canım buraya koyma istemedim yüzüm görünüyor diye dur özelden mesaj atayım sana ben
eli mahküm edacım geçicek tabiiiii
attım ama telefonu açmadı yarın başka bi telefonda deniycek bakalım eğer girebilirse diye fdacede mesaj olarak attım inşallah yarın görücek ne yapıcak merak ediyorum
bu arada özelden nasıl göndereceğimi bulamadım ama ben gülşahcım
eli mahküm edacım geçicek tabiiiii
attım ama telefonu açmadı yarın başka bi telefonda deniycek bakalım eğer girebilirse diye fdacede mesaj olarak attım inşallah yarın görücek ne yapıcak merak ediyorum
bu arada özelden nasıl göndereceğimi bulamadım ama ben gülşahcım
tamam tatlimbanada fikir olur belki
anladım canım tüh ya
neyse görsünde mühim olan o geç olsun güç olmasın
Bende istiyorum Kamileeeecanım buraya koyma istemedim yüzüm görünüyor diye dur özelden mesaj atayım sana ben
Edaaa inanamıyoruum tickerlara bakk 11 aydan düsüyoruz 10 aya giriyoruuuz yuppiiiii içelim güzelleşelim
ilerliyo hayatım ilerlemez olurmu 12 ile 11 in arasındaydı daha dün ben hatrlıyorum bak simdi 11in üzerindeaynen cerende benm ticker ilerlemiyo gibi sanki ya
ilerliyo hayatım ilerlemez olurmu 12 ile 11 in arasındaydı daha dün ben hatrlıyorum bak simdi 11in üzerinde
bizim evde bilgisayar bagmlısı cok ergen bi kız kardesim var 17 yasında bilirsin o yaşları bilgisayar kurdu olurlar fırsam buldugumca girmeye calısıyorum canm hersey yolunda cok sükür 2 3 gündür cenkle hic kavga etmedik sanırım kıyamet kopacakk yakında hic hayra alamaet degil buay neblm kuzm ya şöyle 5 in 6 nın üzerine gelseee bir an önce
nasılsın kaç gündür uğramıyordun her şey yolundamı
bizim evde bilgisayar bagmlısı cok ergen bi kız kardesim var 17 yasında bilirsin o yaşları bilgisayar kurdu olurlar fırsam buldugumca girmeye calısıyorum canm hersey yolunda cok sükür 2 3 gündür cenkle hic kavga etmedik sanırım kıyamet kopacakk yakında hic hayra alamaet degil buamann nazarımı koyuyumdaa nazar degmesiin sen napıyosun balım
gunaydın canımm nasılsıngunaydin kizlarr
Aynen canm ya suan okulda babamda işte fırsat bilip öyle oturabiliyorum ancak basınabenimde 16 yaşında erkek ergen bir kaderşim var ama şuan okulda olduğundan pc elimde yoksa kavga dövüş alıyorum benimki çarşıya çıktığında msnden konuşuyoruz binbir şeyle alıyorm 4 -5 saat izin veremezmiz ergen iştee hepsi aynı
etmeyin canım ne gerek varr ama dimi
iyiyim ben canım bugn okulum yok evdeyim diytteym gerginim özlemin doruklarındayım öyle
gunaydin kizlarr
gunaydın canımm nasılsın
Aynen canm ya suan okulda babamda işte fırsat bilip öyle oturabiliyorum ancak basına
diyete basladın mı nihayet hangisini uygulyosun bakalım :) ben sizin yanınızda özledim demeye utanıyorum dönüp biri bi laf edicek diye valla bak kız bende özlediim ne yalan söyliyim :)
gunaydın canımm nasılsın
Aynen canm ya suan okulda babamda işte fırsat bilip öyle oturabiliyorum ancak basına
diyete basladın mı nihayet hangisini uygulyosun bakalım :) ben sizin yanınızda özledim demeye utanıyorum dönüp biri bi laf edicek diye valla bak kız bende özlediim ne yalan söyliyim :)
Günaydın gülşahcım nasılsınn
iyiyim canimm siz nasilsinizz
sus sen sus ne özlemesi görebiliosun sus bakım
canm bnm kndi bi diyetm var kafama göre aslında diyetisyn diyeti yani de öyle dukan mukan değil yani zaten bu diyetle 8 kilo vermiştim şimdi hedefişm 7 kilo daha vermekk sonra yaza fit girmekkk
yazında yüzüyorum falan zaten ,ister istemez göbek gidiyo şimdide evde spor yapıyorum mekik falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?