92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ayy bu hediye isleri ne zorki yaaa bide yetmiomus gibi anneler gunu hediyeside almamiz gerekio kaldirsalar su anneler gununu her sene anneler gununde askim bize gelir anneminkini kutlariz sonra onun annesine gider hediyemizi veririz sonradaaa sevdicek beni piknige goturur hep programimiz boyleydi bu sene yapamicaz

Bizde öyle yapardık gülsahcım birlkte alırdık hediyemizi gider verirdikk ikisinede simdi ben tek basıma almak zorunda kalıcam belli kii üzülüyorum:105:

Son düzenleme:
kızçelerim günaydın sürekli giremiyorum ya girdikçe yazıyorum keyifleriniz nasıl? biz barıştık ya gitti iznide bitti özledim yinee

canim nasilsin nasil baristiniz gitmeden gosrustunuz mu cok sewindim barismaniza

iyiyim tatlım şimdi askerimle görüştüm netten çok daha iyiyim evet cnm ben gitmedim ist.a ama dönüşte o benim bulundğm şehre geldi içi rahat etmemişmiş barışmalıymışmışız falan filan maşallah bide iyi yönde bi değişio sanki oohh ohh nazar değmesin ay şu günlerde çabucacık gelip geçse ya ama geçmio sankiiii
sen nasılsın cnm nasıl gidiyor?

Kızlar biz ayrıldık o kadar tuhaf hissediyorumki kendimi mideme bi yumruk yemisim gibi..
Binlerce tartısmamız oldu ama o alttan aldı ben aldım bi sekilde kurtardıkk ama bu öyle olmadı malesef.. Bir tartısmamız oldu kısıtlama koydu banaartık onun kısıtlamarından daraldıgımı kendi kararlarımı kendim verebilecek yasta oldugumu söyledim bana artık karısmaması gerektiğini söyledim alttan aldı ben ne desem yumusak cvplar verdii artık beni böyle kabullenmiyosan git hayatımdan cık artık dedim tmm gidiyorum ben senin için neleri bıraktım 12 yıllık abime rest cektim ne ortamlara girip ne hallere düstüm sen benimle evlenmeyi düsünüyodun nasl böyle dersin yazms.. Ne yapayım yaa artık yolmu kaldı bende olmuyo iste hergün gözünün üstünde kas var diyip kavga cıkarıyo dayanamıyorum artık yüzüğümü falan cıkardım safagıda karalamadım.. Baya bi konustukk msjda derdimi anlatıyorum bana yeter 3 yıldır rezillikleriin alıstım artıkk hep aynı sözler (umursamıyorum a getirmeye calısıyo) begenmiyosan git anlayıslısını bul cıkar o yüzüğü parmagından demis gerekirse cıkarırım kbkma, sana yazıklar olsun yaa dedim düsüncelerimi beni bi önemsemedin yaa değersizliğimi bikez daha gösterdin yaa gam yemem bundan sonra dedim benden hicbirsey bekleme ne veriyosan o hadi simdi gitt kimse benm gibi olmıycak bunuda unutma hele bi yalnız kalda anlayacaksın kıymetimi dedim zoruna gitti belliki sey yazmıs, yalnızlıgım bu kadar yanlıstan iyidir bin dereden su getirsende 40 gün degil 40 yıl özür dilesende seni affetmiycem bu son msjım hattımı kırıyorum falan dedi ve hattını kırdıı..
Dünya sanki omuzlarımda suan varya kelimelere sıgdıramam su hislerimi öylesine yıkıldımki benim tek duymak istediğim tamam benm içinn cok eziyet cekiyosun yılmadan bekliyosun demesiydi, ben bunları yüzüne vurdugumda bekliycen tabi görevin o senin dedi olamaz yaa cok üzüldüm ne yapıcam hicbilmiyorum gene ben suclu durumuna düstüm anlatmak istediğim değer görmektii hergüün cıkardıgı kavgadan bıktiğimi söyledim kırıldıgımı söyledim oysaki
Cuma günü gelecek ne yapıcam hicbilmiyorum öyle kötüyümki

