92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

iyiymiş cnm içindekilerden belli zaten bende severim tmm aklımda bulunsun bende görürsem alayımm..

ipeekkk tatlım ne güzel ya çeyiz hazırlıkları başlamışşş

iyiymiş cnm içindekilerden belli zaten bende severim tmm aklımda bulunsun bende görürsem alayımm..

aynen canım bakalımmm
yarında çikolata günüm ilan ediyim bari tabi bitter olmak şartıyla

et cnm yaa arada bir ödül vermek lazımm..

yok canım o kadar sıkı yapmıyorum zaten kafamdaki vermek istediğim kilo 7 fakat 4-5 versem yeter 7 verirsem bizimkilerr ne bu ölücekmisin bir deri bir kemik kalmışın derler bilirsin özellikle babannem

cemin annesi bile izindeyken gittiğimde bana edacm noldu sana böyle falan demişti manken gbi olmuşsun demişti hahaha
sıksık gidemiyorum uzak olduğundan çnkü kadın şaşırmıştı

ayy evet ya yaşlılar da var o

ouw sen o zmn 4-5 ver yeter.. banada diyolar hep çok hoşuma gidiyo

ayy tühh yaa önceden görseydim bende yapar yollardımmm ayyy dur ben doğum gününe yapim onu ne yapsam dıye düşünüyodum
canım kargoda valla bir sürü şey istedi onları yolladım önce sevdiği kurabiyeyi yaptım çok seviyo ellerimden olunca daha güzel oluyomuş havaya girim biraz
yer fıstıgı ıstemıs canı kıyamam 2 kılo aldım yolladım çorap ayk. boyası falan nişan fotolarımızı görememişti onları yolladım
şafak k. istedi öyle yani canım temel ihtiyaç gibi bşey oldu ama ayy kamileden allah razı olsun beni büyük bi dertten kurtardı
bulamıodum ne yapcamı çok şaşırır sevinir aayyy bende yapcammm kızz

ayy saol bebeğim darısı hepinize inşallah isteyen herkese
başladı çok şükür sonu iyi olsun inşallah en büyük duam eşyanın kıymeti yok inan ki
gönlümüz bir olsun hiç ayrılmayalım inşallah

kızlar bu arada ben doğum gününde yollıcam şimdi ama mng kargoyla yolladım 5 kilo çıktı bugun yolladığım şey 65 lira istediler
öhh dedim yani yuh bu nee kaldım böyle sonra zor bela 39 indi daha öncede 30 a yollamıştım çok pahalı gidiyo
ptt kargoyu önerdi bi abla 1 haftada gidiyomuş kilosu 6 liraymş ama hiç yollamadım bilmiyorum ne yapsam diye düşünüyorum şimdi
doğum gnü için neyle yollasam :26:

ayy evet ya yaşlılar da var o

ouw sen o zmn 4-5 ver yeter.. banada diyolar hep çok hoşuma gidiyo

aynen canımmm

canım telden yollycaktı kamilede foto olarak zaten mms olarak
olsun canım nişan fotolarınzı görünce çok sevinir bence
benimkide çarşıya çıktıkça çikolata falan alıyo kendine yazıkkk kıyamam

canım ptt kargoyla gönderio burdkai arkadaşlar uzun gidio ama ucuz yemek göndermiceksen bozulcak bişey gönder pttyle çok pahalı diğerleri
ben hiç göndermedi artvine bilmiyorum canımm yani
valla manevi bişeyler yolllarsında kazak falan al gerçi yaz gelio bilmem ki :26:

ayy yazık yaa :26: asker ocağı işte her isteği olmuo insanın bizde burdan takviye yapıyoruz

ya aynen ptt yollım de işte ne yapsam diyorum sivili yokki benimkinin öyle bişey yollyamam
o fikir hoşuma gitti aslında büyük bir resim olarak onu yollasam çok şaşırır gerçekten
ben aslnda başka şeyler düşünüyorum ama imkanı yok işte onun orda yer kısıtlı çarşı olsa iyi bi fkrim vardı
ama ona bakıp bakıp gülümser biliyorum ben hoşuna gider onu yapcam

