Şimdi 92/4 topigini okuyordum.
Kızlar özellikle ceren ve eda inanın benim için 92/4 sünüz hiç birşey ifade etmiyor.
Benim için arkadaşlığınız çok anlamlı bu yola birlikte baş koyduk birbirmizi motive ettik sıkıntılarımızı üzütünlerimizi sevinçlerimizi birlikte yaşıyoruz.
92/3 müş 92/4 müş birşey ifade etmiyor.Benim için arkadaşlınız çok değerli.Bizim topiğin sahibinden rica ettim adını değiştirmesini istedim 92/3 ve 92/4 yapmasını yapabiliyorsa eminim yapıcaktır
Gülşen benim yazımıda okudun mu peki bana bişi yazmamışsın ama ben sana soruyorum şu an
tuğba oraya bu topiği de boş bırakmayın yazmış haklı bende zamanında boş bırakmayalım her yerde uğrayalım
ama oraya da yazalım demiştim haksız olduğumu düşünmüyorum orada kimse yoktu eda beni buraya çağırdı ve burada takılmaya başladım
hepinizden de gayet memnunum derdini yazıyorsun kötü mü oluyor mecburmuşsun gibi yazılar yazılmış bunlar cok ayıp sözler benim için
ne mecburum ne de sıkayetcıyım
ben eda benı davet ettıgınde orayıda bos bırakmayalım gıbı bı yazı yazmıştım burada hangı ark. hatırlamıorum ısteyen ıstedgı yerde takılır
bz onları sevıyoruz gbı sözler ettı bende ben sadece orayıda bos bırakmayalım bazı topiklere bakıorum boş üzülüyorum dedim
benım amacm buydu ve burada taklmaya basladım o ark. hatırlamıorum ama aramdada hıc bır sorun yok burada kı kızların hepsıyle konusuorum cunku
ben sadece olayı anlattım arkadaslar bana kzmıstı bende burada taklıorum dedım ne var bunda
ben kıme ne yaptım da bana o yazıları layık gördünüz ceren özellikle senın yazın cıdden cok kırıcı
ben derdımı anlatıormuşum hata mı yapıyorum yanı ben mecburmuşum gıbı yazmışım neye mecburum sız benı burda sılah zoruylamı tutuyorsunuz sankı
lafa bak ya neyse kızlar galiba yanlış anlaşıldım ve cidden o yazılara cok kırıldım taaa o zaman bana yazan arkadasla bıle
sorunum yokken bu yazılar benı cok kırdı bundan sonra derdimi falan anlatmam merak etmeyın benı 5 aydır tanıyamadıysanız
ve o sözlerı yazabiliyorsanız benım burada olmama gerek yokmuş hi,ç bi şekilde kimseyi kırmak istemedim ve kimseye küskünlüğüm olmamıştı
ama yanlış anlaşılmışım hakkınızı helal edin
hepiniz allaha emanet olun
İpekcim senin yazdıklarını okudum evet tuğbaya katılmıyorum anılarınızı 92/3 de görmüş olmanız neyi değiştirir bence hiçbirşeyi önemli olan bakıp görmeniz bence başlık önemsiz bu benim fikrim.Ona bakrsan şafakcı güzellerde herkesin yazdıkları var bakıyorsun görüyorsun aynı şey bana kalırsa bu benim fikrim herkesin kendi tercihi kimseye yazın veya yazmayın demiyorum.Sizin tercihiniz.
