92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

herkese tünaydın selam kızlar ...

Veeee 399 400 lerle vedalaştık çok mutluyum bugünüde gördük hayırlısıyla

Son düzenleme:

Hayırlı uğurlu olsun güzeliiim daha ben 399a geçtiğim günü hatırlıyorum da ne çabuk geçmiş vay be..
Edaaa yavrum geçmiş olsunn hasta olmuşun.Şu ana topicte nolmuş bakın merak ettm bi bakiim bendee

Teşekkürler mervemmm gittim doktora başlıcam ilaçlara hemen geçer inş

Günaydınnn kızlarrrr
Dün de yazdığım gibi hasta oldum boğazlarım nasıl acıyor başımda ağrıor...Okula bile gidemedim Pffff:2:
geçmiş olsun cnm.. ne kadar dkkat etsekte bu havalarda hasta olma havası tam.. inş. biran önce toparlarsın cnm.:26:

begümcüm hayırlı olsun tatlım.... diğer kalanı çok daha hızlıca geçsin inş

cerencimm yazayım bakalım ne diycek bende iki gündür rüyamda ağlıyorum ne yalan söyliyeyim korkmaya başladım

begümcümmmm 399 da su gibi akıp geçer inş

ben 399 diyorum askerim 413 diyo ben diyorum sülüsten itibaren o dio teslim olunan tarihten bilmiyorum artık :)

cerencimm yazayım bakalım ne diycek bende iki gündür rüyamda ağlıyorum ne yalan söyliyeyim korkmaya başladım

begümcümmmm 399 da su gibi akıp geçer inş

inşallah kamilecim şafak sayarda bu çıkıyo askerim daha fazla sayıyo anlamadım bu işi ben gene bu hesapla gidicem fazlası varsa ekleriz :)

inşallah kamilecim şafak sayarda bu çıkıyo askerim daha fazla sayıyo anlamadım bu işi ben gene bu hesapla gidicem fazlası varsa ekleriz :)

tatlim silus tarihi ne zaman ona gore hesaplanio mesela bizimki 22 agustos ama askerim 25 inde teslim oldu

ay bende ona bakıyorumda ne o ya entrika entrika özellikle duygumu ne varya fenaa ya

Son düzenleme:
ayyy cok guzel seylr varr yaa ben bole civil civil seyler istiyorum bide soyle sevgili bardaklari varya ondan alicam

Eklentiler

• $Resim_1328191707.jpg-254914153.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…