92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Sen bilirsin ipek bence iptal etmek saçma...Siz birbirinizi yanlış anladınız cerenle saçmalama...

İnan benide üzdü ve tartışmanın ortasında buldum kendimi....Ya nilüfercm ben hayatta burdan çıkmam ben tüm dertlerimi burda paylaştım burdaki arkadaşlar 92/3 olsada ben hiç kendimi tuhaf hissetmiorm eminim cerende öyle..Ben şafak kaça da yazıyorum 93/1 dekilerede yardımcı oluyorum bence herkes aklı başında isteyen istediği yerde takılsın derim yada bu topicin ismi 92/3-4 olsun bizim topic kapansın..değişen bir şey olmayacaktır sorunda kalkacaktırrr

Kızlar yapmayın inanın takılcak bir mevzu değil haklı veya haksızsınız başlığın önemi yok herkes istediği yerde takılsın.
Bu konuşmaların bence anlamı olmıycak sonuç bulamıycaksınız.Zten yeterince başımıza askerlik dert birbirimizi yiyip ne kazanıcaz burda ne güzel herkes sevinçini üzüntüsünü paylaşıyor.Gerek yok bu tarz konuşmalara bence daha fazla cevap yazın birbinizi kırıp zarar vermeyin.Herkes dilediği yerde takılsın.Benim için edanın ve cerenin yeri ayrı.Kübra değiştirebilirse başlığı değiştircek

KAtılıyorum bebeğim isteyen istediği yerd etakılır yani bnm devem farklı diye ben neden takılamayacağım...
İnan bizim içinde senin ve diğerlerinin yeri çokçok farklı zaten biliyosunuzz gülşenimm

değiştiricem canım benimde şuan baksanaa eminmisin sence degiştrme konusunda ?

Ya bilirsin beni gülşen daha askerim yeni gitmisti hep birlikteydik ben burdaydım siz 92/4teydiniz benm burayı burakıp gitmem mumkun degil edayıda bu tarafa cektiğim için cok mutluyum şunun şurasında 2kişi kaldık tertibimle ama olsun kalan saglarla sonuna kadar devam

bu hakkı sana kim veriyor cıkar gidersin ne demek sana soracak deildim herhal de deilmi
bana dogruları anlatmaya calısacakmıs sen kimsin bana dogruları anlatıyorsun
sen bu şekilde yazdıkca bana cevap hakkı doguyor
ama bu yazdıkların gerçekten çok ayıp beni bu şekilde konuşmaya mecbur ettin

değiştiricem canım benimde şuan baksanaa eminmisin sence degiştrme konusunda ?

[BCanım değiştir.
Topikteki kimsenin buna itirazı olucağını sanmıyorum.Hepimiz her iki devrede burda konuşuyor.Başlık sonucunda benim için bir anlamı yok kardeş kardeş doğan güneş yaparız
][/B]

Ya ipek gerçekten yeter sataşmayın yeter ya cevap vermeyin birbirinizee ne bu tartışma ne ! Ceren doğru düzgn hakkımvarsa helal demiş ne uzatıyosn of ya
Sanki 15 yaşındayız pes ya !

Edacım söylermisin artık bos konusmasın insanlar, cevap vererek sevindiricek degilim su saatten sonra kimseyi, giden yolunu kalanda yerini bilsin artık bos atıp tutmayı bıraksınlar

Ya ipek gerçekten yeter sataşmayın yeter ya cevap vermeyin birbirinizee ne bu tartışma ne ! Ceren doğru düzgn hakkımvarsa helal demiş ne uzatıyosn of ya
Sanki 15 yaşındayız pes ya !
Anladın mı edacım sonunda bak insanlar nasılda görüyo kim haklı kim haksız sagol canım yaa bi nebze içime su serptin

Edacım söylermisin artık bos konusmasın insanlar, cevap vererek sevindiricek degilim su saatten sonra kimseyi, giden yolunu kalanda yerini bilsin artık bos atıp tutmayı bıraksınlar

mesaj kutuna bakarmısın cerencim sende cevap verme boşver gerçekten inanmıyorum şurda 5 aydır burdayım 1 kere tartışma olmadı pes.! cevap verme lütfen

Bir daha bu topicte ne olur tartışma olmasın aylardır olmadı bir daha olmasın adı değişirse zaten 92/4 kapansın deriz....
Cerencim dediğim gibi cnm boşver sen..giren girer güzelce konuşur çıkar bizim gibi

Aynen bitanem arkadası engelledim zaten hicbir sekilde daha muhattabım olmaz öyle insanla, kızlar kbkmayın cerenin bambaska bi yüzünü gördünüz ben öyle bi insan degilim haksızlıga ugrayınca pençelerimi cıkarıyorum o kadar lütfen kusura bakmayın sinirden gülüyorum yaa

Tamam yavrum o zaman konuyu burda kapatıyoruz bir daha açmamak üzereee
bizim kızlar girip okuyunca şok olcaklar ya.... neyse kapandı konu şekerler hadiii bakalım sıradakii konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…