Son düzenleme:

canım öncelikle ben tekrar barışacağınıza inanıyorum çnkü incir kabuğunu doldurmıcak bişey.senide çok iyi anlıyorum aynı dert bende de var. bizde 7 yıldır birlikteyiz ama sürekli saçma sapan tartışmalar yaşıyoruz (daha çok sivildeyken) ve alttan almıyor benimki pek, aksine tartışmada haksızken bile üste çıksın diye suçlayıcı konuşuyor çok kırıyor.bunlarda haliyle insanda birikim yaratıyor sonunda da saçma sapan bişeyden kopup gidiyor. bak cuma gelcekmiş barışırsınız çabalayacak bence şimdi ordaki psikolojisiyle öyle resti çekmiş sana düşünmeden konuşmuş (başlıcam artk onlarn askerlk psk.lerine :113: )
nişanlı olduğunuz için sizin daha düşünerek hareket etmeniz gerekiyor. ağlamak geliyorsa içinden tutma kendini ama ağla kapat kendini odaya içine atma derim. üzüldüm gerçekten böyle olmasına hiç kadir kıymet bilmiyorlar

sende düşünerek ona karşı cümlelerini kur derim cnm çnkü silah ellerinde her daim allah korusun yani korkuyorum ben cinnet geçirmelerinden falan :18: kuzenimin askerlik yaptğı yerde 1 buçuk yıl önce öyle kötü bir olay yaşanmıştı malesef lütfen canım dikkat et sende. ama gerçekten ben barışacağınıza inanıyorum ve buraya bizede yazacaksın geldi barıştık böyle böyle yaptı bana gönlümü aldı falan diye

Benimkide her fırsatta kendini haklı cıkarır gercekten yoruldum artık yaa bide asker psikolojsi cıktı devamlı suclu hissettiryo bana kendimi ben askerdeyim sen böyle yaptın yaa asla unutmam bu yaptıklarını falan diyo Cabalamaz canımm ayrılmak istedim diye gene ben suclu oldum asla aramaz ben arkadasını arayıpta ulasırsam ancakk görüsürmü bilmiyorumda ama ona kırgınım canm hicbisey yapmak istemiyo nasl böyle umursamaz olabilir yaa hergüün a desem suc b desem suc her Allahın günü üzerime saldırıyo sacma sapan sebepler yapma diyorum etme diyorum yok gene aynı kırıyo laflaryla cekemiyorum artık yaa..
Siz ne yaptınız canm izindeydi seninki aramıyodu falan sen aradın mı görüstünüzmü?

Aramaz bebeğim ben malımı bilirim ben ararsam ulasırsam ancakk..
Yine olayı duygusallastırdı naptı etti kendi tarafına cekip beni suclu cıkardı yaa hayret ediyorum yaa onu beklemiyceğimi imaladı askerde oldugu için öyle yapıyomusum üzülüyorum yaa cok üzülüyorum ama sundan eminim o aramayacak geldiğinde.. ben ararsam acmayabilirde bilmiyorum öyle sitem etmis yani..

haklısın canım o hiçbi zaman seni anlayamaz naz yapar trip yapar ancak o asker ya !! ailen ve ailesi biliyor mu bu ayrılık muhabbetini? aşırı mı kıskançtır nedir? konuşarak halletmeye çalışsanız canım sen ondan şikayetçi oldğn konuları dile getir o da seninkileri.. denediniz mi hiç bunu?
benimki 2 gün önce döndü tatlım ktm ye katıldı yaklaşık 1 haftayı buluyor yerine (ovacığa) gitmesi. tel yasak onlara girişte teslim ediyor hiç kullanamıyor ama ktmde serbest şimdi kullanıyor gidene kadar. çarşılarıda yok. bu yüzden ben pek lafta söyleyemiyorum tartışma çıktğnda da uzatmaması gerektğini sölüorum we uzatmıor allahtan şu an çok şükür bizde sorun yok cnm askerdeyken bizde olmuyor öle bişi ama sivildeyken çok tartışıyoruz yada izne geldğnde çok saçma sebepler üstelik. saçma bişey içinde 7 yıl boşa gidecek diye korkuyorum...

