iyi aksamlar kizlar sinirlerm cok bozuk...
Bugn cezaevnde 2tane intihat olms biri bileklerini bardakla kesmis digeri hap icmis olan bzm askere oluyo sabah 5te uyandirilip hastahaneye goturmsler mahkumlariii ya yatarak askerlik yapanlara helal olsn ne sanslilar benmki gnde 6saat anca uyuyo nobeg surekli sevkler...valla cok sansli bazilari..
Merkzdende il jandarmadan bir asker intihar etms ama bsy olmamis midesinii yikamislar....
Birde benmki baana yazdigi defteri kaybetmis tum emeklerm gitti diyo nsil uzulmsss ha bide sanirim 20 nisana kadar carsilar iptal mi ne olms tam olarak belli degl ama seni goremcm diyip duruo herr sy ustuste gelms uyku yok izin yok... Valla ben burda skintiya girdim o orda....
eda sakin ol canım lütfen senin şer kördüğün hayırdır der efendimiz sakin ol önce
vardır bundada bir hayır şu az uyuma olayı iyi değil tabiki sabahtan akşama kadar yoruluyorlar
ama olsun vaktini geçiriyo bi şekilde ne yapcaksın işte askerlik bu şanslı bazıları dediğin gibi
defter bence bulunur tatlım hem nasıl kaybetmiş belki bir yerde unutmuştur yada şaka yapıyordur bir arkadaşı
izinleri dert etme nisana ne var ki zaten 2 haftada bir izniniz bişeycik olmaz hayatım olsun şükret bunada şükür canına zarar gelmiyo ya olsun
evet canım çarşıyı takmıyorum
defter kötü olmş ya üniformamı yıkadım makinaya attım defteri kenara koydum sonra cebime koydum ordan dolaba ama dolapta yok diyo...
of millet okuycak bide bana yazdıklarını inş düşürmüştürde bulunur...O emeklerime yazık 15-20 sayfa vardı yazdıklarım dio brde yeni başlamıştı yani nobetlerde yazıyodu...
sağlık olsn üzülme dedim bende ama üzülmüş...
hi. uyuyamıyo kamilecim ve bnmki uykuya bayılırdı gecicek diyorum ama daha kaç gün var dio...üzülüyorum o üzüldükçe.Senin sesinden güç alıyorum sadece dio...Off...
Evet çok şanslı olanlar var çok..
gönderdin mi fotoyu canım
Bugn cezaevnde 2tane intihar olms biri bileklerini bardakla kesmis digeri hap icmis olan bzm askere oluyo sabah 5te uyandirilip hastahaneye goturmsler mahkumlariii ya yatarak askerlik yapanlara helal olsn ne sanslilar benmki gnde 6saat anca uyuyo nobeg surekli sevkler...valla cok sansli bazilari..
Merkzdende il jandarmadan bir asker intihar etms ama bsy olmamis midesinii yikamislar....
Birde benmki baana yazdigi defteri kaybetmis tum emeklerm gitti diyo nsil uzulmsss ha bide sanirim 20 nisana kadar carsilar iptal mi ne olms tam olarak belli degl ama seni goremcm diyip duruo herr sy ustuste gelms uyku yok izin yok... Valla ben burda skintiya girdim o orda....
Edacım bütün aksilikler üst üste gelmiş.
Ama sana şunu diyim alt devresi geldiğinde yükü azalıcak biraz daha sabredin bu sıkıntıları bizde yaşadık maalesef
Defterini bir arkadaşı çalmış olma ihtimalide var insanlar çok kıskanç fesat ne yapacaklarını şaşırmışlar
canım evet tüm aksilikler üstüste gelmiş ama bizde üst devre gelince hafiflemiyo adam az 20 kişi teskere alacaklar var zaten mesela benimki gitti üst devresi hafiflemedi herkes standart 6 saat nöbet ayrıca sevklere gidiyo adam az çünkü..bir kaç kişi nöbet tutmuyo onlarda xray cihazında işte cezaevinde başka şeyler yapanlar bişey değişmiycek yani....
aynen çalmış olabilirler küçük bir defterdi zaten cebine sığsın diye küçük almıştı.. neyse bakalm ya
uykusuzluk kötü olmuş canım yaa çok sinirli olur bir debulunur canım bulunur karakoldan nereye çıkıcak dimi ama tabi biri alıp özellkle saklamaışsa :44:
en büyük destekçileri bizi tabi canım ya..
teleden gönderdim açılmadı dedim ya canım facdende göndermiştim arkadaşdan teli alıp bakarım dedi ama daha ses yok göremedi galiba
bir an önce görsünde tepkisini merak ediyorum bende
İpekcim haklısın..Çok haklısın canına zarar gelmiyo..Ama gelmiycek anlamınada gelmiyo işte..