doğru çarşısı yok sivil giyinmiyo seninki sende manevi bişeyler yaparsın canım o zaman

doğru çarşısı yok sivil giyinmiyo seninki sende manevi bişeyler yaparsın canım o zaman

evet canım bende öyle bişey yapacağım yazıcı olsaydı yada çarşısı olsaydı harika bir fikrim vardı
seninkinini var mesela ben tanıdığım samimi olduğum esnaf arkadaş kendi arkadaşları olabilir yada ailemden birileri
farketmez onlara iboo ipek seni çooook seviyo dedirtip kameraya çekicektim herkesi söyleyen herkesi sıralayıp bi
video yapıcaktım en sonundada kendm bişeyler söyleyip bitiricektim ne yazıkki izleme imkanı yok
bende resim yapıcam o resim hoşuma gitti imkanı olan varsa fikir nacizane

gercekten mi edaa kıskandım simdi cenkin annesi her gitmemde cık cık cık nolur kilo al eskiden daha güzeldiin ölü gibi çökmüş yüzün hastalıklı gibisiin falan diyo yemin ederim bigün cok pis bozucam az kaldı oturup aglayasım geliyo yaa konu komsu akraba falan olunca yanında onların yanında da diyo bide bu ne samimiyet yaa

canım nesfitin tadı güzel fakat zayıflarım diye bekleme öğün gecistirmek için o zayıflatmıyo tek basına

kızlarrrr yoğun istek üzerine fotoyu koyuyorum.benim çok hoşuma gittiği için yaptım belki sizin hoşunaza gitmez :44:

bu arada kendimi feda ettim resmen bakın değerimi bilin yaaa ne hale geldim beni hiç görmeyen arkadaşlar korkmasın böyle değilim normalde

iyi aksamlar kizlar sinirlerm cok bozuk...
Bugn cezaevnde 2tane intihar olms biri bileklerini bardakla kesmis digeri hap icmis olan bzm askere oluyo sabah 5te uyandirilip hastahaneye goturmsler mahkumlariii ya yatarak askerlik yapanlara helal olsn ne sanslilar benmki gnde 6saat anca uyuyo nobeg surekli sevkler...valla cok sansli bazilari..
Merkzdende il jandarmadan bir asker intihar etms ama bsy olmamis midesinii yikamislar....
Birde benmki baana yazdigi defteri kaybetmis tum emeklerm gitti diyo nsil uzulmsss ha bide sanirim 20 nisana kadar carsilar iptal mi ne olms tam olarak belli degl ama seni goremcm diyip duruo herr sy ustuste gelms uyku yok izin yok... Valla ben burda skintiya girdim o orda....

Son düzenleme:

edacımmmm her şeyin üst üste gelmesi çok kötü olmuş canım ama sıkma canını çarşıya çıkamaz belki ama siz hergün konuşuyorsunuz bak sesini duyuyorsun en azından
canım ben o defterin kaybolduğunu düşünmüyorum birileri almıştır bence sonrada bi yerde düşürmüşsün diye geri verirler biliyorsun ki bizimde yüzüğün başına aynı şey gelmişti o yüzden hemen ümidi kesmeyin derim ben defter konusunda..ahhh ahhhh hemde bazıları çok şanslı canım çok!!!

evet canım çarşıyı takmıyorum
defter kötü olmş ya üniformamı yıkadım makinaya attım defteri kenara koydum sonra cebime koydum ordan dolaba ama dolapta yok diyo...
of millet okuycak bide bana yazdıklarını inş düşürmüştürde bulunur...O emeklerime yazık 15-20 sayfa vardı yazdıklarım dio brde yeni başlamıştı yani nobetlerde yazıyodu...
sağlık olsn üzülme dedim bende ama üzülmüş...
hi. uyuyamıyo kamilecim ve bnmki uykuya bayılırdı gecicek diyorum ama daha kaç gün var dio...üzülüyorum o üzüldükçe.Senin sesinden güç alıyorum sadece dio...Off...

Evet çok şanslı olanlar var çok..

gönderdin mi fotoyu canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…