92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

aynen canım ailemiz tabi her istediğimizi yapıyo ama bi yere kadar . kendi paran oldumu hesabıda senin harcamasıda biriktirmeside..

ya evet canım büyük yer olduğu için sıkıntı yani haklı ... sende evet fazla yazılı birşeyler yapma. fikir güzel her saate baktığında görcek seniii... saate bakar durur artıkkk evet bak bu modelin full siyahı gerçekten hoş olur ama yada sarıları çok sarı durmıcaksa buda hoş ya..

Kızlarr tek foto yapan site bu benim attığım daha da bulamadım :26: Off farklı modeller olsa super olcakta bunun rengi altın sarısıı sevmedimmmmmmm

aynen yaşasınnn kendi paramızı kazanmakk yeppppaaaaa
ya bebeğim evet fikir harika fotoyu siyah beyaz yaptım sırıtmasın diye bilerek ama ben sevmemki altın sarısını çok klasik bu saat biraz spor bişeyler olsa daha güzel olurdu

Kızlarr tek foto yapan site bu benim attığım daha da bulamadım :26: Off farklı modeller olsa super olcakta bunun rengi altın sarısıı sevmedimmmmmmm

ya aslında bn altın sarıda seviyorum ama günlük değil böyle gömlekle vs güzel dururda şuan askeriyede hele çok göze batabilir tatlım sen bence bekle arastrmaya devam et..:26:

ahahaha bende altta aynı yorumu yapmıştım

ya aslında bn altın sarıda seviyorum ama günlük değil böyle gömlekle vs güzel dururda şuan askeriyede hele çok göze batabilir tatlım sen bence bekle arastrmaya devam et..:26:

aynen ya sırıtıcak bekliyim biraz daha aynen.
bu arada bu hababam sınıfı komedi ya yemekhanedeler inzibatlar gelio askerler adam menü soruyo ya hahahhaha

imkansızzz

aa evet cnm biliyorum bu modelleri ya bende beğeniyorum dediğin gibide moda ve hoş hem spor hem klasiğe gidiyo bu modeller..alınabilirrr

aynen ya sırıtıcak bekliyim biraz daha aynen.
bu arada bu hababam sınıfı komedi ya yemekhanedeler inzibatlar gelio askerler adam menü soruyo ya hahahhaha

aahahha evet biliyorum o sahneyi şuan izlemiyorumda biliyorum komedi

kızlarr ben çıkıyorummm yine grerim akşama odamı temizlememm lazımm daa birazda ders çalışırım belki ingilizce bitirmem gereken hikaye roman tarzı bişey var eda ens evdiğinden dermişimm
öpüyorummmm

oh my god realy ı like english book
hahhaa tamam canım sana iyi temzlkler ve çalışmalar öpüldünnn

Biliyorum canım imkansızz ama yapcakta bişey yok haniii:26:

yok zaten onun hayalini bile kurmuyorum artık eridim bittim herşey üst üste geliyor
kayınpederimi şehir magandaları linç etmişler trafikte adam çok kötü bela geldi mi geliyo
nişanlıma da belli etmiyoruz söylemiyoruz ama özlem hasret herşey üst üste geldi artık bıktım cidden yoruldum

canım nasıllll linç etmişler nedennnnnn
ay çıok geçmiş olsun söylemeyn sakına çocuk mahvolur ordaaa

canım nasıllll linç etmişler nedennnnnn
ay çıok geçmiş olsun söylemeyn sakına çocuk mahvolur ordaaa

trafikte araba stop etmiş bi anda çalıştırıp devam etmiş kayınpederim arkadan gelen iki genç de
sinyal yakıp sağa çek diye komut vermiş gerizekalılar kayınpederim durmamış ışık gelınce mecbur durmus önüne kırmıs genç
telefonu atmış önce suratına yumruk yumruğa girmiş kayınpederime
nasıl genç bunlar annelerı babaları yok mu anlamıyorum yaşlı adam bu ya
yüzü şiş mosmor gözünün biri açılmıyo yedi tane dikişi var
haketmedim ben bu dayağı deyıp duruyo zoruna gitmiş çok üzüldük mahvolduk
biraz sonra gene gıdıcem zıyarete
ona söylemıyoruz zaten de hıssedıyo galıba sureklı sık sık bısey var mı ıyı mısınız deyıp duruyo

canım nerde olmuş bu olay bizim buralarda mı?
inanmıyorum ya çok üzüldüm canım tabiii zoruna gider ya Allah ıslah etsin yapanları.Bin beteri gelsin başlarına
çok üzüldüm ya :26:

canım nerde olmuş bu olay bizim buralarda mı?
inanmıyorum ya çok üzüldüm canım tabiii zoruna gider ya Allah ıslah etsin yapanları.Bin beteri gelsin başlarına
çok üzüldüm ya :26:

evet canım kağıthanede genç serseriler işte off herşey üst üste geliyor yoruluyorum bazen

günaydınn kızlar hepinizee
Neden kimsecikler yok azcuk dertleşmek istemiştim(

Son düzenleme:
Birkac saat sonra gene ellerimle bindiriyorum otobüse hersey o kadar zorki yaz geldi insan sevdiğini hic bırakmak istemiyor kızlarr yaa cıkıp bir kere gezmedik bile dısarda doyasıya içimde kaldı. gelse acı gelmese acı biteydi bi su askerlik yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…