92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Günaydın cerencmm.Biraz daha iyiyim canımm boğazım acıyor tabiiki ama halsizliğim dahada azaldı
sen nasılsınn
İyiyim bitanem spordan geldim az önce basımda felaket bi agrı var eve girdiğimden beri :44: birdee içim içimi kemiriyo cenke bisey belli etmemek için ugrasıp didiniyorum carsıya cıkıcakmıs nerden cıktıysa bu, hafta sonu cıkmaz hic o yatar uyur sevmez cıkmayı ben ısrar ederim hatta yokk der. nerden cıktı bi anda bu ister istemez süphleniyorum napıyım :44:

sanada geçmiş olsun şekerm o zaman bir ağrı kesici iç geçer hemen
canım saçmalama neyden şüpheleniyorsun ki anlamadım biraz güvenin sevgililerinize yaa
tabi önceden böyle bir aldatma olayı olmadıysa ilişkinizde neyden korkuyosun ki mesajlaşırsınız canım yanii
güzelce sor sen çıkmazdın aşkm nerden çıktı hem hafta içi nasıl çarşı oluyo de mesela

gunaydin kizlarrr ceren neyi belli etmemeye calision kiz

Canım sagol yaa süpheleniyorum valla güvenmiyorum babama bile güvenemiyorum benim güvensizlik sorunum var herkese karsı süpheleniyorum.. Allaha sükür aldatma olayı falan olmadı duymadım yakalamadım görseydim kabullenipte beklemezdim asla onu.Yani sabah bu saatler onun uyuma saatleri bütün 1 gün uykusuz kalıp dsarı cıkmayı göze aldıgına göre bi işi var dısarıda degilmii umursamıyomus gibi gayet normal davranmaya calsyrum ama sorcam sanrm :44:
gunaydin kizlarrr ceren neyi belli etmemeye calision kiz
aklına düsürmek istemiyorum güvensizliğimi süphelerimi daraltmak istemiyorum canm gitte kontrol et kız sunu gülsah

Son düzenleme:

carsida nereye takiliomus birazdan disari cikicam denetliyim ay

tesbih yaptırcakms tokatta yapan yer yokmusda isleme gerektriyiomuss falan filan yazms biseyler ama senin onu görüpte takp etmen imkansz gülsahcım adres mekan belirsiz

kiz kalmasin aklin bbisi olmaz burda el islemesi felan yapan gumusculer var oraya gidip yaptirir cifte minareni. oralarda

Çokkkk özledimmmmmmmmm
Bir de hastayım diye nöbetten gelir gelmez telefonun başına gelmiş nasıl oldun şunları şunları yap yemek ye ıhlamur iç şunu yap bunu yapp diyoooo

Artık gelse kollaıma fena olmaz..Ve sanırım bizim izin kesinleşiyıo gibi 12 -13 ağustos gibi olucak...

Selam Kızlar
17 Mayısa kadar kargoo hazırlamam gerek rızaya süpriz yapıcam 17 mayıs yıl dönümüz
Ayrıca anneler gününede mayısta ama hediye seçmem lazım

Selam Kızlar
17 Mayısa kadar kargoo hazırlamam gerek rızaya süpriz yapıcam 17 mayıs yıl dönümüz

Nası bi sürpriz lcak bu bakalımmm? Kimseckler yok bakın ben dersi bırakp geliyorum sz yoksunz çok alındım şuan

Selam Kızlar

gülşennnnnnn ömerin doğum günüde 25 nisan ve 19 mayıs yıl dönümümüz bende ne yapacağımı bilmiyorum.gerçi ben sadece doğum günü için kargo göndericem haziranda gelicek yaaa yıl dönümü hediyeyimi kendim vermek istiyorum amaaaa ne yapacağı bilmiyorum bende yazıcaktım sen benden önce davrandın..kızlarrr yardım edin bizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…