ayyy bööö yani eda onun neyini tutim ben erkeksiz kalsam tutmam
hemde ne taşşş
ayy bende nihat doğan sandım ve nasıl kıskanıyor demiştim amaaaa diğer nihat tabi ki favoriiii
kızlar yalnız askerler bu konhuşmalerı okumasınlar yoksa delirrler kesinzaten arada ben ömere kıvanç diyorum ki sadece adını söylüyorum çocuğun sesi falan değişiyor şimdi bunları bir görse vede izlediğimi bilse ooo neler söyler neler
Ayy kizlar bende kivanc ve cagatay ulusoyu cok begeniyorum ama zayifladiktan sonra pek begenmemeye basladim ben bole iri erkeklerden hoslaniyorum babayigit olucak yanimda dag gibi durucakzayif erkekten hic hoslanmiyorum
ne blm kız öle algıladım birden bende çok sevinmiştim o kazandığında
aynen taşş
ama şu aşırı dövmeye karşıyım hani bilekte bir tane falan tamam amaa afdam vücudunu dövdürmüş o bozok ne ya iprenç birde gönüllülerde bir kız seda mı ne full fövme böööööö
Ayy kizlar bende kivanc ve cagatay ulusoyu cok begeniyorum ama zayifladiktan sonra pek begenmemeye basladim ben bole iri erkeklerden hoslaniyorum babayigit olucak yanimda dag gibi durucakzayif erkekten hic hoslanmiyorum
ayyy gülşahcımm ya bende babayiğit severm çok abartı olmadıktan sonrada bnmki zayıf maalesefde çok değil ideal
boydan kurtatıoo allahtan 1.80
bende kısa erkek sevmiorm ya
aynen canım seviyorum nihatı
evet dogru asırısı kötü ben severım dövmeyı ama gel gelelım gunah :26:
arada hınt kınası yapıyorum oda oluyo yerını tutuyor biz nebze
benimkininde boyu 181 ama 74 kilo belki daha zayiflamistir soyle 85 kilo felan olsa daha hosuma gider yani
benım kafadan bu
yavrum bende hep ceme kıvanç diyodm ciddi triplere giriyodu artık adını almıyorum
kapıma gelse kıvanç umrum değillllllll
zaten ben pek sarı sevmem de
cnm dövme günahtaa abdest geçmeme olayı doğrumu ?
muallakta o biraz sanki? her kafadan bir ses çıkıyo
ay walla şöyle yapili hafif kilolu olucak guclu kuvvetli durucak ne ole sıska sıska
ay walla şöyle yapili hafif kilolu olucak guclu kuvvetli durucak ne ole sıska sıska
hayır eda muallakta deil canım kesinlikle geçmiyor dövme ölene kadar senınle kalıyor
kac kere yıkanıyoruz gecıyor mu gecmıyor gusulsuz dolaşıyorsun dövme olunca
kuzenım sureklı sorup duruyor yaptırıcakmıs gusulsuz oluyorsun dıyorum emın mısın ıstıyorum dıyor
acıp kurandan gosterdım vazgectı nefsıne yenık dusmezse tabı
kızlar konuya limon sıkıyorum ama bişey sorcam
ben çeyize düzleştirici maşa alıcam ama ne alsam karar veremiyorum
phılıps ve babyliss ii diye duydum
sizce hangisi iidir
Bence sarıldığındaa içinde kaybolcaksıjnn böyle kocamannnn kollarıyla pofffff
çok özledmmmmmmmmm
edacım sadece kızdırmak için diyorum bende yaa deli oluyor yaa çok hoşuma gidiyorayyy kızdırmayı bile özledim yaaa
gülşahcımmmmm ne güzel anlatmışsın en öyleömerdede biraz dağlık var gibi ama göbek kısmında şimdi birde kilo almış tam olmuş anlıycan
hımm anlacım cnm bende istiyorum evlenince falan tabii ama geçmiyorsa asla yaptırmam
benim kuzendede varda dövme ona din min işlemiyo maalesef tövbe estafirullah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?