92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canım evlen gitsin yaaa amannn daha ne kaadr beklicen valla bak gelsin seninki 3-5 ay sonra isterler sonra sürec gelişiyo kendinden zaten

Ben napimm nerelere gideyimm 6ay olmuş görmeyeli,çarşı desen o da yok şafak desen 10 gün uzamışşağlancak halime gülüyorum napiim sabırrr

Canımmm 10 gün mü vermişlerrr cezaa
Geçmiş olsun ya
Benimki de mayısta sokcam diyo sokturtmymm aayyy ya uzarsaaa

Son düzenleme:

Ailesi bize 1 yıl veriyor.
3 yıl bizle oturun size ev allım verelim diyor ben istemiyorum niye oturuyım onlarla biz kendimiz alıcaz 2016 da alıcaz diyorum ama diyor ki sevdicegim sen ne istersen o

Son düzenleme:
Ailesi bize 1 yıl veriyor.1616
3 yıl bizle oturun size ev allım verelim diyor ben istemiyorum niye oturuyım onlarla biz kendimiz alıcaz 2016 da alıcaz diyorum ama diyor ki sevdicegim sen ne istersen o

canım ya onlarla oturma kesinlikle kiraya çıkarsın sende çalışuyorsun sevdiceğinde çalışıcak yani öyle bir hata yapmada ev almak çok uzun iş bence 2016 da mı evlencen çok geççççççç

Edacım ya 2015 yada 2016 istiyorum.
Ev almak istiyorum.Oturmak istemiyorum onlarla zaten diyorum da anlayan yok maalesef

Ev almak istiyorum.Oturmak istemiyorum onlarla zaten diyorum da anlayan yok maalesef

2015 bi nebzede 2016 geç bence ben bile en geç 2016 diyorum bende çok erkenciyim biliyorum
kısmet bu işler ama...
canım ev almak istiyorusunda çok para lazım ev içinde nblm..
Tabikii bu devirde kaynanayla oturulmaz bencede

Ben napimm nerelere gideyimm 6ay olmuş görmeyeli,çarşı desen o da yok şafak desen 10 gün uzamışşağlancak halime gülüyorum napiim sabırrr

merveeee bizdede çarşı yok yaaa ne gıcık bir durum çok iyi biliyorum.telefon yüzünden mi uzadı canım yaaa kesin miiii :44:

Canım ikimizde çalışacağımız için krediyle uyguna ev almayı düşünüyoruz aylık kira öder gibi yani ama snunda evimiz olucak
Bilmem bana geç gelmiyor 26 yaşında olucam işte bence ideal

gülşencim canım kesinlikle bende ayrı evde oturun derim ne kadar iyi olursa olsun rahat edemezsin bir kere.benim okuldan arkadaşım bu yaz evlendi şu an kayınvalidesiyle birlikte oturuyor ve hiç rahat değil..ama ev almak işi bilmiyorum yani..birde istanbulda daha pahalı sanırım :44:

Canım ikimizde çalışacağımız için krediyle uyguna ev almayı düşünüyoruz aylık kira öder gibi yani ama snunda evimiz olucak
Bilmem bana geç gelmiyor 26 yaşında olucam işte bence ideal

heh canım bende onu diyorum kira öder gibi alırsanz kolay olur
bence 23 -24 ideal hatta bnm için 23

Canım neden uzadı?
Ah bizdede çarşı yok hatta aa çarşı diye birşey mi vardı

Telefon yakalattık canım tutanak tuttular 10 gün uzatmışlar ne yazıkki.
Evet bebeğim 10 gün napalm buna da şükür,allahtan daha fazla değil ama şafağımı değiştirmcem belki silerler sonra.Sokmasın sokmasın hiç gerek yok riske

merveeee bizdede çarşı yok yaaa ne gıcık bir durum çok iyi biliyorum.telefon yüzünden mi uzadı canım yaaa kesin miiii :44:

Sorma ya kameradan bile görmedim çocuğn yüzünü unutcam insaf yarım yıl oldu evet canım telefon yüzünden ama yine sokucam diyo bakalım bu gidişle ben edalardn sonra gidicem bu topicten

Canım istemiyorum zaten ısrarlada da onlara diyorum da anlamıyorlar maalesef
Mervecim kesin ceza yemiş mi hep öyle tehdt ediyrlr ama vermiyorlar ceza

Son düzenleme:
bakalım canımm ...
canım öyle düşünme aramızda 2 ay var sizinle her türlü benden önce teskerenizzz
Vardır bundada bir hayırr:26:

İlla bizlemi oturcaksın diyolar tçöbe töbeee
merak etme seninki gelsin bir güzel anlatır onlara canım sıkma canını
kaynanaya kayınpedere bak sennnn

İlla bizlemi oturcaksın diyolar tçöbe töbeee
merak etme seninki gelsin bir güzel anlatır onlara canım sıkma canını
kaynanaya kayınpedere bak sennnn

Öyle demeselerde ısrar ediyorlar
Yapamazsın yapsanızda gelecege başka birşey yapamazsınız diyorlar çocuk yapamazsınız falan diyorlar yani caydırmaya çalışıyorlar ama ben istemiyorum dedim
En son olarak ailem zaten kabul etmez dedim zaten öyle o gelsin o diycegini der ben daha yumuşagım o noktayı koyuyor ben kırıcı olmamaya çalışıyorum

bende unutmamayım diye fotoları ezberledim artık bunu duysa ömer kesin çok kızar yaa nasıl yaaa yüzümümğ unutcan sen benim der durur
ayyy bizi gördüm şu an bizde 1 kere yakalattık ve 3. elimizde hala valla ne yalan söyliyeyim bende çok korkuyorum..hani çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçünde yakalanır hesabı olmassından ama canım belki geri çekerler korkutmak içn söylemişlerdir..

ay onlara neymiş yardım etsinler o zaman krediye..uyuz oluyrm kimse işime karışmasın ne bnm ailem ne onun ailesi dimi ama..boşver sen kötü olursun sevgilin halleder

kızlarr ben çıkıyorum artık..iyi geceler size..iyi bakın kendinize

yarın her şey daha güzel olur inşallah

ay onlara neymiş yardım etsinler o zaman krediye..uyuz oluyrm kimse işime karışmasın ne bnm ailem ne onun ailesi dimi ama..boşver sen kötü olursun sevgilin halleder

Ben kimseden birşey beklemiyorum yeterki köstek olmasınlar
Öyle yapıyorum caanım gelsin zaten konuşur o

Tek umudum o zaten ama kesin miymiş dedim evet dedi bilemicem artık ya zaten şu 200küsür günün yanında 10 gunun lafı olmaz

bakalım canımm ...
canım öyle düşünme aramızda 2 ay var sizinle her türlü benden önce teskerenizzz
Vardır bundada bir hayırr:26:
Tabi canm orası öyle,zaten benle konuşurken komutan geldi aldı başkasıyla konusurkn yakalatsa belki sinir olurdum

Aman kamilecm dikkat edin bizimkini de 2 3 sefer yakalamışlardı ama her seferinde geri vermişlerdi en sonuncuda topluca tutanak tutmuşlar.tek umudum o bakalım görücez tezkereye 10 gün kala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…