Sen bende mecburen burda tek kalmamak için
oraya geçtim burada olmak daha mantıklı ama işte olmuyor. Dediğin için eda sana İpekcim sana isteidğin eyrde takıl diyen olmadıkı bebeğm sadece bz ordsaydık ve sende geldin kötümü oldu söylesene ? Ordaki arkadaşlıklarımızı gördün hepsi çok çok iyi değilmi byrda 3 kişi konuşmak saçma yani.... demiş bence bunda çok büyük birşey yok oraya yazmak istiyorsun yazarsın yazmak istemiyorsun buraya yazarsın senin tercihin. [/B]
İpekcim senin yazdıklarını okudum evet tuğbaya katılmıyorum anılarınızı 92/3 de görmüş olmanız neyi değiştirir bence hiçbirşeyi önemli olan bakıp görmeniz bence başlık önemsiz bu benim fikrim.Ona bakrsan şafakcı güzellerde herkesin yazdıkları var bakıyorsun görüyorsun aynı şey bana kalırsa bu benim fikrim herkesin kendi tercihi kimseye yazın veya yazmayın demiyorum.Sizin tercihiniz.
Sen bende mecburen burda tek kalmamak için
oraya geçtim burada olmak daha mantıklı ama işte olmuyor. Dediğin için eda sana İpekcim sana isteidğin eyrde takıl diyen olmadıkı bebeğm sadece bz ordsaydık ve sende geldin kötümü oldu söylesene ? Ordaki arkadaşlıklarımızı gördün hepsi çok çok iyi değilmi byrda 3 kişi konuşmak saçma yani.... demiş bence bunda çok büyük birşey yok oraya yazmak istiyorsun yazarsın yazmak istemiyorsun buraya yazarsın senin tercihin. [/B]
o yazının sebebi şu ben cidden orada tek kaldım ve mecburen buraya geçtim ama buradan memnun kaldım zamanla . bunu da oraya yazdım sonraki mesajımda
ilk etap da olan buydu ama bu yanlış bişi deil benim fikrim. sonucta senin topiğin bu ama baska yere gecmek istermisin tek kaldığın için bence istemezsin
ama gecınce alışırsın sorun olmaz bahsettıgım sey bu benım
eda bana kötü bişi yazmamış sadece ben ona hıtaben yazmamıştım kımseye hıtaben yazmadım ben ama
cerenın ani çıkışı benı sınırlendırdı bana derdını yazıyorsun kötü mü oluyor mecbur musun yazmış bunlar sana yazılsa kırılmaz mısın sen
neyse ben istenmediğimi düşünüyorum artık ve yazmayacağım bundan sonra cok kırıldım o yazıya gercekten
Hala neyi savunuyosun sen yaa inanmıyorum sana ipek zamanla memnun kalan insan 92/4 de kalmak en iyisi dermi bu topicteki kızların senin o yazını okuycagını hicmi düsünemiyosun, kendin yazmıssın ''' bende mecburen burda tek kalmamak içino yazının sebebi şu ben cidden orada tek kaldım ve mecburen buraya geçtim ama buradan memnun kaldım zamanla . bunu da oraya yazdım sonraki mesajımda
ilk etap da olan buydu ama bu yanlış bişi deil benim fikrim. sonucta senin topiğin bu ama baska yere gecmek istermisin tek kaldığın için bence istemezsin
ama gecınce alışırsın sorun olmaz bahsettıgım sey bu benım
eda bana kötü bişi yazmamış sadece ben ona hıtaben yazmamıştım kımseye hıtaben yazmadım ben ama
cerenın ani çıkışı benı sınırlendırdı bana derdını yazıyorsun kötü mü oluyor mecbur musun yazmış bunlar sana yazılsa kırılmaz mısın sen
neyse ben istenmediğimi düşünüyorum artık ve yazmayacağım bundan sonra cok kırıldım o yazıya gercekten
İpek kimsenin seni kırdığı incittiği falan yok sen kendin alınganlık yapıyosun ben her zaman sözlerime yazdıklarıma dikkat ederim kimsenin kalbini kırmamaya calısırım, edada öyle onunda yazdıklarını okudum sana kırıcı birsey söylediğimizi düsünmüyorum demişsin ki;ben zamanında aynısını söylemiştim ana topiklere her yere uğrayalım ama burası bizim topiğimiz demiştim ama
bazı arkadaşlar bana kızıp isteyen istediği yerde konuşur karışma gıbı laflar etmişti bende mecburen burda tek kalmamak için
oraya geçtim burada olmak daha mantıklı ama işte olmuyor..
