92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kizlarr mesajlari okuyorumda telefondan yazmak cok gicik oluyo mervecimm uzuldum canim ya insallah blöftürr edaa sizde konusmussunuz ohh ne guzell gülsencim riza gelsin herseyi yoluna sokar evliligin en guzel gunlerinde beraber oturmak cok kotu olur canim ya Allahin izniyle ikinizde calisip herseyinizi yaparsiniz

evet cnm konuştukkk
Evet telefondan yazmak sinir bozucuuuu

Bende telden girince okuyorum ama yazamıyorum ne acayip şeyy belki canım bekleyp görcez bakalım şu an kalan 273 gunu dusunuyorum o 10 gun bi kösede dursun

Ben kaçıyorum kızlarrr
öpüyormm
İyi gecelerr

Amin gülşahcım bende istemiyorum kesinlikle
Zaman hızla geçiyor ilk buraya yazdıgım günü dün gibi hatırlıyorum ve yarılamamıza ne kadar az kaldı ne çok bu şafaklara özeniyordum yavaş yavaş yiyoruz galiba
Bende kaçtım iyi geceler kızlar hepinizi öpüyorum

kızlarrrrr herkese günaydınn benimkinin telefonuyla uyandım resmennn.sevglm yne almış arkadaşndan teli nöbeti vardı 9-12 aradı bni 10.00da o kdr bekleyebilmiş. konuştk dünkü olaydan sonra yine arkadşndan teli alması mutlu etti beni
fakat mesafelydi biraz yani hoparlörden konuştuk camera olduğunda kulelerde dünde öyle yapmıştık belki sesi tuhaf geliodu o öle dedi bilmiorm.
Öyle yani kızlarr yakında tel sokar bnmki bu gidişle

canimm cok sewindimm ne guzel konusabiliyosunuz insallah telefon sokarda sorunsuz guzel guzel konusursunuz

atarsa 3 3 1

çok sıkıldım ya ne zaman bitecek bu şafak sürekli birileri ayrılıyor
sevdalar niye bir askerliğe dayanmıyor delirmek üzereyim Allah'ım bana yardım et

Bencede edacım dayanamaz sokar.
Aranızın düzelmesine sevindim

atarsa 3 3 1

sevdalar niye bir askerliğe dayanmıyor delirmek üzereyim Allah'ım bana yardım et

Canım sevdiğinden ve kendinden eminsen birşey olmaz.
Sorun yaşayıp anlaşamıyorsan sevginden emin değilsen o zaman şüphe edebilirsin.
Şafakta tükenmeye mecbur

atarsa 3 3 1

İpekcim sakin olurmusun?
Herkes bir mi?
gülşenin dediği gibi siz aşkınızdan ilişkinizden eminseniz korkma.! Yani açıkcası korkucak bişey yok!
Korkmada lütfennn

Son düzenleme:
Selaam kızlarr,cerencim sen çek fincanın resmini yolla ben sallarım bikaç bi şeyy merak etmeeGülşahcm benim o konularda hiç bilgim yok malesef ama 45 gün kala gel falan dediğine göre yoksa son 45 gün hava değişimi verip yollicak mı napcak Edaa bence seninki 1 aya kalmaz sokcak telefonu içime öyle doğuyoorr

anamm bu ara hep karşılaşıyoruz kız senle
nasılsnn canım ?
aslında ben istemiyorum her dk iletişim = tartışma bence ufak şeylerden bile..Nöbetlerde iyi oluyo onun açısından zaman geçiyo yoksa ben istemiyorum tel falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…