92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bugün ona üzüldüm yemek yiyemedm resmen yediklerini hep çıkartmş alttan üstten diyo ben napimm ne alim ne yiyim falan oturdm ağladm öğlen akşam knştk biraz daha iyiydi

Canım bnmkide hasta olmuştu acemide hatta şuanda hasta grip ama istirahat diye bişey yok revir yok karakolda
üzülme cnm ya hem dinlenmiş oluyo istirahat aldıysa geçer merak etmee

bugün ona üzüldüm yemek yiyemedm resmen yediklerini hep çıkartmş alttan üstten diyo ben napimm ne alim ne yiyim falan oturdm ağladm öğlen akşam knştk biraz daha iyiydi

Canım benm yaa ağlama ,en azından ağlamamaya çalış.Ohoo onlar daha kaç kere hasta olcak birzda ilgi bekleyp naz yapıyorlar şimdi onlar bize.İnşallah tez zmanda iyileşir havalar da tam hasta olma havası işte

Mervecim lens diil sinameki hint yagi tatli badem yagi bide saf zeytinyagiyla 45 dakikalik maske yapiyorum baya iyi gelio canim

Hoşgeldn canımmmm
ben 64 kiloydm 63 oldumm boyum 1.67-1.68 aras bişey

Gülşahh maşşş çok güzel saçlarınnnnnn

hımm anladım kızlar ama öyle yoğun bi diyete gerek yok bence ama sıkılaşmak iyidir yaa benimde ihtiyacım var aslında ama hiiç bir şey yapmıyorum resmen ben

gülşancımmm canım maşallh saçlara

hımm anladım kızlar ama öyle yoğun bi diyete gerek yok bence ama sıkılaşmak iyidir yaa benimde ihtiyacım var aslında ama hiiç bir şey yapmıyorum resmen ben

gülşancımmm canım maşallh saçlara

Allahtan boy var olmasaydıı birde napardım aynen canm amaç yaza formda girmek
sen zapzayıfsın be sus bakalım otur oturduğn yerde

Son düzenleme:
Kızlar ben çıkıyoreee beyazcığım çok ısrar etti konuk olarak gidicem Pinhani de varmışş hepinizi öpüyrumm yarın görüşürzz

maşallah saçların çok güzelll

Hoşgeldn canımmmm
ben 64 kiloydm 63 oldumm boyum 1.67-1.68 aras bişey

Gülşahh maşşş çok güzel saçlarınnnnnn

tesekkur ederimmm canlarimmm

Kızlar ben çıkıyoreee beyazcığım çok ısrar etti konuk olarak gidicem Pinhani de varmışş hepinizi öpüyrumm yarın görüşürzz

Ay mervee alemsin ha git bakalım
bende acıktım midem kazındı 5bçkta yemiştim akşam yemeğini meyve falanda yemedim akşam pof ama yemicem hiç bişeyyyyyy huh
hadi öpüldünnnnn

Biside olmadi tatlimda ruh halim depresif sıkıldım yaaa bi araya gelsekte kopsak kizlar yaa oynasak gulsek hep bole aglayip sizlayip asker yolumu beklicez kopmak bizimde hakkimiz diilmi :)

ah gülşen ben zaten kapı gıcırtısına oynarım yanii,şöyle bi toplaşma imkanımz olsa cidden ne güzel olurdu ama herbirmz farklı yerlerdeyzz tıpkı askerlerimz gibii

Biside olmadi tatlimda ruh halim depresif sıkıldım yaaa bi araya gelsekte kopsak kizlar yaa oynasak gulsek hep bole aglayip sizlayip asker yolumu beklicez kopmak bizimde hakkimiz diilmi :)

haklısın canım arada oluyor bende geçen hafta öyleydim...
aynen canım ya valla kafa dağıtmak lazım arada ben okul çıkışları falan yapıyrm kafa dağıtıyorum bir yere gidip kahve içmek bile dağıtıyor...
ama sıkma canını bir dönem fazlada bunalım takılma çıkılmıyo sonra :1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…