92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

aynn canm vardır bir hayır..ne güzel oku tabiikide Allah kabul etsin.bende bilsem arapça okurum kesinlikle.Anneside her gün yasin okuyormuş benimkinin bende dua ediyorum işte Allah kabul hepsin hepimizin dualarını canım

aynn canm vardır bir hayır..ne güzel oku tabiikide Allah kabul etsin.bende bilsem arapça okurum kesinlikle.Anneside her gün yasin okuyormuş benimkinin bende dua ediyorum işte Allah kabul hepsin hepimizin dualarını canım

amin canım benim amiiinn.bende bilmiyordum kız benimki askere gidince öğrendim dine adadım kendimi.öğren bence vaktin varsa çnkü sanıldığı kadar zor değil çok kolay.pes etme yeterkii tatlım..benimkininde annesi ediyormuş bol bol ve çok zayıflamış zaten zayıftı gelininle yarış yapcak kilo bakımından

Amin canım...Birde 9-12 nöbeti var gece. adam sabah yola çıkıcak nöbet yazıyorlar ya bu kadar mı amaçsız olur nefret edicem TSK 'dan şubat sonunda

Canım nöbetini belki iptal ederler benim bildim normalde gidecek kişiye nöbet tuturmazlarda bizimkinde öyle

Edacım endişe etmemeye çalış gider gelir sağ salim allahın izniyle:26:
Şu sıralar ortalık iyi allaha şükür
Nöbet içinde yapacak birşey yok maalesef o zaman

Edacım endişe etmemeye çalış gider gelir sağ salim allahın izniyle:26:
Şu sıralar ortalık iyi allaha şükür
Nöbet içinde yapacak birşey yok maalesef o zaman

haklısın canım endişe etmiycem gidip gelicek Allahın izniyle...Endişem arayamaması haber alamayacak olmam...

maaleeef pek vaktim yok cnm belki ileride Allah kısmet ederse..
Tabi cnm anneler içinde çok çok zor bir durum...

Gülşencim sen nasıllsınn ?
Nasıl gidiyor kısa tatilinnn :) p.tesiye enerji depolaa
okudum geçmişten rızayla iyiymişsiniz maş canım sevindimmm

Son düzenleme:
iyi iyi maş cnm yarılamanızada son bir kaç gün yakında çoğu gitti azı kaldııı diceksiniz inşş

Sizede kocaman
Bu arada bende 2014 veya sanırım 2015 gelini olucam
İnşallah canım daha baya var yol kat ediyorsun ama yine bir sürü yolun oluyor.
Bu askerlik uzun dönem için böyle bir çile

Sizede kocaman
Bu arada bende 2014 veya sanırım 2015 gelini olucam
İnşallah canım daha baya var yol kat ediyorsun ama yine bir sürü yolun oluyor.
Bu askerlik uzun dönem için böyle bir çile

benn ne dedim ne dedim sen 2016 ya kalmassın dedim hahahh
vay be bnm 2014 değilde 2015 olucak kısmetse bakarsın aynı sene gideriz
ahhh ahh ne çile bugun daha iyi anladım.
kuzenim nisanın 12 sinde asker kısa dönem nasıl gıcığım anlatamammmm!!!!!

Son düzenleme:

Maalesef adaletsiz süre dağılımı bizimki bir türlü bitmiyor

ay şu kuzey güney başlasada vakit geçseee allahtan ama saatler alındı ben buna çok seviniyorum gün bitiyo diye :=)

edacımmmmm.. canım bozma morelini bak kızlarında dediği gibi bu ara ortalık allahtan sakin barış süreçleri biliyosun.. habersiz kalıcaksın endişelienmemen mümkün değil tabi ama gittiği yerde de ankesör olucaktır vardım dönüyorum diye seni haberdar eder bebeğim içini ferah tut sen...

gülşencimm.. geçmiş çok birikmiş okuyamadım ki hayrıdr iş durumlarında mı değişiklik var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…