bunda da vardır bir hayır de canım ve dua et bol bol.. her günde şükredin halinize iyide olsa kötüde.. ben benimkine hep diyorum zorda da olsan hep şükret allaha en azından yaşadığın için diye.. ay bde benimki askere gitti ben kendimi aşırı dine verdim ya hep kuran okuyorum allah kabul etsinamin bebeğim allah en çok onlara sonra bize sabır versin...
biliyorum bebeğim muş üzerinden deyince aklıma sen geldin direk zaten
bişey olcağından değilde insan twdirgin oluyor doğu sonuçta...
birde 1 gece kalıcak ya ne blm..
Allahın izniyle gider gelir canım:26:
aynn canm vardır bir hayır..ne güzel oku tabiikide Allah kabul etsin.bende bilsem arapça okurum kesinlikle.Anneside her gün yasin okuyormuş benimkinin bende dua ediyorum işte Allah kabul hepsin hepimizin dualarını canım
Amin canım...Birde 9-12 nöbeti var gece. adam sabah yola çıkıcak nöbet yazıyorlar ya bu kadar mı amaçsız olur nefret edicem TSK 'dan şubat sonunda
Amin canım...Birde 9-12 nöbeti var gece. adam sabah yola çıkıcak nöbet yazıyorlar ya bu kadar mı amaçsız olur nefret edicem TSK 'dan şubat sonunda
Edacım endişe etmemeye çalış gider gelir sağ salim allahın izniyle:26:
Şu sıralar ortalık iyi allaha şükür
Nöbet içinde yapacak birşey yok maalesef o zaman
haklısın canım endişe etmiycem gidip gelicek Allahın izniyle...Endişem arayamaması haber alamayacak olmam...
amin canım benim amiiinn.bende bilmiyordum kız benimki askere gidince öğrendim dine adadım kendimi.öğren bence vaktin varsa çnkü sanıldığı kadar zor değil çok kolay.pes etme yeterkii tatlım..benimkininde annesi ediyormuş bol bol ve çok zayıflamış zaten zayıftı gelininle yarış yapcak kilo bakımından
Gülşencim sen nasıllsınn ?
Nasıl gidiyor kısa tatilinnn :) p.tesiye enerji depolaa
okudum geçmişten rızayla iyiymişsiniz maş canımsevindimmm
İyiyim canım evde duruyorum.
İyiyiz canım aynıyız
Sizin nasıl canım aranız
iyi iyi maş cnm yarılamanızada son bir kaç gün yakında çoğu gitti azı kaldııı diceksiniz inşş
Sizede kocaman
Bu arada bende 2014 veya sanırım 2015 gelini olucam
İnşallah canım daha baya var yol kat ediyorsun ama yine bir sürü yolun oluyor.
Bu askerlik uzun dönem için böyle bir çile
benn ne dedim ne dedim sen 2016 ya kalmassın dedim hahahh
vay be bnm 2014 değilde 2015 olucak kısmetse bakarsın aynı sene gideriz
ahhh ahh ne çile bugun daha iyi anladım.
kuzenim nisanın 12 sinde asker kısa dönem nasıl gıcığım anlatamammmm!!!!!
Maalesef adaletsiz süre dağılımı bizimki bir türlü bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?