Canım sana bisey söyliyim mi beyaz ekmegi, hamuru, sekeri,yagı,tuzu hayatından tamamen cıkar ve aksam 6dan sonra hicbirsey yeme cok acıkırsan kuru kayısı yada bi meyve ye yeşilçay tüket bol bol ve günde 1 saat mutlaka yürü ben cok faydasını gördüm 47 kiloyum suan eskiden ne bulursam yiyodum 6 7 aydır yememe icmeme cok dikkat ediyorum midem baya kücüldü simdi istesemde yiyemiyorumsus sen sus ne özlemesi görebiliosun sus bakım
canm bnm kndi bi diyetm var kafama göre aslında diyetisyn diyeti yani de öyle dukan mukan değil yani zaten bu diyetle 8 kilo vermiştim şimdi hedefişm 7 kilo daha vermekk sonra yaza fit girmekkk
yazında yüzüyorum falan zaten ,ister istemez göbek gidiyo şimdide evde spor yapıyorum mekik falan
iyiyim canım bendeiyiyim canimm siz nasilsinizz
Begümcm sana diğer yerden de cevap verdim ama eğer o istemiyorsa hani sen telefon falan yollama,Uzaklık onlara her şeyn kıymetini öğretiyo,O kadar kolay ulaşamasın telefona falan ve yakalanırda fena olur bak biz yakalattık askerlik uzadı büyük ihtimal haber beklioyruz hala
canım o kendisi dedi ben hiç istemiyorum boşver dedim o da yok işte bakcam etcem dedi bende dedmki boşuna orda para harcama ben gönderiyim dedim haftasonları kullanırsn emanet gibi bırakanlar varmş öyle sende öyle yaparsn dedm ben hiç istemiyorum aslnda gündz konşyrz zaten gece risk...sonra sanki geçen hafta telefon alcam diye kuduran adam şimdi dioki haftasonu artık msj atarsn habire nerdesn napıyosn falan diyo bende dedmki seni anlayamıyorm dedm...
Anlamamamn çok normal be güzelim bu dönemde biraz tuhaf oluyorlar sanırım..benmki kaç kere yakalttı işte en sonunda tutuanak tuttular.Hala çarşıya çıkınca alıcam diyo sen düşün yani
cerencim ben hayatm boynca pek cok kez diyet yaptim biliorm onerilern icin saol ama sekere bayiliyorm sadece azaltiyorm tuzu sev,mem allahtan hamur isinide severm fskat tuketmicm diyet boyunca.sadece haftads 1 cikollata okula gittigim icin dengesz br dyt oluck ama yapck bsy yok sabaah nesfit yiyorm cikmadan oglen okulda kepekli tost veya corba aksamda yne sebze tavuk tarzii seyler simdide buharda patates yaptim baharatli ohhh missss
Mervecm sana twitterdn msj attm
Canm cepten giriyrm merk ettm bende ne zmndir yoktn ama tahmn ettm vizelere kasacagbi gecms olsn cnm.bnmde agzmda aft cikti 15 gnde br cikar cok fena yemek yiyemyrm allahtan diytteymde ise yariyorkızlarr selamm.. bende evdeym bugün gitmedim okula hasta gibiyim dünde öğlen geldim yattım tüm gün..
bu ara girmiyorum pek içimden pc yi açmak gelmiyo çnküü birde en önemli dersin sınavı vardı ona çalışmakla meşguldümm
sizlerde ne var ne yokk??
Canm cepten giriyrm merk ettm bende ne zmndir yoktn ama tahmn ettm vizelere kasacagbi gecms olsn cnm.bnmde agzmda aft cikti 15 gnde br cikar cok fena yemek yiyemyrm allahtan diytteymde ise yariyor
Bende her sey aynii standart cnm
off nedir bu kızların derdi böyle diyet kilo özgürce yiyemiyoruz yaaa..
ben cihan gelince aşırı özgür yedim günde kaç öğün ve 8 gün üst üste hamburger bide akşam yemeği faan de yedik sadece hamburger olsa yne iiyi... midem büyüdüü. şimdi de doymak bilmiyorumm.. devamlı yemek yiyesim geliyo yaa. hiç de diyet yapmadım dediğin gibi çikolatasız da yapamam bana tek çözüm spor. yaz gelsin onu bekliyorummm
ya o nesfitler işe yarıyomudur kii
Cnm sen zayifsin ihtycn yok ki amannn salla aynen yazin yuzunce gidiyo zaten de ben ynede veriyim diyrm hergn ckolata yerm simdi haftada 1nesfiti ben ogun gecrmk iicin yiyrm sabah cok erken kahvalti yiymyrm peynr falan onu yiorm brde pratik yani
ya evet okulda hele hergün yeniyo çikolataı:26:. ya evet zayıfım allahtan çnkü ben çok takıntılıyım eda ya.. o çıkan göbeğe taktım şimdi artar diye korkumdan.
o nesfiti aynen bende tadını sevyorum bide hemen ye çık rahat oluyo diye yiyorumdaben nasılım biliyo musun saat 7 buçkta evde kahvaltı yapıyorum saat 9 olmadan acıkıyourumm böylede bi bünye, yemekhanede görsen bütün tabakları bitiririm metabolizmam hızlı demekki..
seninda fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla bölgesel olarak var yani halledilebilir biraz dikkatle..
sen yinede salma kendini dikkat et zayıfım diye sağlık ta önemli sonuçta
evet canım göbeğim avr biraz onun dışında sorunum yok
bolbol mekik çekiore
aynen tek derdim o yani formumu koruyayım özellikle evlenince kilo almaktan korkuyorum
mekikk evet işe yarıyoben spor salonuna gtmek istiyodum hem zaman geçer diye ama cihan bey istemedi pek.. bende ısrar etmedim uygun biyerde bulamamıştım zaten ama söz verdi gelince birlikte gidicez..
off bi gelsinlerde artık yaa yapacak çok şey varrr
aynen canım gelsinlerde
Canım ben birde lipton beşi bir yerde diye çay aldım sallama bugün başladm bakalm
sağol canımmmcanim gule gule kullan iyi gunlerde kullanin hep mutlu olun insallahhh
bende diğerini beğendim eda sadec kahvaltı takımı daha hoş .. canım süpürgeyi vestel almıyorum arnica bora şu yeni çıkanlarcanım hepsi çok güzelll fakat bence renkli kahvaltı takımını değil diğerini seç daha asl duruyo yada renklerini başka bakkk
ayrıca sulu supurgeden bizde muzdariptik vestel alma alıcaksandaaaa
güle güle kullan canımm
canım buraya koyma istemedim yüzüm görünüyor diye dur özelden mesaj atayım sana ben
ne var cnm içinde yeşil çay falan mı güzelmi tadı
sağol canımmm
bende diğerini beğendim eda sadec kahvaltı takımı daha hoş .. canım süpürgeyi vestel almıyorum arnica bora şu yeni çıkanlar
esra erol gösteriyo ya sürekli reklamlarda o işte biz memnun kaldık ay ne bilim bakalım benimki nasıl çıkcak
kamileeee bende istiyorum çok merak ettim fikir olur belki bana da
sanırım yazı yazmışsn canım ne yazıyo bari onu söyle kız
bende bugun kargo yolladım askerime önceden görseydim belki bnde çekinip koyardım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?