kızlar konuya limon sıkıyorum ama bişey sorcam
ben çeyize düzleştirici maşa alıcam ama ne alsam karar veremiyorum
phılıps ve babyliss ii diye duydum
sizce hangisi iidir
canim aslinda bunlar biraz sans isi mesela kötü bi marka aliyosun cok guzel cikabiliyo ama benim masam philips benimki gayette memnunum düzlestiricimde arzum ben artik masa kullanmiyorum duzlestiriciyle kiviriyorum :)
Canım maşada bilmiorm benimki Almanyadan getirtmişti bana maşayı
ama düzleştiricide ben philips kullanıyorum zaten saçım dümdüz işime yarıyor en fazla 205 derece var ama eski yani şuan bulurmusun bilmiorm 4 sene önce falan 100 tl ye almıştım ama philips önerebilirim
ay eda öldüm gülmekten kız cok komik dedin
şaka bir yana allah ıslah etsın akıl fıkır versın yok canım gunah gusulsuz oluyorsun ıstersen acıp bakabılırsın
dövme yaptıranlar lanetlenmış canım efendımız tarafından
ufukta mehtap yok maalesef evet ama gelmiycek diye bişeyde yok ipekcimmmmmm özlemle başa çıkmamız lazımm
aynen canım herkesin kendi fikri işte
evet o hadisi bende biliyorum dövme yaptıranları lanetlediğine dair bişey okumuştummm
ınsallah basa cıkarız kuzum allah yardımcımız olsun
bak okumuşun canım ne güzel yani bence yaptırma ben söylerım pek karışmam ama yaptırmasan daha ii olur
Ipekcim duzlestiriciyle dalga yapmak bence daha hos oluyo cok dogal ve havali duruyo ince duzlestiriciyle oluyo internetten bak videolari var ben nasil anlatsam bilemedim
yavrum bende denemedim ama biliyorum su dalgası oluyo daha doğal oluyo
ayrıca senin saçların o kadar güzelki gülşahcımm her türlü güzel olur o dalgalar zaten maşşallahhh
bakayım canım o zaman sırf duzleştırıcı alırım az para cok mutlulukIpekcim duzlestiriciyle dalga yapmak bence daha hos oluyo cok dogal ve havali duruyo ince duzlestiriciyle oluyo internetten bak videolari var ben nasil anlatsam bilemedim
Kız babam beni keser yaptıramam zaten yasevgilimde taraftar değil yani zaten
çıkarız çıkarız merak etme hele ağustos gelsin mehtap gelsin sonra 150 günümüz kalcakkkk
tesekkur ederim canim kirilmasin diye pek bisey yapmamaya calisiyorum ama kiriliyo malesef :)
bende kızdırmayı seviorumm ama sonuçlarına katlanmak lazım
boşver kızdırmayı özleme güldürmeyi özleee yavrummmm
ahhh ahhh her şeyini özledim yaaa
Bende bana kızıp trip atması hariç herşeyi özledimmmmmmmmmmmmmmmm
Ben de kaçıyrum kızlar
öpeyirum sizleru
edacım sadece kızdırmak için diyorum bende yaa deli oluyor yaa çok hoşuma gidiyorayyy kızdırmayı bile özledim yaaa
gülşahcımmmmm ne güzel anlatmışsın en öyleömerdede biraz dağlık var gibi ama göbek kısmında şimdi birde kilo almış tam olmuş anlıycan
Günaydınnn yavrukuşlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?