92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Sanki herşey üst üste geliyor
yarimin ailesi taşıncak tuzlaya şimdi bana zor olacak senelerdir aynı mahallede oturuyoruz sonucunda

Aaa canım gerçekten mi?
Size çokta uzak değil tuzla ama aynı mahallede olunca zor olur ama
hayırlısı gülşencim

Uzak canım maalesef birde ikimizde çalışınca kötü olacak bu gidişle ben evliligi hızlandırırırm

Canım ya bizimki yıllarıdır uzak biliyosun ben avrupa o anadolu yakasında
Hahah ne deidm ben hayırlısı e hayırlısı sizin erken evlenmeniz olleyyy
Super bir hayıra vesile olcak seninki çok sevincek bence

Aynen canım ama bir laf vardır
Beşer(insan)şaşar diye..
Allah şaşırtmasın...
Güvende bir yere kadar olmaz diye bir şey yok maalesef

Sanki herşey üst üste geliyor
yarimin ailesi taşıncak tuzlaya şimdi bana zor olacak senelerdir aynı mahallede oturuyoruz sonucunda

edaa sus kız sus Allah korusun kötü enerjiyi üzerimize çevirmeyelim!!!

gülşencim neden taşıyorlar ki :44: size uzak mı peki?üzülme canım nolur sizin için zor olur ama alışırsınız canım nelere alışmıyoruz ki!

Canım ya bizimki yıllarıdır uzak biliyosun ben avrupa o anadolu yakasında
Hahah ne deidm ben hayırlısı e hayırlısı sizin erken evlenmeniz olleyyy
Super bir hayıra vesile olcak seninki çok sevincek bence

Öylesine dedim eda
Planlarım tutrsa 1.5 yıla evlnrm 2015 agustosu
Kamilecim uzak maalesef
Ben yürüyüşe gidiyorum kızlar ancak beni temiz hava paklar öpüldünüz

Öylesine dedim eda
Planlarım tutrsa 1.5 yıla evlnrm 2015 agustosu
Kamilecim uzak maalesef
Ben yürüyüşe gidiyorum kızlar ancak beni temiz hava paklar öpüldünüz

2015 e de şükür şekerim
Çok sıkma kendini canım her şeyin hayırlısı haydi yürü bakalım

Anamm boğazlarım acıyor gözlerim acıyor kesin hasta olucammm istemiyorum ben grip olmak falan offffffff

.sorma gülşenn ya zaten çıkasımda yokk ki :26:

sorun değil cnm sevindim konuşmanıza nasıl iyi gelmiştir ohhh size o konuşma
bulaşıkmı yıkamış oyalanmak için seninki nöbet tutuyomu canm

Aynen çok iyi geldi valla sabrın sonu selamet işte evet canım sıkılıyo işte boş duramaz o yıkasın yıkasın yatağnı bıle annesi topluyordu iyi oluyor ona canım sınırdayken tutuyorlardı ama şimdi sormak hiç aklıma gelmedi

Bu arada canım hasta olcakmışn heralde valla dikkat et havalar tam hasta olma havasıı al önleminii

Ders calışmam lazım ders çalışmam lazım ders çalışmam lazııııımmmmm ama ben burdayım off

Bizim daha 2 hafta var ama benim o kitapları bitirmem için bu süre yetmez bile belkii.Allah kolaylık versn bizee,hoşgeldn gizemcimm hepimz aynyz desene

Bizim daha 2 hafta var ama benim o kitapları bitirmem için bu süre yetmez bile belkii.Allah kolaylık versn bizee,hoşgeldn gizemcimm hepimz aynyz desene

Hoşbulduk cnm .. Evet sizin kalın oluyo kitaplar bi hayli.d bizimde az değil bazen sanki tıp mi okuyorum yani neyin kafasında bu hocalar diyorum.d telefondan giriyiorum bu arada kızlar ondan gec yazabilirm.d

Sen de bi nevi tıpçısn gizzemcim ,uniye gidn rahat etcenz diyolardı hep yalanmış hepp:) kızlar bn kaçıyorum vicdanıma yenık düştüm gidip 3 5 sayfa ders çalışacağmm opüyorum sizziii

Hocaya desem de hocam ben asker yolu bekliyom bu sene beni muaf tutun derslerden desem geçerli olur mu acepp

Iyi aksamalar kızlar Bende aynı durumdayım çarşamba var hatta bi sinav .

hehehee ayyy evet bu sene muaf olsay ya biz asker yolu bekliyoruz sonuçda

gizemmm hoşgeldin canım hepimizin ortak derdi anlaşılan benim 1 nisanda başlıyor canım yanii 1 hafta var daha çalışırız çalışırız 1 haftaya kadar ooooo

Sen de bi nevi tıpçısn gizzemcim ,uniye gidn rahat etcenz diyolardı hep yalanmış hepp:) kızlar bn kaçıyorum vicdanıma yenık düştüm gidip 3 5 sayfa ders çalışacağmm opüyorum sizziii

iyi geceler mervecim
ayy bak bende kötü oldum şimdi yaa bende bakayım biraz yaa

Tamm bebeğim öpüyorum iyi çalışmalarr .d iyi geceler...

Ayy cnm ya evet daha cooookmuş.d bizim malesef final gibi vize haftası olmuyo o açıdan dağınık yapmışlar tarihleri ama asıl bizimde nisanin ilk haftasi yoğun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…