakıyorum şafağıma
şükür geçiyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…