92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canım sana bisey söyliyim mi beyaz ekmegi, hamuru, sekeri,yagı,tuzu hayatından tamamen cıkar ve aksam 6dan sonra hicbirsey yeme cok acıkırsan kuru kayısı yada bi meyve ye yeşilçay tüket bol bol ve günde 1 saat mutlaka yürü ben cok faydasını gördüm 47 kiloyum suan eskiden ne bulursam yiyodum 6 7 aydır yememe icmeme cok dikkat ediyorum midem baya kücüldü simdi istesemde yiyemiyorum
iyiyim canimm siz nasilsinizz
iyiyim canım bende

Begümcm sana diğer yerden de cevap verdim ama eğer o istemiyorsa hani sen telefon falan yollama,Uzaklık onlara her şeyn kıymetini öğretiyo,O kadar kolay ulaşamasın telefona falan ve yakalanırda fena olur bak biz yakalattık askerlik uzadı büyük ihtimal haber beklioyruz hala

canım o kendisi dedi ben hiç istemiyorum boşver dedim o da yok işte bakcam etcem dedi bende dedmki boşuna orda para harcama ben gönderiyim dedim haftasonları kullanırsn emanet gibi bırakanlar varmş öyle sende öyle yaparsn dedm ben hiç istemiyorum aslnda gündz konşyrz zaten gece risk...sonra sanki geçen hafta telefon alcam diye kuduran adam şimdi dioki haftasonu artık msj atarsn habire nerdesn napıyosn falan diyo bende dedmki seni anlayamıyorm dedm...

Anlamamamn çok normal be güzelim bu dönemde biraz tuhaf oluyorlar sanırım..benmki kaç kere yakalttı işte en sonunda tutuanak tuttular.Hala çarşıya çıkınca alıcam diyo sen düşün yani

Anlamamamn çok normal be güzelim bu dönemde biraz tuhaf oluyorlar sanırım..benmki kaç kere yakalttı işte en sonunda tutuanak tuttular.Hala çarşıya çıkınca alıcam diyo sen düşün yani

Askerliği hep beraber yapıyoruz yaniii valla tek yapmıyo telefondan da olsa yetiyolar yani ...ben zaten boşver dedm telefon işine o zamanda sen konşmak istemiosun oldu saçmalama dedm işte ben bişiler yapmaya çalışıyorm artk habire haftasonu msj atarsn diyo rahatsız mı olcan dicektm hadi sus dedm...

Olayları yanlış torumlamakta üstelerine yok bunların haa canm azcık sabret sen de mehtabınız yaklaşıyor gelince yüzyüzze konuşursun bunları.Telefonda her şey çözülemyor ne yazıkki,yanlş anlaşılmya çok müsaitler çünkü şimdi

kızlarr selamm.. bende evdeym bugün gitmedim okula hasta gibiyim dünde öğlen geldim yattım tüm gün..
bu ara girmiyorum pek içimden pc yi açmak gelmiyo çnküü birde en önemli dersin sınavı vardı ona çalışmakla meşguldümm

sizlerde ne var ne yokk??

cerencim ben hayatm boynca pek cok kez diyet yaptim biliorm onerilern icin saol ama sekere bayiliyorm sadece azaltiyorm tuzu sev,mem allahtan hamur isinide severm fskat tuketmicm diyet boyunca.sadece haftads 1 cikollata okula gittigim icin dengesz br dyt oluck ama yapck bsy yok sabaah nesfit yiyorm cikmadan oglen okulda kepekli tost veya corba aksamda yne sebze tavuk tarzii seyler simdide buharda patates yaptim baharatli ohhh missss

Mervecm sana twitterdn msj attm

off nedir bu kızların derdi böyle diyet kilo özgürce yiyemiyoruz yaaa..

ben cihan gelince aşırı özgür yedim günde kaç öğün ve 8 gün üst üste hamburger bide akşam yemeği faan de yedik sadece hamburger olsa yne iiyi... midem büyüdüü. şimdi de doymak bilmiyorumm.. devamlı yemek yiyesim geliyo yaa. hiç de diyet yapmadım dediğin gibi çikolatasız da yapamam bana tek çözüm spor. yaz gelsin onu bekliyorummm

ya o nesfitler işe yarıyomudur kii

Canm cepten giriyrm merk ettm bende ne zmndir yoktn ama tahmn ettm vizelere kasacagbi gecms olsn cnm.bnmde agzmda aft cikti 15 gnde br cikar cok fena yemek yiyemyrm allahtan diytteymde ise yariyor
Bende her sey aynii standart cnm