Bak senin yazını birebir kopyaladım, 92/4 topiğinde olmak daha mantıklı ama olmuyor yazmıssın. Bende sana dedim ki ipekcim ordaki kızlarla canciğersin artık, bak bi derdin sıkıntın oldugunda herkes çözüm arıyo dertlesiyo seninle fenamı kötümü oldu dedim.Birkez bize yabancılık hissettirdiler mi? ben sana bunları dedim yok efendim neymis derdini anlatıyomus kafamızı sisiriyomus daha anlatmazmıs bu ne ipek yaa sen nerden girdin nereye cıktın yaa? kim snaa böyle birsey dedi ki neden birden parladın edayla bana dediğimiz anlatmak istediğimiz neydi sen ne anladın ya. Lütfen sakin kafayla oku yazılanları ve sakin cevaplar ver ipek verdiğin tepkileri bizde haketmiyoruz unutma..
Hala neyi savunuyosun sen yaa inanmıyorum sana ipek zamanla memnun kalan insan 92/4 de kalmak en iyisi dermi bu topicteki kızların senin o yazını okuycagını hicmi düsünemiyosun, kendin yazmıssın ''' bende mecburen burda tek kalmamak için
oraya geçtim burada olmak daha mantıklı ama işte olmuyor..'' DİYE AL YA BİREBİR SENİN YAZIN KOPYALA YAPISTIR YAPIYORUM.
MECBURİYETTEN GECTİĞİNİ KENDİN SÖYLEMİSSİN BEN NE DEDİMDE SİMDİ GÖZÜNE BATTI?
Beni anlamak istediğin gibi anlama ipek daha fazla kırma anladın mı kücücük bi yazımı büyütüp buralara getirdin bizi bu hallere düsürdün ya sana helal olsun daha birsey demiyorum ne kadar anlatsamda anlamak istediğin gibi anlıycagına eminim herkes okusun görsün kim büyütmüs bakalım..
İPEK SEN USLUBUNA DİKKAT ET BİZE NELER YAZDIGINA Bİ BAK SONRA BANA GEL USLUBUMA DİKKAT ETMEMİ SÖYLE TAMAM MI?kafamızı şişiriyormuş mu bu nerden cıktı bulur musun bu yazıyı
uslubuna dikkat et ayrıca edaya bişi demedim edayı karştırma ben sana o yazdıklarına kırıldım dedim uzatmaya gerek yok
ben yazdıklarımı yazdım bir daha da yazmayacağım
İPEK SEN USLUBUNA DİKKAT ET BİZE NELER YAZDIGINA Bİ BAK SONRA BANA GEL USLUBUMA DİKKAT ETMEMİ SÖYLE TAMAM MI?
Madem edaya kırılmadın ne diye çıkıştın o zaman kıza kız bisey yazmamıs kız sana kötümü oldu oraya gecmemiz söylesene yazms sen; sana bişi diyen olmadı ki eda hayırdır yani bu lafım sana deil ki sen nie ustune alınıyorsun
allah allah ya ben sana bişi mi dedim diyorsun kıza. Bu ne bicim bi hitap ipek? İlk basta çıkışan birden parlayan sensin bence sen uslubuna dikkat etmelisin bizi bu noktaya getiren benim bu hale gelmeme sebep olan sensin!
