92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Tam benım kafadansın eda be ben de istemiyorum canım cidden az görüşünce en azından tartışmıyorsun güzelce kapatıyrsun telefnu ama elinin altında bi imkan olunca buldukça bunuyosun kıymet bilmiyorsn en azından bizde öyle oluyo,şimdi telefon yok ya bak nasıl gül gibi geçinip gidiyoruz iyiym güzelm vizeler başlıcak 2 hafta sonra onlara çalışmya başladım yavaştan sen nasılsn

aynen mervecim çok iletişim olunca insan kıymet bilmiyo istemiyorum o yzden..ki zaten bnmki full kullanamaz nöbetlerde anca biliosn adliyeye hastahaneye gidiyo vakti yok yani ..
dün gece 12-3 nöbeti vardı bulmaca çözmüş yinede geçmio lanet olası şey dio Sabahta telde konuşuyoruz yine nöbette karşımda dağlar var şimdi bağırıcam edayıııı çok seviyorum diye diyo az kalsın bağırıcaktıı komedi ya

Çalış canım çalışşş..bnmde başlamama lazım ya pofffffffff:26:

Canım sevdiğinden ve kendinden eminsen birşey olmaz.
Sorun yaşayıp anlaşamıyorsan sevginden emin değilsen o zaman şüphe edebilirsin.
Şafakta tükenmeye mecbur

İpekcim sakin olurmusun?
Herkes bir mi?
gülşenin dediği gibi siz aşkınızdan ilişkinizden eminseniz korkma.! Yani açıkcası korkucak bişey yok!
Korkmada lütfennn

korkum yok sıkıntım da yok ilişkimde. yalnızca bu yaşananları görmek beni üzüyor
şafak da sıkıştırıyor bazen hava güzel çıkıp gezmek vardı şimdi onunla

korkum yok sıkıntım da yok ilişkimde. yalnızca bu yaşananları görmek beni üzüyor
şafak da sıkıştırıyor bazen hava güzel çıkıp gezmek vardı şimdi onunla

Canım o zaman kasma kendini boşuna merak etme canım..
benide sıkıştırıyorz son 32 gün 200lere !!!! Geçiyor ipekkkk geçiyorrrrrrrrrrrr
aynen gezmek vardı

Canım o zaman kasma kendini boşuna merak etme canım..
benide sıkıştırıyorz son 32 gün 200lere !!!! Geçiyor ipekkkk geçiyorrrrrrrrrrrr
aynen gezmek vardı

geçiyor evet daha nasıl geçebilir ki zaten ama ne bileyim hani bazen insan kötü oluyor ya bugun o günümdeyim
sabah uyandım hava miss dedim keşke olsaydı da gezseydik sıkıldım çok
dün gittim saçlarımı kestirdim uçlarını aldırdım ara makas attırdım kat attırdım falan değişiklik olsun dedim
yıne geçmedi ruh halim birazdan temizlik yapacağım o zaman kesin geçer isyaaaannnnnnnn

İsyan yok ipekcim aaaaa
Değişiklik olmştur bende kestiririm 1 aya gösteridğim modeli
ayy temizlikmiii böööö

kestir canım değişiklik olur o model çok güzel ama benim saçlarım çok dalgalı inşallah bana da yakışır
evlendikten bir süre sonra kestireceğim

kamilecimmm sorun yok tatlım bizde hallettik bi kaç saatte de evet kesinlikle bende nazara inanıyorummm..allah hepimizi korusun kötü gözlerdennn

Edacm çıkmak zorunda kaldım canım sevdiceğimle konuştum şükür uzunca konuşabldik günler sonra.Benimkini dağdan alıp iskenderuna geri vermişler ooo yeaa Havada güzeel burda da gittik bi dolandık geldik kardeşimle.Bizimki de öyle diyo canım kalkın diyomuş arkadaşlarına kimse oralı olmuyormş yatıştalarmış,gitmiş bulaşık yıkamış oyalanmak için başladım canım bugun de bi dersi bitiricem kafaya koyduum:)

İyiyim canım sen nasılsın?
Hava süper eve tıkıldık

.sorma gülşenn ya zaten çıkasımda yokk ki :26:

sorun değil cnm sevindim konuşmanıza nasıl iyi gelmiştir ohhh size o konuşma
bulaşıkmı yıkamış oyalanmak için seninki nöbet tutuyomu canm

canımmm ne güzel bak halletmişsiniz sorunu

Allahım Allahımmmm sen sevdiceğin telefonunla uyan ben ise KABUSLA!!!rüyamda ömer beni aldatmış ve geldi bana söyledi ben nasıl ağlıyorum ama anlatamam telefonda gözüm arasın diye bekliyorum aramıyor sonra bir uyandım 7:30 saat sabahın körü o sinirle ben ömere bir mesaj attım ki anlatamam..ki düşünün uyandığımda başım ağrıyordu..kıyamam 8:15 gibi aradı ne diyosun anlamadım bitanem dedi ama ben nasıl soğuk soğuk konuşuyorum bi şey söylüyor ben kırk şey söylüyorum en sonunda bitanem yaa yapmadığım şey için yargılıyorsun beni farkında mısın diyor.böyle bi şey düşünürsem bak yaparsam demiyorum düşünürsem iki yakam bir araya gelmesin iki dünyadada. öleyim falan dedi.ee ben dayanır mıyım hiç deme deme diyorum dedim bile dedi tabi bu olaylar olurken ben sinirden gülüyorum ömerde gülüyor gülme yaaa diye kızıyorum Allahım yaa sabah sabah neler yaşadık..
dün ben bi şey sorucam ama doğruyu söyle bak demiştim ömere o da Allah korusun ayrılacağımızı bilsem doğruyu söylerim sana asla yalan söylemem demişti sanırım bundan çok etkilendim ben bir de ben yatmadan önce rüyamda ömerimi göreyim diye dua etmiştim ama gördüğüm rüyaya bak bunuda söyledim ömere bi daha girme rüyama istemiyorum dedim Allahım yaa sanki benim elimde bitanemmmm napabilirm ben diyor

işte böyle kızlar sabah sabah bi ekşın yaşadık biz

Canım maalesef biz kızlar böyleyiz
bir daha yapma ama onların ne suçu varki bizim rüyalardan bende yapmıştım bir kaç kere boşuna huzursuzluk yaniii
Bilinçaltımızın bize oynadığı oyun bu maalesef...Neyseki sorun yokmuş
Allah korusun canım ayrıca öyle bişey yapmazlar bu kadar sene yapmadılarsa inş

sorun yok canım yok Allahtan ama napayım sabah sabah rüyaya bak yaaa ömerde korkdu zaten Allahtan yanında değilim dedi yanımda olsaydı vay haline ama

Allahım korusun yaa böyle bir şeyi düşünemiyorum bile ben..ne kadar seversem seveyim kabul edemem herhalde böyle bir şeyi ki ömerde bilir zaten..

aynen canım bende asla kabul edemem sevgilimlede aramızda hep konuşuruz affedilemeyecek belki de tek şey aldatmak diye.Şükürler olsunki ondan o kadar eminim kendimden ne kadar eminsem...
Allahımda şaşırtmasın kimseyyiii

aynen canım aynen..asla affedilmiycek şey..çok şükür ki böyle sevgililerimiz var
AMİNNNN!

Sanki herşey üst üste geliyor
yarimin ailesi taşıncak tuzlaya şimdi bana zor olacak senelerdir aynı mahallede oturuyoruz sonucunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…