oh ne güzel sanada değişim olucak eve gitmek zaman hızlı geçer
ya 200 demekten gerçekten sıkıldımda dahada 1 ay var
Kızlarrr aradı benimki gelmiş...Bingöl berbat diyo halime şükrettim diyo...Ordan erzuruma geçmişler ...Sağsalim geldi şükür..Ve gecede nöbeti var o kadar yolun üstüne sabır ya !!! P.teside Trabzona gidebilirim seçerse komutan günübirlik diyordu..Merveeee senin mekan
gizemcimmmm geçicek çabucak gör bak
edacımmm aramasına çok sevindim canımmm..sabır diye diye sabır taşı olup çatlıycaz ama sabır canım yaa..
Thankss şekerim evet sabrediyorzzz askerlik bitene kadar böyle...
aynen edacımm aynen!!!
nasılsın bakalım?
İyiym kamilcm ya 15 inde sınavlarım başlıo hergüne 2 sınav koymuşlar anlıycağın pert olucambirde taşınma işimiz var bu ara bu hafta başlıycam çalışmalara..
sen nasılsınn
taşınıyo musunuz canım??semt falan mı değiştireceksiniz?
ayyy günde 2 sınav çok kötü oluyor yaabenimde haftaya bitiyor canım son 4 tane sınavım kaldı sonra rahat bi nefes alıcam inş
Yok cnm aynı mahalle.
evet bzm vizeler tek hafta oluyo finalleri 2 haftaya yayıyolar...Baya zor olucak..
Allah bize sabır versin seninkiler haftaya bitiyormuş ne güzelll[/B]
hımm anladım canım taşınma telaşı zor olur senin içn tamda sınavlarına denk gelmesi kötü olmuş..:26:
Allah kolaylık versin valla canım
evet yaa biticek inş sonrada evime gidicem şimdi onun hayali var
12 nisanda bitiyor ben aynı gece yolcuyum tabi eve 23 nisana kadar evimdeyim sonrada geldiğimde nisanın bitmesine az kalmış olacak bakk gördün mü nisanı bitiriverdim hemen
evet cnm o telaş la zor olucak ama bakalımm
ohoh ne güzel cnmmm
evet bak nisanda bitti sonra 1 ay sonra kavuşucaksın seninkineeee inş
siz en son ne zmn görüşmüştünz cnm çok ay oldu dimi
Selam kızlar nabersinizz
İyiyim canım benim üzülme kamile bak hasrete alısmann safagını böyle azaltman cok daha iyi ben ayda bi gördükce kahroluyorum cok zor geliyo tam hasrete alısıyorum 20 25 güne geliyo tekrar aynı acıları yasıyorum görmemek daha iyi hasrete alıstıktan sonra daha kolay hersey az kalms bak 2 ay daha sabretevet edacımm yaa böyle böyle avutuyorum işte kendimi..çok oldu canım yaaa en son 29 ekim gecesi gördüm..5 ayı geçti yaniiiidahada 2 ay var..
cerencimm hoş geldin canım aynı işte bildiğin gibi sen nasılsın?
Selam kızlar nabersinizz
evet edacımm yaa böyle böyle avutuyorum işte kendimi..çok oldu canım yaaa en son 29 ekim gecesi gördüm..5 ayı geçti yaniiiidahada 2 ay var..
Okudum simdi bitanem gözün aydın bak sana demstim üzülme diyeİyiyim bebeğim sen nasılsın sormuşsun geldimi sennki diye cevap yazdım sana geldi allaha şükür..
7 ay hasretlik yani zor canım ama sabrediyosun merak etme az kaldııı bzmde 6 ay izin sonra 5 ay olucak zor ama katlanıcaz be
KIZLAR BNM ÇIKMAM LAZIM ÖPÜYORUM İKİNİZİDEEeee
İyiyim canım benim üzülme kamile bak hasrete alısmann safagını böyle azaltman cok daha iyi ben ayda bi gördükce kahroluyorum cok zor geliyo tam hasrete alısıyorum 20 25 güne geliyo tekrar aynı acıları yasıyorum görmemek daha iyi hasrete alıstıktan sonra daha kolay hersey az kalms bak 2 ay daha sabret
İyiyim bebeğim sen nasılsın sormuşsun geldimi sennki diye cevap yazdım sana geldi allaha şükür..
7 ay hasretlik yani zor canım ama sabrediyosun merak etme az kaldııı bzmde 6 ay izin sonra 5 ay olucak zor ama katlanıcaz be
KIZLAR BNM ÇIKMAM LAZIM ÖPÜYORUM İKİNİZİDEEeee
Evet canım dilerim zaman cokk cabuk gecer bi an önce sevdiğine kavusursun canım benim doya doya yasarsın mehtabınıcerencim haklısın belkide canım hani derler ya göz görmeyince gönül katlanır diye ama ilk defa bu kadar ayrı kaldık o bizi çok üzüyor çok artık her konuşmamız hayallerle bitiyor..gelince onu yapalım bunu yapalım diye..
evet edacım tamı tamına 7 ay olacak..Allah'ım sabrını veriyorda zaman geçtikçe dayanılması güçleşiyor tabi..
sende çok öpüldün güzelimmm
Evet canım dilerim zaman cokk cabuk gecer bi an önce sevdiğine kavusursun canım benim doya doya yasarsın mehtabınıgecicek zaman bi sekilde gecicek gecmeye mahkum
haziranın kacında geliyo bebeğim kararlastırdınızmı kac gün mehtap yapıcaksınızzaman geçmeye mahkummmm!!
ayy inş canım yaaa haziran bi gelsede bi nefes alsam
tamam bebeğim iyi geceler öptüm grsrzcerencimm bende çıkıyorum canım şimdi iyi geceler öptüm çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?