92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

anladım canım tüh ya
neyse görsünde mühim olan o geç olsun güç olmasın

neyse o zaman canim baska zaman bi sekilde gorurum belki

canım buraya koyma istemedim yüzüm görünüyor diye dur özelden mesaj atayım sana ben
Bende istiyorum Kamileeee bu ne ya ayrılanlar sorun yaşayanlar diğer topiclerde okudukça içim karardı ha.Kimsecikler yoktur bu saatte şafağımı attırp yol alayım ben en iyisi
Şafak 277 vay anasını sayın seyircilerr

Edaaa inanamıyoruum tickerlara bakk 11 aydan düsüyoruz 10 aya giriyoruuuz yuppiiiii içelim güzelleşelim

Son düzenleme:
ay neblm kuzm ya şöyle 5 in 6 nın üzerine gelseee bir an önce
nasılsın kaç gündür uğramıyordun her şey yolundamı
bizim evde bilgisayar bagmlısı cok ergen bi kız kardesim var 17 yasında bilirsin o yaşları bilgisayar kurdu olurlar fırsam buldugumca girmeye calısıyorum canm hersey yolunda cok sükür 2 3 gündür cenkle hic kavga etmedik sanırım kıyamet kopacakk yakında hic hayra alamaet degil bu amann nazarımı koyuyumdaa nazar degmesiin sen napıyosun balım

benimde 16 yaşında erkek ergen bir kaderşim var ama şuan okulda olduğundan pc elimde yoksa kavga dövüş alıyorum benimki çarşıya çıktığında msnden konuşuyoruz binbir şeyle alıyorm 4 -5 saat izin veremezmiz ergen iştee hepsi aynı

etmeyin canım ne gerek varr ama dimi
iyiyim ben canım bugn okulum yok evdeyim diytteym gerginim özlemin doruklarındayım öyle

gunaydin kizlarr
gunaydın canımm nasılsın
Aynen canm ya suan okulda babamda işte fırsat bilip öyle oturabiliyorum ancak basına
diyete basladın mı nihayet hangisini uygulyosun bakalım :) ben sizin yanınızda özledim demeye utanıyorum dönüp biri bi laf edicek diye valla bak kız bende özlediim ne yalan söyliyim :)

sus sen sus ne özlemesi görebiliosun sus bakım
canm bnm kndi bi diyetm var kafama göre aslında diyetisyn diyeti yani de öyle dukan mukan değil yani zaten bu diyetle 8 kilo vermiştim şimdi hedefişm 7 kilo daha vermekk sonra yaza fit girmekkk
yazında yüzüyorum falan zaten ,ister istemez göbek gidiyo şimdide evde spor yapıyorum mekik falan

Son düzenleme:

Günaydın gülşahcım nasılsınn

iyiyim canimm siz nasilsinizz

Selamm kızlarr:)))
Edaa yavrum ne çok ortak yönümüz var biim de bugün okul yok evdeyi yanii artı bide bende yazın baya kilo vermiştim 5-6 kilo baya bildiğin manken olmuştum şimdi sanki aldım gibi geliyor e tabi okuldan sonra hep bi şeyler yemeye gidiyoruz doğal olarak alınıyoo o zman birlikte başlayalım diyete.Ben de kahvaltımı yaptım şimdi de aldım yeşil çayımı içiyorumm

herkese tünaydın kızlar....bizimkisi oduna bağladı iyice telefon göndericem oralarda para harcama dedm içeri sokmıcak emanet gibi bırakıolarmş mesela haftasonu alıolarmş diyoki bana artık bütün gün msj atarsn nerdsn naptın napıyosun diye deli edersin beni dedi iyice oduna bağladııı erkeklerle dura dura ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…