bugün ona üzüldüm yemek yiyemedm resmen yediklerini hep çıkartmş alttan üstten diyo ben napimm ne alim ne yiyim falan oturdm ağladm öğlen akşam knştk biraz daha iyiydi
bugün ona üzüldüm yemek yiyemedm resmen yediklerini hep çıkartmş alttan üstten diyo ben napimm ne alim ne yiyim falan oturdm ağladm öğlen akşam knştk biraz daha iyiydi
Ben 64falandım en son boyum da 1.72 ama sıkılaşcam onu istiyorum biraz dacanım hoşgeldin bu aradaa
Ahh ya bu erkekler hasta olmasın biz olalım,hem askerdeler bizde nazlı oluyorlar benmki şahsen öyle ay şuram ağrıyo yok buram ağrıyo falan
Edacımm canım seninkini alıntı yapamamışm tabiki hemmen haber ederim zaten bağımlı olduk burayaben eskiden bi gün aramasa çemkirirdim niye aramadın he he? diye şimdi hiç sorgulamıyorum o zaten şöyle oldu ondan aramayadm vs diye yapıyor açıklamasını
Hoşgeldn canımmmm
ben 64 kiloydm 63 oldummboyum 1.67-1.68 aras bişey
Gülşahh maşşş çok güzel saçlarınnnnnn
Mervecim lens diilsinameki hint yagi tatli badem yagi bide saf zeytinyagiyla 45 dakikalik maske yapiyorum baya iyi gelio canim
Ayy bende istiyorum o kadar uzamasınıı :))
hımm anladım kızlar ama öyle yoğun bi diyete gerek yok bence ama sıkılaşmak iyidir yaa benimde ihtiyacım var aslında ama hiiç bir şey yapmıyorum resmen ben
gülşancımmm canım maşallh saçlara
hımm anladım kızlar ama öyle yoğun bi diyete gerek yok bence ama sıkılaşmak iyidir yaa benimde ihtiyacım var aslında ama hiiç bir şey yapmıyorum resmen ben
gülşancımmm canım maşallh saçlara
maşallah saçların çok güzelll
Hoşgeldn canımmmm
ben 64 kiloydm 63 oldummboyum 1.67-1.68 aras bişey
Gülşahh maşşş çok güzel saçlarınnnnnn
Kızlar ben çıkıyoreee beyazcığım çok ısrar etti konuk olarak gidicem Pinhani de varmışşhepinizi öpüyrumm yarın görüşürzz
Kizlar yaa icimde bisi var bi durgun hissediomki kendimi bi garibim
Çıkmıyorum kızla vazgeçtimGülşahcan noldu bakimm?
Bırakamdın dimi tabiiii bizii kader arkadaşımmm
Hayrola gülşahcım nişnlınla falanmı tartıştın ondan olabilir öyleyse
ama değilse hayrola oluyor maalesef arada bir:26:
Biside olmadi tatlimda ruh halim depresifsıkıldım yaaa bi araya gelsekte kopsak kizlar yaa oynasak gulsek hep bole aglayip sizlayip asker yolumu beklicez kopmak bizimde hakkimiz diilmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?