sağol bebeğim ama doğu olması çok korkutuyor brde orda kalıcak of ya....
benimki doğununda doğusunda yapıyo canım biraz sakin olur musun sen tek başına mı gıdecegını sanıyorsun
onlar 4-5 araba konvoy olarak gıderler tek basına gıdecek halı yok hem terör yok su an lanet okuyorsun bide yani lütfen sakin ol
canım üzme kendini ya ...dün gece bende iflas ettm artık hastaneye gittim askeri hastaneye serum falan taktılar asker geldi mahkum getirdi ikisinin kolunda da kelepçe falan sen geldin aklıma..
geçmiş olsun cnm evet kelepçeli oluyorlar öndede bir asker elinde silah oluyor hastahnelerde..
sağol canım teşekkürler...sıkma canını inşallah ararda için rahat eder seninde
sanmıyorum arayabileceğini yoğun oluyorlar canım anca artvine geri döndüğünde arar...
sen nasılsın ?
gündüz hasta bakıyorum gece kendim hastanede gülermisin ağlarmısın :)
ama bugün iyiyim canım ya serum iyi geldi bulantım çoktu geçti şükürler olsun ...
benimki doğununda doğusunda yapıyo canım biraz sakin olur musun sen tek başına mı gıdecegını sanıyorsun
onlar 4-5 araba konvoy olarak gıderler tek basına gıdecek halı yok hem terör yok su an lanet okuyorsun bide yani lütfen sakin ol
biliyorum ipekçim evet eskortlarla gidiceklermiş...ama insa n korkuyo ne alaka dio karadenizdeki adamı doğuya gönderiolar...efendi olmakta suç askerde yemin ediyorum gtmiş bunu seçmiş komutan toplam 5 kişi gidicekler birde eskort arabalar...
Allah sabır versin sanada canım
sağol canım yoruldum cidden..bi yandan aklım askermde hala belli olmadı bu cuma yada haftaya belli olckmş ben diyorum heralde valizle çıkarken söylicekelr diye
kesinlikle ipeğe katılıyorum! sakın lanet etme canım sakııınnn
benimkide tuncelide yapıyor! sen dualarını eksik etme hiçbişi olmaz allahın izniyle.terörde yok artık hem evet.tek araç çıkarlar mı hiç yola canım çok güvenli bi şekilde çıkarlar sen merak etme..
e daha ne eda allahını seversen ya sen 2-3 gune böyle yapıosan biz ölelim sevdiğim adamı terörün dibine yolladım ben hakkariye
mecbursun elin mahkum yapcak bişey yok 12 boyunca orda kalıcak 12 ayda sadece bir kez izne gelıcek sadece o zaman görücem
cidden sakin ol artık cok sıkı önlemler alınıyo bu konuda konvoy olarak gidiyorlar
nişanlım her gun yemek almaya gidiyor arabayla mecbursun anlatınca için yanıyor yüreğin çarpıyor ama mecbursun
allah cezalarını versın ıslah etsın rabbım onları o pislikler yüzünden
siizinkide geç belli oluyo demek ki canım..bizimde öyle olmuştu çıkmadan 1 hafta önce sizinde öle olucak muhtemelen çok sıkıcı sancılı bir süreç ama belli olunca rahatlıcaksınız.Yaz burayada inş hayırlısı olur
kesinlikle ipeğe katılıyorum! sakın lanet etme canım sakııınnn
benimkide tuncelide yapıyor! sen dualarını eksik etme hiçbişi olmaz allahın izniyle.terörde yok artık hem evet.tek araç çıkarlar mı hiç yola canım çok güvenli bi şekilde çıkarlar sen merak etme..
canım haklısın çok haklısın siz her an bu acıyı korkuyu yaşıyorsunuz ama benide anla 20 asker var bnmkini seçmiş üstelik hiç çıkmadı iller arası sevke tecrübesiz doğuya bu adam gönderilir mi ya...ne blm karadenizdeki adam doğuya mahkemeye gidio varmı böyle bir saçmalık
evet önlemler sıkı ama KORKUYORUM!
hepimizin hakkında hayırlısı canım
allah gebertsin o pisliklerii....dinsiz imansızlar...
bitanem 2014 yaz olucak ama tam tarihi gelince kararlastiricaz ramazdandan sonra olur galiba canim
Kızlarr çok kötüyüm ben...
Benimki sevke gidiyo mahkum götürüyo mahkemeye hemde BİNGÖL'E aptal komutan 4 kişi seçmiş biriside benimki düzgün efendi diye of!!!!!
Muş üzerinden gidiceklermiş sivil...1-2 gün kalıcaklar orda lanet olsn ya
Artvindeki adamı ne diye bingöle gönderiolar ya....
enemmm yavruuu sende mi doğu yarenisin allah hepimize sabır versin canım
allah onları o pislikleri ıslah etsin inşallah
haklısınız cnm kendimi toplıycam sadece 1-2 günlük bişey...
Allah sizede bizede sabır versin..
biliyorum bebeğim muş üzerinden deyince aklıma sen geldin direk zatenÇok sevindim gülşahcım bu habere:123:
Edacım şuan barış süreci birşey olmaz allahın izniyle gider gelir:26:
Benimki hep oralarda biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?