O umutsuzluğa kapıldıkça bende kapılıyorum ona moral veriyorum her seferinde yanımda olduğun için saol hayatm diyo görevim ne demek diyorum güldürmeye çalışıyorum falan..Ne bilim ipk bizim kişisel sorunlarımız yok ilişkimizde şükür öylesi daha zordur eminim..Ama işte böyle alışamayınca uykusuz kalınca yorulunca üzülüyorum....
ÇArşıyı takmıyorum zatende..
Rızalar nöbet ilk başta tutuyorlardı şimdi sadece kontrol etmeye gidiyorlar sizde öyle birşey yokmu canım?
aa bak kızarım şimdi o can olayını kimse bilemez öyle düşünürsek geçmez zaten bu askerlik
bol bol dua et önce her konu da moral vermen de iyi olmuş canım yanında olduğunu belli ediyosun zaten
fazlada söze gerek yok
üzülme canım dur bakalım daha yeni yeni alışıyo zaten olur böyle inişler çıkışlar bizde de oldu sorun etmedim hatta kızdım
sınırdasın haline şükret millet karakollarda falan diye çok şükür şimdilik sıkıntımız yok
kişisel sorun olmasın dediğin gibi bakıorum sende ara da uğruyosun şafak kaç topiğine ordaki kızları görüyosun işte
bazıları çok zor durumdalar bu yüzden şükrediyorum ben ne bilim avut biraz kendini hayatımm
o da zamanla alışacaktır bu duruma
Edacım bütün aksilikler üst üste gelmiş.
Ama sana şunu diyim alt devresi geldiğinde yükü azalıcak biraz daha sabredin bu sıkıntıları bizde yaşadık maalesef
Defterini bir arkadaşı çalmış olma ihtimalide var insanlar çok kıskanç fesat ne yapacaklarını şaşırmışlar
canım yok ben sormuştum üst devrelerde tutuyo devrecilik yok burda dedi.adam az zaten görev çok e haliyle mecbur..
hastanhaneye mahkum götürmüşler gelmişler yemeği kaçırmışlar soğumuş yemekte yiyememiş onuda...Zaten baska yerden gelio yemek il jandarmadan..Burda kantin bile yok.. Of ...
Yok canım sinirli değil allaha şükür de işte az konuşabiliyoruz günde 20 dk falan bazen 2 kere mesela bugn öğlen konuştuk birde 1 saat önce işte. bunada şükür ne diyim..sadece sesi yorgun geliyo bende başka bişey var sanıyorum enerjisiz geliyo yani...
ben bile merak ettm vallaama çok beğenicek bence mutlu olucak canımm
ayy canım sinirli olmaması çok iyidedim ya ömer sigarayı bırakmaya çalışıyor onun vediği bi sinirlilik var hatta bugün tartışma noktasına geldik aradan biraz zaman geçti tekrardan aradı özür dilerim son günlede canım sıkkın sana patladım falan dedi beyfendi
belki zamanla alt devreleri geldikçe yükleri azalır canım sıkma canınıahh ahhh biz kızlar işte hemen üzerimize alınıyoruz dimi
bende meraktan ççatlıycam ne yalan söyliyeyim canım yaaa o göremedikçe ben sinir oluyorum
Karakollar maalesef öyle canım
Bence siz cep sokun ancak senle konuşarak moralini yüksek tutar
Canım herkes kullanıyo telefon fakat yakalanan bir kaç kişi avr tutanak tutulmuş askerliği 10 gün uzayanlar var daha önceden rahat rahat konuşuyoruz zaten
ben pek istemiyorum bz çok mesajlaşınca tartışıyoruz çünküboş yere böyle iyi hem o riski almasını istemiyorum
zaten sürekli komutanlar üstlerini arıyolar mahkemeye gidiyolar Xraydan geçiyolar adliyede yanında taşıyamıycak zaten fırsat buldukça uyumaya çalışıyo gerek yok gibi yani bzm için.
Bugn cezaevnde 2tane intihar olms biri bileklerini bardakla kesmis digeri hap icmis olan bzm askere oluyo sabah 5te uyandirilip hastahaneye goturmsler mahkumlariii ya yatarak askerlik yapanlara helal olsn ne sanslilar benmki gnde 6saat anca uyuyo nobeg surekli sevkler...valla cok sansli bazilari..
kamilecimm cok begendim canim super olmus bayildimmmmEki Görüntüle 662449
kızlarrrr yoğun istek üzerine fotoyu koyuyorum.benim çok hoşuma gittiği için yaptım belki sizin hoşunaza gitmez :44:
bu arada kendimi feda ettim resmen bakın değerimi bilin yaaa ne hale geldimbeni hiç görmeyen arkadaşlar korkmasın böyle değilim normalde
benimkide azalttı günde 2-3 tane ama sinirli değil şükğr
hatasını anlaması güzel canım
alt devre geldikçe yük azalmıyo canım orda az kişiler her daim nöbet sevk var yani o sıkıntısını var...
Haklsın canım görücek elbettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?