92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Yok canm hatırlıyorm seni sık sık uğra unutturma kendini:)) Bizim e bi telefon yakaltma vakamız oldu,o yzden bayadır kullanmıyoruz ankesörlüden bzde günde bi kere konuşabliyoruz çok şükür..Aynencanm doğu olmas sizn açınzdan daha sıkntılı doğrudr dediğn gibi sağ alm yapsınlar gelsnler sonra bu hallermz anılarda kalıcak sadecee

AHhh kuzum yaa şimdi biz ne desek boş ama dediğn gibi gitekk ve gelcekk onun yeri artvinn Hem orda fırsatını bulursa zaten bi dk bile arayp haberdar etcektir senii emin ol.Hayrlısyla gitsn gelsinn

artık sürekli burdayım canım unutmanız mümkün değil :111: biz teli başta teslim ettik cnm öyle bi durumla karşılaşmayalım diye.yakalanma korkusu daha kötü ya hep diken üstünde olmak bde sık arama yapılırsa aman allahım :18: böylesi iyidir ya ankesörlü tek olur
evet canım bende kalıcı hatıra olsn istiyorum hep söz uçar yazı kalır misali unutulcak gibi değil anılarımız ama ynede kağıda döktüm ben her gün yazamıyorum ama arada da olsa yazıyorum şmdi yne yazdm hatta tavsiye ederim tatlım ilerde çocuklarımıza göstereceğimiz çok güzel hatıralar olur..

kızlarrrr tünaydıııınn nabersiniz bakalııımm nerelerdesiniz ayol kimsecikler kalmamış burda herşey yolundadır umarım fıstıklarrr

Edam üzülme kuzum Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu versin, vardır bu iştede bi hayır aklını dara düsürme yanındaki arkadaslarının telefonu falan olucakmı ordan haberlesme durumunuz varmı?

Zaten aşk ne zaman doğru zaman kollar, hiç bi zaman
Dağ gibi duranı istemez ah sever kalp kardan adam
O erir üstüme erisin, ben çoktan sırılsıklam
Olmuşum, ölmüşüm, bitmişim budur aşkta en cazip olan..

[video=youtube;ih-2OZ8S8zI]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ih-2OZ8S8zI[/video]

AHhh kuzum yaa şimdi biz ne desek boş ama dediğn gibi gitekk ve gelcekk onun yeri artvinn Hem orda fırsatını bulursa zaten bi dk bile arayp haberdar etcektir senii emin ol.Hayrlısyla gitsn gelsinn

Ahh mervecim aynen öyle bugün aramadı bu saatten sonra ararmı bilmiorum yarın dönücekler sanırım....

Edam üzülme kuzum Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu versin, vardır bu iştede bi hayır aklını dara düsürme yanındaki arkadaslarının telefonu falan olucakmı ordan haberlesme durumunuz varmı?

üzülmemek eldemi be ceren şuj 1 günlük doğu görevinde anladım doğu yarenlerini çok çok zor bir gün bile zor ...Allah sabr versin ....Bilmiorm sanmıyorum canım tel olucağını arayabilirsem ararım demişti hala ses yok..

Allah tan canım barış sürecindeyiz olan her yerde olur ama korkuyor insan hayırlısıyla dönse artvine...

Bayadır konuşamıyoruz edacım. Doğuya mı gitti askerin ?
Hem bu yüzden hemde bi büyüklerimin topiğini ziyaret edeyim dedim

Bayadır konuşamıyoruz edacım. Doğuya mı gitti askerin ?
Hem bu yüzden hemde bi büyüklerimin topiğini ziyaret edeyim dedim

evet cnm pek girmiorm giremiycemde vizelerimn başlıcak..
cnm bnmki cezaevi askeri ilk kez sevke gitti bingöle mahkum götürdü bugün orda kalıcak yarın artvine dönüceklerde aramadı henüz demişti zaten belki arayamam diye aklım orda bingöl olunca...

Son düzenleme:

Vizelerde Allah kolaylık versin canım.
Hayırlısıyla yarın dönecektir askerin birliğine senin duaların sayesinde melekler koruyordur onu..
İyi düşün hep canım canını kötüye yorarak sıkma sakın.

amin cnm saolasın...Evet hayırlısıyla yarın karakolda olur sanırım...İyi düşünüyorum zaten de işte...

kamileee napıyon kıız uyumadınmı bu saatte

ooo inşallah beklerse aferin ona öğrenci beklemek zordur bilirim (ben 3-4 yıl bekledim)
bizde yavaş yavaş çeyiz hazırlığına başladık

cerennn sınav zamanı geç yatıyorum yatmadan önce bi bakayım demiştim
bekliycek canım bekliycek yoksa ben bi şey yapmadan ailesi onu napar bilmiyorum babası ömerin senden başka bi şansı yok (sen istediğn sürece) deyip duruyor
mervecimmmmm ceza geri alınmış sanırım çok sevindim canımmmm
edacımmmm tam okuyamadım ama sanırım askerini bingöle gönderiyorlarmış üzülme canım sağ salim gelir bol bol dua et

kızzzlaaaarrrrrrr bu arada 3 hazirana bilet bakıyorum tahmin edin nerden nereye bakalımmmmm

selam cnm evet bu sabah bingöle gitti 1 gün kalıcak yarın dönücek sanırım bugn aramadı...merak ediyorum
sen nasılsın ? sevdiceğin mi geliyor cnmm 3 hazrnda

selam cnm evet bu sabah bingöle gitti 1 gün kalıcak yarın dönücek sanırım bugn aramadı...merak ediyorum
sen nasılsın ? sevdiceğin mi geliyor cnmm 3 hazrnda

selam canımmm iyiyim ben yarın sınavım yok bu gece burdayımmmm
canım içini ferah tut ama arayamamıştır..inşallah yarın sesini duyarsında rahatlarsın tatlım
eveeettttt ömerim 3 haziranda geliyorrrrr inş bi aksilik çıkmaz yarın biletimizi alıcaz
MEHTAP 60

Kamile evet güzelim kaldırıldı çok şükürr:)İzin tarihi belli olmuş hadi bakalımm benim şu 200küsürden sayablirsn mehtap şafağını 60 ksür ya o yuzde

Kamile evet güzelim kaldırıldı çok şükürr:)İzin tarihi belli olmuş hadi bakalımm benim şu 200küsürden sayablirsn mehtap şafağını 60 ksür ya o yuzde

Askerliği yarılamaya son 1gün

günaydın kızlarrrr

merveee aaa evet sen 300 lere veda ediceksin ben ömerime kısa bir süreliğine kavuşucam

gülşencimmmmmm evetttttt askerliği yarılıyoruz valla şaka maka geçiyor günler geçiyorrrrrr

edacımmmmm bu arada canım konuştun mu askerinle merak ettimde bugün Artivde olacak dimi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…