Canm cepten giriyrm merk ettm bende ne zmndir yoktn ama tahmn ettm vizelere kasacagbi gecms olsn cnm.bnmde agzmda aft cikti 15 gnde br cikar cok fena yemek yiyemyrm allahtan diytteymde ise yariyor
Bende her sey aynii standart cnm

sağol cnm ya bnmde çok çıkar aft sinir oluyorum bende .. hava değişimnden heralde boğaz ağrısı falan yokta aşırı halsizlik kırgınlık var.. 18 kredilk ders olunca baya zorladı ya bide girmedim ya hiç derslere sonucu merakla bekliyorum bakalım da 20 gün sonrada 2. vizesi varr..sizin ne zaman başlıyo ?

bende de işte bunlar dışında aynı cnm herşey..

Cnm sen zayifsin ihtycn yok ki amannn salla aynen yazin yuzunce gidiyo zaten de ben ynede veriyim diyrm hergn ckolata yerm simdi haftada 1 nesfiti ben ogun gecrmk iicin yiyrm sabah cok erken kahvalti yiymyrm peynr falan onu yiorm brde pratik yani

Cnm sen zayifsin ihtycn yok ki amannn salla aynen yazin yuzunce gidiyo zaten de ben ynede veriyim diyrm hergn ckolata yerm simdi haftada 1 nesfiti ben ogun gecrmk iicin yiyrm sabah cok erken kahvalti yiymyrm peynr falan onu yiorm brde pratik yani

ya evet okulda hele hergün yeniyo çikolataı:26:. ya evet zayıfım allahtan çnkü ben çok takıntılıyım eda ya.. o çıkan göbeğe taktım şimdi artar diye korkumdan.
o nesfiti aynen bende tadını sevyorum bide hemen ye çık rahat oluyo diye yiyorumda ben nasılım biliyo musun saat 7 buçkta evde kahvaltı yapıyorum saat 9 olmadan acıkıyourumm böylede bi bünye, yemekhanede görsen bütün tabakları bitiririm metabolizmam hızlı demekki..

seninda fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla bölgesel olarak var yani halledilebilir biraz dikkatle..

sen yinede salma kendini dikkat et zayıfım diye sağlık ta önemli sonuçta
evet canım göbeğim avr biraz onun dışında sorunum yok
bolbol mekik çekiore

sen yinede salma kendini dikkat et zayıfım diye sağlık ta önemli sonuçta
evet canım göbeğim avr biraz onun dışında sorunum yok
bolbol mekik çekiore

aynen tek derdim o yani formumu koruyayım özellikle evlenince kilo almaktan korkuyorum

mekikk evet işe yarıyo ben spor salonuna gtmek istiyodum hem zaman geçer diye ama cihan bey istemedi pek.. bende ısrar etmedim uygun biyerde bulamamıştım zaten ama söz verdi gelince birlikte gidicez..

off bi gelsinlerde artık yaa yapacak çok şey varrr

aynen canım gelsinlerde
Canım ben birde lipton beşi bir yerde diye çay aldım sallama bugün başladm bakalm

canim gule gule kullan iyi gunlerde kullanin hep mutlu olun insallahhh
sağol canımmm
bende diğerini beğendim eda sadec kahvaltı takımı daha hoş .. canım süpürgeyi vestel almıyorum arnica bora şu yeni çıkanlar
esra erol gösteriyo ya sürekli reklamlarda o işte biz memnun kaldık ay ne bilim bakalım benimki nasıl çıkcak
canım buraya koyma istemedim yüzüm görünüyor diye dur özelden mesaj atayım sana ben

kamileeee bende istiyorum çok merak ettim fikir olur belki bana da
sanırım yazı yazmışsn canım ne yazıyo bari onu söyle kız

bende bugun kargo yolladım askerime önceden görseydim belki bnde çekinip koyardım :26:

ne var cnm içinde yeşil çay falan mı güzelmi tadı

canım içinde mate biberiye kekik yeşil çay ve funda otu var
tadı güzel ben bitki çaylarını sevdiğim içinnn beğendim yani vücutan su atımını kolaylaştırıyomuş metabolizmayı hızlandırıyormuş bakalım canım sevdiğim için içiyorum

anladım canım güle güle kullan inşallahhhh
ne yolladın kargoda canım
kamilenin şeyini anlatıyım ben gördüm canım ömrüm seni çok seviyorum yazmış her kağıtta bir harf onları kendi tutmuş poz vermiş hepsi yanyana çok tatlı olmuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…