Tamm bebeğim öpüyorum iyi çalışmalarr .d iyi geceler...
Ayy cnm ya evet daha cooookmuş.d bizim malesef final gibi vize haftası olmuyo o açıdan dağınık yapmışlar tarihleri ama asıl bizimde nisanin ilk haftasi yoğun..
Günaydınnn kızlarrrr
Dün de yazdığım gibi hasta oldum boğazlarım nasıl acıyor başımda ağrıor...Okula bile gidemedim Pffff:2:
günaydın edacımmmm
çok geçmiş olsun canım yaa bol bol c vitamini al aman dikkat et bak hava değişiminden oldu sanırım
Sende mi okula gitmedin yoksa
aynen canım ya hava değişiminden olablr annem babamda hasta pekte bakalım?temasta bulunmadım ama nasl geçti acaba
nasılsınn canm
bu hafta kütüphane haftası canım o yüzden hocaların konuşmaları falan varmış sanırım dersler yok bugün
aynı evde yaa bir şekilde geçmiştir belki :44:
iyiyim edacımda bugün de rüyamda ağladım yine onun etkisiyle uyandımkorkdum bi şey mi olacak acaba diye ama olmaz inşallah..
sen nasılsın bakalım?
Anladmm cnm iyiymiş
Evet geçmiş olabilir
sakına seninkine yine mesaj atmasaydın rüyamda ağladm naptın yine falan diye .Tut kendini haa..Arada oluyor öyle maalesef merak etme olmaz bişeyy canımm
iyiyim işte sağlık ocağına giderim bir kaç saat sonra muayne olup ilaç yazdırırım bende cnm benimkide akşama doğru arar benii
hasta olduğumda mızmız oluyorum ona ihtiyacım var ama ne zmn arıycağını biliyorum
edacımmmm inan ki arayıp söyledim bileama bu sefer atar yapmadım rüyamda bi şey yapmadı bugün sadece iki gündür rüyamda ağlıyorum korktum tartışırsak falan alttan al tamam mı dedim güldü tamam tamam merak etme dedi bitanem yaaa...
git canım git tedaviye başla bir an önce..güzelim yaa hastalık işteama arar ilk fırsatta merak etme sende hemen iyileş ki aklı sende kalmasın emi??
heh iyi bari atar yapmadıysan sorun yok
maş seninkinede
Aynen canm evdeki ilaçlardan içtim ama doktora görünmek şart...
Yok cnm ben demiştim dün akşama doğru arasın diye zaten gündüz sevkte oluyor maalesef..Aynen aynen iyileşmem lazım tırnağm kırılıyo 5 gün soruyo tırnağın nasıl tırnak yani sanki neşimdi grip oldm diyince tamam artık emirleri verir portakal suyu iç sıcak tut kendini yok yat dinlen die
yok yok bugün sakince söyledim bugünde atar yapsam çocuk yeter artık derdi herhalde
ee merak ediyorlar canım yaa akılları bizde kalıyor tabi haklı olarak..o yüzden napıyoruzzz?en kısa zamanda iyileşiyoruz dimimmm
ee sevgilisini kıyamıyor tabi verir emirleri iyileşmesi için
gunaydın kızlarr
kamilee hurriyet aile ye yazsana orda bi rüya yorumcusu var neyms anlamı merak ettim kadının dedikleri bir bir cıkıyo valla,
Eda gecmis olsun canım greyfurt suyu iç hem hastalıga cok faydalı hemde zayıflamaya birebir ikisini bi arada yaparsın artıkk
Ay canım haftasonuydu yaa geçenn babam söylemistim bilgsyar bagmlısı diye onu kaldırıp basına oturabilene helal olsun yaniGünaydın canımm yoktun 2 gündür hayrola Nasılsınn
geldimi seninki evciye
hahah greyfurt hiç sevmem ben ekşi ekşi garip tdıı var hastayım diyet miyet hakgetire yavrum ama son gaz devamm tabii yinede abartmamak şartıyla1 bçk kilo verdm gerisi gelir
Ay canım haftasonuydu yaa geçenn babam söylemistim bilgsyar bagmlısı diye onu kaldırıp basına oturabilene helal olsun yani
yaa varya bende greyfurtu hic sevmezdim alıstım simdii sekerli bile geliyo ben hic seker kullanmadıgım için alısırsın aslında bi iki icmeye biliyomusun
Allah sabredenle beraberdir.. (Hz. Muhammed s.a.v)
kuzuumm geçmiş olsun nasılsın şimdi
Sağol canım benim iyiyim okula gitmedim dinleneym dye yarında yok okulum zaten iyice dinlenirim...Başımın arkası ağrıyo birde boğazım şiş ama geçer inş sağlık ocağına gidicem ilaç alım
sen nasılsınn canımm
hastalanınca benım de başımın arkası ağrıyor ne var acaba ordaiyice dinlen canım
ayakta atlatılmıyo valla ben denedım yatmıyım ayakta atlatım dedım yok olmuyo geçmiyo hiç daha kötü oluyosun
bende iyiydim canım sınırlendım şu an ana topikte varya tuğçe dıye bi kız ailesinin dediklerini okudun mu ya
allahım halime şükrettim o ne biçim cümleler öyle nasıl olur cidden anlamıyorum nasıl bir aile bu ya çok üzüldüm
aynen canım okudum ayrıca senin yaşadığın zorluklara rağmen nişanlınla bu günlere gelmeniz sabrınız maş canım siz kavuştunuz onlarda kavuşur umarm
bir aile bir baba nasl bunları der benim aklımda almıyor.Biz şanslı insanlarız ipekçim böyle ailelerimiz var ne diyim
Bende bir kaç aya babama söylicem tak etti canımabilsin yani hatta izinde ağustosta tanışsın yani bnm yaşımdakiler anne oluyo beee arkadaşlarım
Ben çıkıyorum ipekcimm dinleniyim biraz öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?