Hayır bilmiyorlar yüzüğümü cıkardım evdekilerden saklıyorum korkudan sanırım geri takıcam kimsenin suan bisey bilmesini istemiyorum gücüm yok ayrıldık demeye. Cok kıskanc, anca elestiriyo kendini kaf dagında beni yerin dibinde görüyo burnu acaip havada ne desem inadına tersini savunur kavga cıkaracak yaa.. Bizde uzaktayken cok kavga ediyoruz canım dipdibeyken fazla degil. İsmin neydi bu arada? cok yoruldum bas edemiyorum artıkk dayanılacak gibi degil bu iskence bitsin gitsin diyorum artık gözüm kararıyo Allahın isi bu belli mi olur 2 3 ay sonra yolumuz keserde tekrar barısırsakk ömür boyu kurtulamam onunda ailesininde dilinden. Babası surat yapıyor askerdeki adama bu söylenmez bu yapılmaz falan diye bide ayrılıktan sonra napar düsün. Cok yoruldum cokk.. bugün zaten sikayetci oldugum konuları dile getirdim ve bana bıktım senin bu rezilliklerinden dedi inanabiliyomusun? benim derdim gözyaşım ona göre rezillik.. Böyle bi adama neyi izah edeyim ki yavrum yaa..

o zaman canım onu tek bişey aklı başına getirir oda onu bir daha aramaman! bence arama sakın arama hatta bak cumada geliyormuş zaten eminim sen aramayınca o seni arayacak. öyle bişey yaratmış ki bak sende diyorsun ben aramadan aramaz diye senin arayacağını bilmesi ona güven veriyor.korkması lazım seni kaybetme korkusu olması lazım.sabırlı ol bebeğim arama arkadaşınıda.kendi kendine kalsın biraz aklı başına gelsin

Bi kez daha böyle yapmıstı bende aramamıstım oda gidiceği son gün tokatta oldugunu ögrenmistim hayat ne garip yaa.. mesele yalnız kalması falan degill onun gözünüü hırs bürümüş napsam degişmez biliyorum yapacak hicbirseyim yok malesef..

bencede henüz ailene söyleme canım sakla bir süre daha. neden bütün ipleri verdin en başında ona biraz tavırlı olsaydın keşke naz yapan sen olsaydın.. bu arada ne zamandır nişanlısınız? ismim sinem tatlım seninki ne? bizde buluşunca hemen barışıyor telde ediyoruz ztn daha çok kavga. ailesi nasıl insanlar peki? çok mu düşkünler oğluna? ve oğlunun anne babasına karşı düşkünlüğü nasıl? bunlar çok önemli canım ikiside birbrne çok düşkünse tehlikeli bence çnkü ömür boyu karışırlar oğluna ve oğlunun ailesine.. rezillik konusuna gelince onu beklemen sabretmen hala direnmen ve sadece gözyaşıyla dışa atman rezillikse en büyük rezilliğin herşeye rağmen onu beklemen demekki.sinir oldum bak şimdi ne biçim söz bu böyle ya.sakın arama canım arıcak o seni bak görürsün tanımıyorum ama çok eminim nedense ne kadar inatçı olursa olsun sonunda kendi kaybeder..

siz nerelisiniz canım ve nerede askerlik yapıyor? tokat demişsin ya o yüzden soruyorum

9bucuk ay oldu nisanlanalı aile arası söz canm salon falan tutulmadı. Bende ceren memnun oldum ailesi iyi insanlar annesi babası severler beni içli dışlıyız pek fazla düşkünlükleri yoktur yaa o şekilde aileden sıkıntı yasamadım hic.Diyecek hicbirseyim yok kendimi nasıl kötü hissediyorum anlatamam 2 saattir tlfnu kapalı hattını kırdı biz hicbi zaman uyumsaglayamadık birbimize olmadı ama sevdamdanda vazgecemedm bitiremedim cok zor olucak benim için ne yaparım hic bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…