gunaydın tatlım naberr hastaydın nasl oldun
İyiyim bitanem spordan geldim az önce basımda felaket bi agrı var eve girdiğimden beri :44: birdee içim içimi kemiriyo cenke bisey belli etmemek için ugrasıp didiniyorum carsıya cıkıcakmıs nerden cıktıysa bu, hafta sonu cıkmaz hic o yatar uyur sevmez cıkmayı ben ısrar ederim hatta yokk der. nerden cıktı bi anda bu ister istemez süphleniyorum napıyım :44:Günaydın cerencmm.Biraz daha iyiyim canımm boğazım acıyor tabiiki ama halsizliğim dahada azaldı
sen nasılsınn
İyiyim bitanem spordan geldim az önce basımda felaket bi agrı var eve girdiğimden beri :44: birdee içim içimi kemiriyo cenke bisey belli etmemek için ugrasıp didiniyorum carsıya cıkıcakmıs nerden cıktıysa bu, hafta sonu cıkmaz hic o yatar uyur sevmez cıkmayı ben ısrar ederim hatta yokk der. nerden cıktı bi anda bu ister istemez süphleniyorum napıyım :44:
İyiyim bitanem spordan geldim az önce basımda felaket bi agrı var eve girdiğimden beri :44: birdee içim içimi kemiriyo cenke bisey belli etmemek için ugrasıp didiniyorum carsıya cıkıcakmıs nerden cıktıysa bu, hafta sonu cıkmaz hic o yatar uyur sevmez cıkmayı ben ısrar ederim hatta yokk der. nerden cıktı bi anda bu ister istemez süphleniyorum napıyım :44:
gunaydin kizlarrr ceren neyi belli etmemeye calision kiz
Günaydınn gülşahcım nasıllsınnn
iyiym tatlim sen nasilsin nasil oldun
Canım sagol yaa süpheleniyorum valla güvenmiyorum babama bile güvenemiyorum benim güvensizlik sorunum var herkese karsı süpheleniyorum.. Allaha sükür aldatma olayı falan olmadı duymadım yakalamadım görseydim kabullenipte beklemezdim asla onu.Yani sabah bu saatler onun uyuma saatleri bütün 1 gün uykusuz kalıp dsarı cıkmayı göze aldıgına göre bi işi var dısarıda degilmiisanada geçmiş olsun şekerm o zaman bir ağrı kesici iç geçer hemen
canım saçmalama neyden şüpheleniyorsun ki anlamadım biraz güvenin sevgililerinize yaa
tabi önceden böyle bir aldatma olayı olmadıysa ilişkinizde neyden korkuyosun ki mesajlaşırsınız canım yanii
güzelce sor sen çıkmazdın aşkm nerden çıktı hem hafta içi nasıl çarşı oluyo de mesela
aklına düsürmek istemiyorum güvensizliğimi süphelerimi daraltmak istemiyorum canm gitte kontrol et kız sunu gülsahgunaydin kizlarrr ceren neyi belli etmemeye calision kiz
Canım sagol yaa süpheleniyorum valla güvenmiyorum babama bile güvenemiyorum benim güvensizlik sorunum var herkese karsı süpheleniyorum.. Allaha sükür aldatma olayı falan olmadı duymadım yakalamadım görseydim kabullenipte beklemezdim asla onu.Yani sabah bu saatler onun uyuma saatleri bütün 1 gün uykusuz kalıp dsarı cıkmayı göze aldıgına göre bi işi var dısarıda degilmiiumursamıyomus gibi gayet normal davranmaya calsyrum ama sorcam sanrm :44:
aklına düsürmek istemiyorum güvensizliğimi süphelerimi daraltmak istemiyorum canm gitte kontrol et kız sunu gülsah
bilmiyorum ki cıkmadı daha geldi geleli 2 kere anca cıktıı kız zatenn belkide görmüssündürr kız sans bu bellimi olurcarsida nereye takiliomus birazdan disari cikicam denetliyim ay
bilmiyorum ki cıkmadı daha geldi geleli 2 kere anca cıktıı kız zatenn belkide görmüssündürr kız sans bu bellimi olur
hafta sonlari asker gorunce diyorum cereninkide cikmistir belki die ama gorsem tanimamki canim
tesbih yaptırcakms tokatta yapan yer yokmusda isleme gerektriyiomuss falan filan yazms biseyler ama senin onu görüpte takp etmen imkansz gülsahcım adres mekan belirsizcerennn evett gülşaha söyle denetlesinn belki karşılaşır ay super ya şansa bak
tesbih yaptırcakms tokatta yapan yer yokmusda isleme gerektriyiomuss falan filan yazms biseyler ama senin onu görüpte takp etmen imkansz gülsahcım adres mekan belirsiz
Selam Kızlar
17 Mayısa kadar kargoo hazırlamam gerek rızaya süpriz yapıcam 17 mayıs yıl dönümüz
Ayrıca anneler gününede mayısta ama hediye seçmem lazım
Selam Kızlar
17 Mayısa kadar kargoo hazırlamam gerek rızaya süpriz yapıcam 17 mayıs yıl dönümüz
Ayrıca anneler gününede mayısta ama hediye seçmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?