92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

sağol bebeğim ama doğu olması çok korkutuyor brde orda kalıcak of ya....

canım üzme kendini ya ...dün gece bende iflas ettm artık hastaneye gittim askeri hastaneye serum falan taktılar asker geldi mahkum getirdi ikisinin kolunda da kelepçe falan sen geldin aklıma..

biliyorum ipekçim evet eskortlarla gidiceklermiş...ama insa n korkuyo ne alaka dio karadenizdeki adamı doğuya gönderiolar...efendi olmakta suç askerde yemin ediyorum gtmiş bunu seçmiş komutan toplam 5 kişi gidicekler birde eskort arabalar...

canım üzme kendini ya ...dün gece bende iflas ettm artık hastaneye gittim askeri hastaneye serum falan taktılar asker geldi mahkum getirdi ikisinin kolunda da kelepçe falan sen geldin aklıma..

geçmiş olsun cnm evet kelepçeli oluyorlar öndede bir asker elinde silah oluyor hastahnelerde..

sanmıyorum arayabileceğini yoğun oluyorlar canım anca artvine geri döndüğünde arar...
sen nasılsın ?

gündüz hasta bakıyorum gece kendim hastanede gülermisin ağlarmısın :)

ama bugün iyiyim canım ya serum iyi geldi bulantım çoktu geçti şükürler olsun ...

kesinlikle ipeğe katılıyorum! sakın lanet etme canım sakııınnn
benimkide tuncelide yapıyor! sen dualarını eksik etme hiçbişi olmaz allahın izniyle.terörde yok artık hem evet.tek araç çıkarlar mı hiç yola canım çok güvenli bi şekilde çıkarlar sen merak etme..

e daha ne eda allahını seversen ya sen 2-3 gune böyle yapıosan biz ölelim sevdiğim adamı terörün dibine yolladım ben hakkariye
mecbursun elin mahkum yapcak bişey yok 12 boyunca orda kalıcak 12 ayda sadece bir kez izne gelıcek sadece o zaman görücem
cidden sakin ol artık cok sıkı önlemler alınıyo bu konuda konvoy olarak gidiyorlar
nişanlım her gun yemek almaya gidiyor arabayla mecbursun anlatınca için yanıyor yüreğin çarpıyor ama mecbursun
allah cezalarını versın ıslah etsın rabbım onları o pislikler yüzünden

sağol canım yoruldum cidden..bi yandan aklım askermde hala belli olmadı bu cuma yada haftaya belli olckmş ben diyorum heralde valizle çıkarken söylicekelr diye

siizinkide geç belli oluyo demek ki canım..bizimde öyle olmuştu çıkmadan 1 hafta önce sizinde öle olucak muhtemelen çok sıkıcı sancılı bir süreç ama belli olunca rahatlıcaksınız.Yaz burayada inş hayırlısı olur

enemmm yavruuu sende mi doğu yarenisin allah hepimize sabır versin canım
allah onları o pislikleri ıslah etsin inşallah

canım haklısın çok haklısın siz her an bu acıyı korkuyu yaşıyorsunuz ama benide anla 20 asker var bnmkini seçmiş üstelik hiç çıkmadı iller arası sevke tecrübesiz doğuya bu adam gönderilir mi ya...ne blm karadenizdeki adam doğuya mahkemeye gidio varmı böyle bir saçmalık
evet önlemler sıkı ama KORKUYORUM!
hepimizin hakkında hayırlısı canım
allah gebertsin o pisliklerii....dinsiz imansızlar...

inşallah canım ya sende sıkma canını hayırlısa gidip gelcek askerin

haklısınız cnm kendimi toplıycam sadece 1-2 günlük bişey...
Allah sizede bizede sabır versin..

anlıyorum tabiki seni gayet ii anlıyorum seni en ii biz anlarız doğu yarenleri
ama korkuyla yaşanmıyokı güzelim kork ama dua et ne bilim dağıt kafanı iki üç gün zaten muhtemelen arar dıyede umuyorum
gider gelir ayrıca karadenizdeki asker doğuya gıtmez dıye bısı yok tecrubesız yollanmaz belkı ama askerlik bu ne yapacağı bellı olmaz

bitanem 2014 yaz olucak ama tam tarihi gelince kararlastiricaz ramazdandan sonra olur galiba canim

Çok sevindim gülşahcım bu habere:123:
Edacım şuan barış süreci birşey olmaz allahın izniyle gider gelir:26:
Benimki hep oralarda biliyorsun

haklısınız cnm kendimi toplıycam sadece 1-2 günlük bişey...
Allah sizede bizede sabır versin..

bunda da vardır bir hayır de canım ve dua et bol bol.. her günde şükredin halinize iyide olsa kötüde.. ben benimkine hep diyorum zorda da olsan hep şükret allaha en azından yaşadığın için diye.. ay bde benimki askere gitti ben kendimi aşırı dine verdim ya hep kuran okuyorum allah kabul etsin amin bebeğim allah en çok onlara sonra bize sabır versin...

Çok sevindim gülşahcım bu habere:123:
Edacım şuan barış süreci birşey olmaz allahın izniyle gider gelir:26:
Benimki hep oralarda biliyorsun
biliyorum bebeğim muş üzerinden deyince aklıma sen geldin direk zaten
bişey olcağından değilde insan twdirgin oluyor doğu sonuçta...
birde 1 gece kalıcak ya ne blm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…