canım içinde mate biberiye kekik yeşil çay ve funda otu var
tadı güzel ben bitki çaylarını sevdiğim içinnn beğendim yani vücutan su atımını kolaylaştırıyomuş metabolizmayı hızlandırıyormuş bakalım canım sevdiğim için içiyorum
iyiymiş cnm içindekilerden belli zatenbende severim tmm aklımda bulunsun bende görürsem alayımm..
ipeekkk tatlım ne güzel ya çeyiz hazırlıkları başlamışşş
aynen canım bakalımmm
yarında çikolata günüm ilan ediyim bari tabi bitter olmak şartıyla
et cnm yaa arada bir ödül vermek lazımm..
yok canım o kadar sıkı yapmıyorum zaten kafamdaki vermek istediğim kilo 7 fakat 4-5 versem yeter 7 verirsem bizimkilerr ne bu ölücekmisin bir deri bir kemik kalmışın derlerbilirsin özellikle babannem
cemin annesi bile izindeyken gittiğimde bana edacm noldu sana böyle falan demiştimanken gbi olmuşsun demişti hahaha
sıksık gidemiyorum uzak olduğundan çnkü kadın şaşırmıştı
anladım canım güle güle kullan inşallahhhh
ne yolladın kargoda canım
kamilenin şeyini anlatıyım ben gördüm canım ömrüm seni çok seviyorum yazmış her kağıtta bir harf onları kendi tutmuş poz vermiş hepsi yanyana çok tatlı olmuşşş
iyiymiş cnm içindekilerden belli zatenbende severim tmm aklımda bulunsun bende görürsem alayımm..
ipeekkk tatlım ne güzel ya çeyiz hazırlıkları başlamışşş
ayy evet ya yaşlılar da var o
ouw sen o zmn 4-5 ver yeter..banada diyolar hep çok hoşuma gidiyo
ayy tühh yaa önceden görseydim bende yapar yollardımmm ayyy dur ben doğum gününe yapim onu ne yapsam dıye düşünüyodum
canım kargoda valla bir sürü şey istedi onları yolladım önce sevdiği kurabiyeyi yaptım çok seviyo ellerimden olunca daha güzel oluyomuş havaya girim biraz
yer fıstıgı ıstemıs canı kıyamam 2 kılo aldım yolladım çorap ayk. boyası falan nişan fotolarımızı görememişti onları yolladım
şafak k. istedi öyle yani canım temel ihtiyaç gibi bşey oldu ama ayy kamileden allah razı olsun beni büyük bi dertten kurtardı
bulamıodum ne yapcamı çok şaşırır sevinir aayyy bende yapcammm kızz
kızlar bu arada ben doğum gününde yollıcam şimdi ama mng kargoyla yolladım 5 kilo çıktı bugun yolladığım şey 65 lira istediler
öhh dedim yani yuh bu nee kaldım böylesonra zor bela 39 indi daha öncede 30 a yollamıştım çok pahalı gidiyo
ptt kargoyu önerdi bi abla 1 haftada gidiyomuş kilosu 6 liraymş ama hiç yollamadım bilmiyorum ne yapsam diye düşünüyorum şimdi
doğum gnü için neyle yollasam :26:
ayy yazık yaa :26: asker ocağı işte her isteği olmuo insanın bizde burdan takviye yapıyoruzaynen canımmm
canım telden yollycaktı kamilede foto olarak zaten mms olarak
olsun canım nişan fotolarınzı görünce çok sevinir bence
benimkide çarşıya çıktıkça çikolata falan alıyo kendine yazıkkk kıyamam
canım ptt kargoyla gönderio burdkai arkadaşlar uzun gidio ama ucuz yemek göndermiceksen bozulcak bişey gönder pttyle çok pahalı diğerleri
ben hiç göndermedi artvinebilmiyorum canımm yani
valla manevi bişeyler yolllarsında kazak falan al gerçi yaz gelio bilmem ki :26:
ayy yazık yaa :26: asker ocağı işte her isteği olmuo insanın bizde burdan takviye yapıyoruz
ya aynen ptt yollım de işte ne yapsam diyorum sivili yokki benimkinin öyle bişey yollyamam
o fikir hoşuma gitti aslında büyük bir resim olarak onu yollasam çok şaşırır gerçekten
ben aslnda başka şeyler düşünüyorum ama imkanı yok işte onun orda yer kısıtlı çarşı olsa iyi bi fkrim vardı
ama ona bakıp bakıp gülümser biliyorum ben hoşuna gider onu yapcam
doğru çarşısı yok sivil giyinmiyo seninki sende manevi bişeyler yaparsın canım o zaman
yok canım o kadar sıkı yapmıyorum zaten kafamdaki vermek istediğim kilo 7 fakat 4-5 versem yeter 7 verirsem bizimkilerr ne bu ölücekmisin bir deri bir kemik kalmışın derlerbilirsin özellikle babannem
cemin annesi bile izindeyken gittiğimde bana edacm noldu sana böyle falan demiştimanken gbi olmuşsun demişti hahaha
sıksık gidemiyorum uzak olduğundan çnkü kadın şaşırmıştı
canım nesfitin tadı güzel fakat zayıflarım diye bekleme öğün gecistirmek için o zayıflatmıyo tek basınaya evet okulda hele hergün yeniyo çikolataı:26:. ya evet zayıfım allahtan çnkü ben çok takıntılıyım eda ya.. o çıkan göbeğe taktım şimdi artar diye korkumdan.
o nesfiti aynen bende tadını sevyorum bide hemen ye çık rahat oluyo diye yiyorumdaben nasılım biliyo musun saat 7 buçkta evde kahvaltı yapıyorum saat 9 olmadan acıkıyourumm böylede bi bünye, yemekhanede görsen bütün tabakları bitiririm metabolizmam hızlı demekki..
seninda fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla bölgesel olarak var yani halledilebilir biraz dikkatle..
Biliyrm canim daha once cok ydm nesft k flakes te ise taramiyo aama tadi guzel ve ppratik kaloriside az ondsn yiorm evden çıkmadancanım nesfitin tadı güzel fakat zayıflarım diye bekleme öğün gecistirmek için o zayıflatmıyo tek basına
iyi aksamlar kizlar sinirlerm cok bozuk...
Bugn cezaevnde 2tane intihat olms biri bileklerini bardakla kesmis digeri hap icmis olan bzm askere oluyo sabah 5te uyandirilip hastahaneye goturmsler mahkumlariii ya yatarak askerlik yapanlara helal olsn ne sanslilar benmki gnde 6saat anca uyuyo nobeg surekli sevkler...valla cok sansli bazilari..
Merkzdende il jandarmadan bir asker intihar etms ama bsy olmamis midesinii yikamislar....
Birde benmki baana yazdigi defteri kaybetmis tum emeklerm gitti diyo nsil uzulmsss ha bide sanirim 20 nisana kadar carsilar iptal mi ne olms tam olarak belli degl ama seni goremcm diyip duruo herr sy ustuste gelms uyku yok izin yok... Valla ben burda skintiya girdim o orda....
edacımmmm her şeyin üst üste gelmesi çok kötü olmuş canımama sıkma canını çarşıya çıkamaz belki ama siz hergün konuşuyorsunuz bak sesini duyuyorsun en azından
canım ben o defterin kaybolduğunu düşünmüyorum birileri almıştır bence sonrada bi yerde düşürmüşsün diye geri verirler biliyorsun ki bizimde yüzüğün başına aynı şey gelmişti o yüzden hemen ümidi kesmeyin derim ben defter konusunda..ahhh ahhhh hemde bazıları çok şanslı canım çok!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?