İşte yanlış anlaşılma burdan kaynaklanıyo anladın mı devamlı bizi yanlıs anlıyosun devamlı üzerimize geliyosun biraz sakin ol ipek o topicte kimse sana kötü birsey demedi, 92/4 de olmak daha mantıklı ama mecbur bende diger topige gectim yazınca e dogal olarak edayla bende 92/3ün neresini begenmedin bir derdin oldugunda herkes dinleyip yol göstermiyomu hepsiyle cok iyi anlasmıyomusun dedik ama senn neler anladın yok derdimi birdaha anlatmamda ben istenmiyorumda demeye basladın kimse sana böyle birsey demedi ipek. Sen 92/4 de olmak daha mantıklı diyince bizde sorguladık neden böyle dedin diye anlıyomusun?sen iyi misin arkadaşım? ben ne yazdım gülşene okusana önce tek kaldım mecburiyetten geçtim sonra alıştım yazdım
ama bana 92-4 de olmak mantıklı geliyor ne var bunda ? ayrıca okucaklar tabıkı neyı dusunemıyım okusunlar ben hata yaptığımı dusunmuyorum
ne hallere düşürdüm ne diyorsun sen allah aşkına
ne hale düşürdüm ben ya ne yaptım ben
bidaha seninle asla aynı konunun içerisinde dahi bulunmam ben bu ne terbiyesizlik lütfen cvp verme arkadasım veirrsen cok kötü kırmaya baslıycam seni lütfen cevap vermesana cevap vermiyorum senin kadar küçülmeyeceğim
Ya gerçekten inanmıyorum ben ya bu topikte ilk kez bir tartışma oluyor ilk kez!!!! Çocukmuyuz he ? Hepimiz 20 sini geçmiş insanlarız neredeyse? Söylesenize sorun ne öncelikle İPEK ben san dedim ki gel burada takıl ben ilk başta ordaydım kimse yok cerenle buraya geçtik ve sonuna kadar da memnunuz! sana dedim gel buraya hatta oraya gelen herkese dedim orda hareketlilik oldu gülşenin dediği gibi ha 92/3 ha 92/4 adı ne farkederki?
Ceren birbirinize sataşmayın bebeğim lütfen kapatalım konuyu burda isteyen takılır burda isteyen takılmaz! Ama ceren orda sana burda sıkıntılaırnı paylaştın mecburiyetten mi giriosun demiş ipek. haklı ceren burda sen mecburiyetten girmedin biliyorum yani biz burdayız herkes burda diye girdin ve pişman olduğunu dğüşünmüyorum lütfen sakin olalım arkadaşlar
Ayrıca GÜLŞENCİM senin ve diğer arkadaşların burda yeri çokçok farklı herkes bilir ben ustam belli olurken neler çektim heğpiniz destektiniz asla bu topikten çıkıp başka yere yazmam gibi bişey söz konusu olamaz !!!!!!! ayrıca ismi değiştirilirse herkeste kabul ederse ki tereddütüm yok çokçokmemnun olurum!
Öpüyorum cerencim ipekcim ve gülşencim sizi
Benim o konuya yazdıgım yazıda büyütülcek hicbirsey yok, uslubunu bozan beni yapmadıgım seylerle suclayan sensin memnun degilsen cıkar gidersin bencede yazma daha sen ipek seninle tartısmıycam sana dogruları anlatmaya calısmıycam artık ne anlamak istiyosan onu anla umurumda degil acıkcası hoscakal bi hakkım varsa helal olsunben kimsenin üzerine gitmiyorum kimseyi bir hale düşürmedim
yazılarını buyutup buyutup gözüme sokan sensin senın ılk yazına cok sınırlendım ve elimde olmadan siz yazmışım eda kusura bakmasın edaya laf etmedim
cunku o uslubunu korumuş guzelce yazmış ben o ankı sınırle yazdım benım yazılarım ıse sanaydı kırıldım ve o yazıları yazdım
hepsının sonuna kadar arkasındayım ama bu kadar kucuk bısı ıcın buraya kadar geldıyse ben daha fazla yazmak ıstemıyorum
herkez hakkını helal etsın en yakın zaman da uyelık ıptalını de ısteyecegım onu arastırıyorum zaten
hayırlı teskereler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?