ben pek sık girmediğim için unutabilir hatta beni hatırlamayabilirsiniz bile
benimki tunceli ovacıkta canım hem yazıcı hemde şoför çok yoğun.çarşısı yok günde bikez telde görüşüyoruz ankesörlüden.cep tel kullanamıyor.hatta tabur dışına çıkamıyorlar.yasak.tehlikeli bölge ya o yüzden tatlım.ama olsun buna şükür yeterki sağ salim yapsın bitirsin gelsin
Kızlarr çok kötüyüm ben...
Benimki sevke gidiyo mahkum götürüyo mahkemeye hemde BİNGÖL'E aptal komutan 4 kişi seçmiş biriside benimki düzgün efendi diye of!!!!!
Muş üzerinden gidiceklermiş sivil...1-2 gün kalıcaklar orda lanet olsn ya
Artvindeki adamı ne diye bingöle gönderiolar ya....
Yok canm hatırlıyorm seni sık sık uğra unutturma kendini:)) Bizim e bi telefon yakaltma vakamız oldu,o yzden bayadır kullanmıyoruz ankesörlüden bzde günde bi kere konuşabliyoruz çok şükür..Aynencanm doğu olmas sizn açınzdan daha sıkntılı doğrudr dediğn gibi sağ alm yapsınlar gelsnler sonra bu hallermz anılarda kalıcak sadecee
AHhh kuzum yaa şimdi biz ne desek boş ama dediğn gibi gitekk ve gelcekk onun yeri artvinnHem orda fırsatını bulursa zaten bi dk bile arayp haberdar etcektir senii emin ol.Hayrlısyla gitsn gelsinn
AHhh kuzum yaa şimdi biz ne desek boş ama dediğn gibi gitekk ve gelcekk onun yeri artvinnHem orda fırsatını bulursa zaten bi dk bile arayp haberdar etcektir senii emin ol.Hayrlısyla gitsn gelsinn
Edam üzülme kuzum Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu versin, vardır bu iştede bi hayır aklını dara düsürme yanındaki arkadaslarının telefonu falan olucakmı ordan haberlesme durumunuz varmı?
Allah tan canım barış sürecindeyiz olan her yerde olur ama korkuyor insan hayırlısıyla dönse artvine...edacımmmmm.. canım bozma morelini bak kızlarında dediği gibi bu ara ortalık allahtan sakin barış süreçleri biliyosun.. habersiz kalıcaksın endişelienmemen mümkün değil tabi ama gittiği yerde de ankesör olucaktır vardım dönüyorum diye seni haberdar eder bebeğim içini ferah tut sen...
..
Ahh mervecim aynen öyle bugün aramadı bu saatten sonra ararmı bilmiorum yarın dönücekler sanırım....
üzülmemek eldemi be ceren şuj 1 günlük doğu görevinde anladım doğu yarenlerini çok çok zor bir gün bile zor ...Allah sabr versin ....Bilmiorm sanmıyorum canım tel olucağını arayabilirsem ararım demişti hala ses yok..
Allah tan canım barış sürecindeyiz olan her yerde olur ama korkuyor insan hayırlısıyla dönse artvine...
Bayadır konuşamıyoruz edacım. Doğuya mı gitti askerin ?
Hem bu yüzden hemde bi büyüklerimin topiğini ziyaret edeyim dedim
evet cnm pek girmiorm giremiycemde vizelerimn başlıcak..
cnm bnmki cezaevi askeri ilk kez sevke gitti bingöle mahkum götürdü bugün orda kalıcak yarın artvine dönüceklerde aramadı henüz demişti zaten belki arayamam diye aklım orda bingöl olunca...
Vizelerde Allah kolaylık versin canım.
Hayırlısıyla yarın dönecektir askerin birliğine senin duaların sayesinde melekler koruyordur onu..
İyi düşün hep canım canını kötüye yorarak sıkma sakın.
kamileeenapıyon kıız uyumadınmı bu saatte
ooo inşallah beklerse aferin ona öğrenci beklemek zordur bilirim (ben 3-4 yıl bekledim)
bizde yavaş yavaş çeyiz hazırlığına başladık
cerennn sınav zamanı geç yatıyorum yatmadan önce bi bakayım demiştim
bekliycek canım bekliycek yoksa ben bi şey yapmadan ailesi onu napar bilmiyorumbabası ömerin senden başka bi şansı yok (sen istediğn sürece) deyip duruyor
mervecimmmmm ceza geri alınmış sanırım çok sevindim canımmmm
edacımmmm tam okuyamadım ama sanırım askerini bingöle gönderiyorlarmış üzülme canım sağ salim gelir bol bol dua et
kızzzlaaaarrrrrrr bu arada 3 hazirana bilet bakıyorum tahmin edin nerden nereye bakalımmmmm
selam cnm evet bu sabah bingöle gitti 1 gün kalıcak yarın dönücek sanırım bugn aramadı...merak ediyorum
sen nasılsın ? sevdiceğin mi geliyor cnmm 3 hazrnda
kızlarr napıyosunuz askerlerınız nasıll
Kamile evet güzelim kaldırıldı çok şükürr:)İzin tarihi belli olmuş hadi bakalımm benim şu 200küsürden sayablirsn mehtap şafağını 60 ksür ya o yuzde
Askerliği yarılamaya son 1gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?