92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kızlar konuya limon sıkıyorum ama bişey sorcam
ben çeyize düzleştirici maşa alıcam ama ne alsam karar veremiyorum
phılıps ve babyliss ii diye duydum
sizce hangisi iidir

Canım maşada bilmiorm benimki Almanyadan getirtmişti bana maşayı
ama düzleştiricide ben philips kullanıyorum zaten saçım dümdüz işime yarıyor en fazla 205 derece var ama eski yani şuan bulurmusun bilmiorm 4 sene önce falan 100 tl ye almıştım ama philips önerebilirim

acık bı arkadasım var oda phılıps onerdı bakalım onu alabılırım

ufukta mehtap yok maalesef evet ama gelmiycek diye bişeyde yok ipekcimmmmmm özlemle başa çıkmamız lazımm
aynen canım herkesin kendi fikri işte
evet o hadisi bende biliyorum dövme yaptıranları lanetlediğine dair bişey okumuştummm

ınsallah basa cıkarız kuzum allah yardımcımız olsun
bak okumuşun canım ne güzel yani bence yaptırma ben söylerım pek karışmam ama yaptırmasan daha ii olur

Ipekcim duzlestiriciyle dalga yapmak bence daha hos oluyo cok dogal ve havali duruyo ince duzlestiriciyle oluyo internetten bak videolari var ben nasil anlatsam bilemedim

ınsallah basa cıkarız kuzum allah yardımcımız olsun
bak okumuşun canım ne güzel yani bence yaptırma ben söylerım pek karışmam ama yaptırmasan daha ii olur

Kız babam beni keser yaptıramam zaten ya sevgilimde taraftar değil yani zaten
çıkarız çıkarız merak etme hele ağustos gelsin mehtap gelsin sonra 150 günümüz kalcakkkk

Ipekcim duzlestiriciyle dalga yapmak bence daha hos oluyo cok dogal ve havali duruyo ince duzlestiriciyle oluyo internetten bak videolari var ben nasil anlatsam bilemedim

yavrum bende denemedim ama biliyorum su dalgası oluyo daha doğal oluyo
ayrıca senin saçların o kadar güzelki gülşahcımm her türlü güzel olur o dalgalar zaten maşşallahhh

yavrum bende denemedim ama biliyorum su dalgası oluyo daha doğal oluyo
ayrıca senin saçların o kadar güzelki gülşahcımm her türlü güzel olur o dalgalar zaten maşşallahhh

tesekkur ederim canim kirilmasin diye pek bisey yapmamaya calisiyorum ama kiriliyo malesef :)

bakayım canım o zaman sırf duzleştırıcı alırım az para cok mutluluk
Kız babam beni keser yaptıramam zaten ya sevgilimde taraftar değil yani zaten
çıkarız çıkarız merak etme hele ağustos gelsin mehtap gelsin sonra 150 günümüz kalcakkkk

he iyi canım tamam
ay evet cok heyecanlı canım yaa güzel günler bizimle inşallah
ben kaçıyorum kızçeler öpüyorum hepınızı bilgiler için tşk ederim
ii gecelerr

Telefonumz varken feyse bikaç foto atmıştı ordan bakmıştım benimki de tosun gibi olmuş maşallah giderken dal gibi göndermiştik şindi kola cips artı bide hergun cıkan yemeği yiyince kilo almışşş yavrum benm yaa yesin yesin gelnce verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…