Kizlarr mesajlari okuyorumda telefondan yazmak cok gicik oluyo mervecimm uzuldum canim ya insallah blöftürr edaa sizde konusmussunuz ohh ne guzell gülsencim riza gelsin herseyi yoluna sokar evliligin en guzel gunlerinde beraber oturmak cok kotu olur canim ya Allahin izniyle ikinizde calisip herseyinizi yaparsiniz
Kizlarr mesajlari okuyorumda telefondan yazmak cok gicik oluyo mervecimm uzuldum canim ya insallah blöftürr edaa sizde konusmussunuz ohh ne guzell gülsencim riza gelsin herseyi yoluna sokar evliligin en guzel gunlerinde beraber oturmak cok kotu olur canim ya Allahin izniyle ikinizde calisip herseyinizi yaparsiniz
vayy beeee
Ben kaçıyorum kızlarrr
öpüyormm
İyi gecelerr
kızlarrrrr herkese günaydınn benimkinin telefonuyla uyandım resmennn.sevglm yne almış arkadaşndan teli nöbeti vardı 9-12 aradı bni 10.00da o kdr bekleyebilmiş.konuştk dünkü olaydan sonra yine arkadşndan teli alması mutlu etti beni
fakat mesafelydi biraz yani hoparlörden konuştuk camera olduğunda kulelerde dünde öyle yapmıştık belki sesi tuhaf geliodu o öle dedi bilmiorm.
Öyle yani kızlarr yakında tel sokar bnmki bu gidişle
kızlarrrrr herkese günaydınn benimkinin telefonuyla uyandım resmennn.sevglm yne almış arkadaşndan teli nöbeti vardı 9-12 aradı bni 10.00da o kdr bekleyebilmiş.konuştk dünkü olaydan sonra yine arkadşndan teli alması mutlu etti beni
fakat mesafelydi biraz yani hoparlörden konuştuk camera olduğunda kulelerde dünde öyle yapmıştık belki sesi tuhaf geliodu o öle dedi bilmiorm.
Öyle yani kızlarr yakında tel sokar bnmki bu gidişle
atarsa 3 3 1
çok sıkıldım ya ne zaman bitecek bu şafak sürekli birileri ayrılıyor
sevdalar niye bir askerliğe dayanmıyor delirmek üzereyim Allah'ım bana yardım et
Bencede edacım dayanamaz sokar.
Aranızın düzelmesine sevindim
canimm cok sewindimm ne guzel konusabiliyosunuzinsallah telefon sokarda sorunsuz guzel guzel konusursunuz
atarsa 3 3 1
çok sıkıldım ya ne zaman bitecek bu şafak sürekli birileri ayrılıyor
sevdalar niye bir askerliğe dayanmıyor delirmek üzereyim Allah'ım bana yardım et
Gülşahcım konunu okudum fakat bir bilgim yok maaesef cnm ayrıca geçmiş olsun :26:
Selaam kızlarr,cerencim sen çek fincanın resmini yolla ben sallarım bikaç bi şeyy merak etmeeGülşahcm benim o konularda hiç bilgim yok malesef ama 45 gün kala gel falan dediğine göre yoksa son 45 gün hava değişimi verip yollicak mı napcak Edaa bence seninki 1 aya kalmaz sokcak telefonu içime öyle doğuyoorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?