Hemem bi bakim ben şuna.Valla öyle dedi işte yok hafızakartı olunca şu kadar kameralı olduğu için bu kadar falan filan diye ekleme yapıp oyle hesaplıyorlarmış nasıl uzadığını öğrenrz bi kaç güne.Telefon falan sokarsanz aman diym kamerasız hafıza kartsz bişey sokun benden tavsiyenasıl askerliğimi uzamış ciddimisininş çok değildir canım ya
vercez vercez bende senin destekçinimmm yavrıummmmmm
saç uzatmak için bunu kullanmıştım şampuanın içine karıştırıyorsun sıvı aktardan alıyorsun dene istersen işe yaramıştı
https://www.google.com.tr/search?hl...se-cam-terebentin-yagi-20-ml-76183706;300;300
valla ya bugün 2 poşet içtim içmez olaydımm ya sokağa çıkarken kesinlikle içilmemeli yani :) aynen yaa askerlerimz gelince tığ gibi olcaz :)
nasıl askerliğimi uzamış ciddimisininş çok değildir canım ya
vercez vercez bende senin destekçinimmm yavrıummmmmm
saç uzatmak için bunu kullanmıştım şampuanın içine karıştırıyorsun sıvı aktardan alıyorsun dene istersen işe yaramıştı
https://www.google.com.tr/search?hl...se-cam-terebentin-yagi-20-ml-76183706;300;300
bende 50 mekik,pilatesin karın eritme ve basen hareketleri bide enseye oklava koyuyorm :) ben bi 6 kilo verdim 1.5 ayda devam ediyorm cidden listem dışnda yemyrm çikolata bile yemyrm ...bn şu an 65 im kullandğm bazı ilaçlar yüzünden aldm hormonal olarak şu an her şey düzeldi kilo vermeye başldm
sen evdeydn dimi canım ? ben okul olduğu için yorgn oluyorum ağır spor yapamıyorum maalesef...
bende 64 tüm 63 olmuşumboyunda 167 hedefim 58-59
geçmiş olsn canım verirsin verirsinn
------ MERVE Biz tel sokmıycak sanırım son bir kaç ay o stresle yaşayamam bizim komutanda insafsızmış uzamış bir kaç kişinin askerliği orda korkuyoruz ondan
saç uzatmak için çam terebentin yağı ve yılan yağı aln aktardan şampuana bi kapak ekleyin ben çok faydasını gördm hemde güçlendiriyo saçı genede sorun aktara bizim tanıdık yılan yağı vermşti çok iyi geldi
saç uzatmak için çam terebentin yağı ve yılan yağı aln aktardan şampuana bi kapak ekleyin ben çok faydasını gördm hemde güçlendiriyo saçı genede sorun aktara bizim tanıdık yılan yağı vermşti çok iyi geldi
Bn çamterebentin kullanmıştım işe yarıyor mervecim kullan bak bi kişi daha önerdi
askerler gelene kadar verelimde söz nişan olur kayınvalideler beğenmicek :)))
sen evdeydn dimi canım ? ben okul olduğu için yorgn oluyorum ağır spor yapamıyorum maalesef...
bende 64 tüm 63 olmuşumboyunda 167 hedefim 58-59
geçmiş olsn canım verirsin verirsinn
------ MERVE Biz tel sokmıycak sanırım son bir kaç ay o stresle yaşayamam bizim komutanda insafsızmış uzamış bir kaç kişinin askerliği orda korkuyoruz ondan
ayy benimki kilo verdiğimde bu 7 kiloyu dağıtımda manken gbi olmuşsun demişti biraz daha verincee ohhhhh super olucam
En iyisi canım sokmayın riske ne gerek var hem sızınkıler az kişi ankesörlüde pek fazla sıra derdi olmuyodr haber alıyorsan hiç gerek yok sonra bz gibi uzar .bu gidişle ben sizden sonraya kalcam hee
Yok canım öyle düşünme en fazla 5-gün uzar bence sizinki haberar et bizş.
aynen canm hiç sıra olmuyo ya herkes tel kullanıyor nerdeyse çnkğbiz rahatız böyle ya
kizlar ben sinamekili bi formul yapiyorum baya iyi uzatiyo
iyi geceler kızlarrrnasılsınız bakalım?
yahu siz kaç kilosunuzda kilo vermeye çalışıyorsunuz topicce diyettesiniz resmen
bu akşam benm kuzummm yarım saat sıra beklemiş yağmurda ya zaten hastaydı içimden diyorm şimdi olsa da sarılsam
Ben 64falandım en son boyum da 1.72 ama sıkılaşcam onu istiyorum biraz dacanım hoşgeldin bu aradaa
Ahh ya bu erkekler hasta olmasın biz olalım,hem askerdeler bizde nazlı oluyorlar benmki şahsen öyle ay şuram ağrıyo yok buram ağrıyo falan
Edacımm canım seninkini alıntı yapamamışm tabiki hemmen haber ederim zaten bağımlı olduk burayaben eskiden bi gün aramasa çemkirirdim niye aramadın he he? diye şimdi hiç sorgulamıyorum o zaten şöyle oldu ondan aramayadm vs diye yapıyor açıklamasını
iyi geceler kızlarrrnasılsınız bakalım?
yahu siz kaç kilosunuzda kilo vermeye çalışıyorsunuz topicce diyettesiniz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?