herkese tünaydın selam kızlar ...
Veeee 399 400 lerle vedalaştık çok mutluyum bugünüde gördük hayırlısıyla
hayirli olsun tatlimmmm
Hayırlı uğurlu olsun güzeliiimdaha ben 399a geçtiğim günü hatırlıyorum da ne çabuk geçmiş vay be..
Edaaa yavrum geçmiş olsunn hasta olmuşun.Şu ana topicte nolmuş bakın merak ettm bi bakiim bendee
geçmiş olsun cnm.. ne kadar dkkat etsekte bu havalarda hasta olma havası tam.. inş. biran önce toparlarsın cnm.:26:Günaydınnn kızlarrrr
Dün de yazdığım gibi hasta oldum boğazlarım nasıl acıyor başımda ağrıor...Okula bile gidemedim Pffff:2:
gunaydın kızlarr
kamilee hurriyet aile ye yazsana orda bi rüya yorumcusu var neyms anlamı merak ettim kadının dedikleri bir bir cıkıyo valla,
Eda gecmis olsun canım greyfurt suyu iç hem hastalıga cok faydalı hemde zayıflamaya birebir ikisini bi arada yaparsın artıkk
selam cnm nasıl oldunBegüm,Gülşah,Gizem teşekkürler kızlar
selam cnm nasıl oldun
geçmiş olsun cnm.. ne kadar dkkat etsekte bu havalarda hasta olma havası tam.. inş. biran önce toparlarsın cnm.:26:
begümcüm hayırlı olsun tatlım.... diğer kalanı çok daha hızlıca geçsin inş
cerencimm yazayım bakalım ne diycek bende iki gündür rüyamda ağlıyorum ne yalan söyliyeyim korkmaya başladım
begümcümmmm 399 da su gibi akıp geçer inş
inşallah kamilecim şafak sayarda bu çıkıyo askerim daha fazla sayıyo anlamadım bu işi ben gene bu hesapla gidicem fazlası varsa ekleriz :)
ay bende ona bakıyorumda ne o ya entrika entrika özellikle duygumu ne varya fenaa ya
nasil cibil cibil geziolar oleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?