92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kızlarrr aradı benimki gelmiş...Bingöl berbat diyo halime şükrettim diyo...Ordan erzuruma geçmişler ...Sağsalim geldi şükür..Ve gecede nöbeti var o kadar yolun üstüne sabır ya !!! P.teside Trabzona gidebilirim seçerse komutan günübirlik diyordu..Merveeee senin mekan

oh ne güzel sanada değişim olucak eve gitmek zaman hızlı geçer

ya 200 demekten gerçekten sıkıldımda dahada 1 ay var

gizemcimmmm geçicek çabucak gör bak

edacımmm aramasına çok sevindim canımmm..sabır diye diye sabır taşı olup çatlıycaz ama sabır canım yaa..

İyiym kamilcm ya 15 inde sınavlarım başlıo hergüne 2 sınav koymuşlar anlıycağın pert olucam birde taşınma işimiz var bu ara bu hafta başlıycam çalışmalara..
sen nasılsınn

taşınıyo musunuz canım??semt falan mı değiştireceksiniz?
ayyy günde 2 sınav çok kötü oluyor yaa benimde haftaya bitiyor canım son 4 tane sınavım kaldı sonra rahat bi nefes alıcam inş

taşınıyo musunuz canım??semt falan mı değiştireceksiniz?
ayyy günde 2 sınav çok kötü oluyor yaa benimde haftaya bitiyor canım son 4 tane sınavım kaldı sonra rahat bi nefes alıcam inş

Yok cnm aynı mahalle.
evet bzm vizeler tek hafta oluyo finalleri 2 haftaya yayıyolar...Baya zor olucak..
Allah bize sabır versin seninkiler haftaya bitiyormuş ne güzelll
[/B]

Yok cnm aynı mahalle.
evet bzm vizeler tek hafta oluyo finalleri 2 haftaya yayıyolar...Baya zor olucak..
Allah bize sabır versin seninkiler haftaya bitiyormuş ne güzelll
[/B]

hımm anladım canım taşınma telaşı zor olur senin içn tamda sınavlarına denk gelmesi kötü olmuş..:26:
Allah kolaylık versin valla canım
evet yaa biticek inş sonrada evime gidicem şimdi onun hayali var
12 nisanda bitiyor ben aynı gece yolcuyum tabi eve 23 nisana kadar evimdeyim sonrada geldiğimde nisanın bitmesine az kalmış olacak bakk gördün mü nisanı bitiriverdim hemen

evet cnm o telaş la zor olucak ama bakalımm
ohoh ne güzel cnmmm
evet bak nisanda bitti sonra 1 ay sonra kavuşucaksın seninkineeee inş
siz en son ne zmn görüşmüştünz cnm çok ay oldu dimi

evet cnm o telaş la zor olucak ama bakalımm
ohoh ne güzel cnmmm
evet bak nisanda bitti sonra 1 ay sonra kavuşucaksın seninkineeee inş
siz en son ne zmn görüşmüştünz cnm çok ay oldu dimi

Selam kızlar nabersinizz

evet edacımm yaa böyle böyle avutuyorum işte kendimi..çok oldu canım yaaa en son 29 ekim gecesi gördüm..5 ayı geçti yaniiii dahada 2 ay var..

cerencimm hoş geldin canım aynı işte bildiğin gibi sen nasılsın?

İyiyim canım benim üzülme kamile bak hasrete alısmann safagını böyle azaltman cok daha iyi ben ayda bi gördükce kahroluyorum cok zor geliyo tam hasrete alısıyorum 20 25 güne geliyo tekrar aynı acıları yasıyorum görmemek daha iyi hasrete alıstıktan sonra daha kolay hersey az kalms bak 2 ay daha sabret

Selam kızlar nabersinizz

İyiyim bebeğim sen nasılsın sormuşsun geldimi sennki diye cevap yazdım sana geldi allaha şükür..

evet edacımm yaa böyle böyle avutuyorum işte kendimi..çok oldu canım yaaa en son 29 ekim gecesi gördüm..5 ayı geçti yaniiii dahada 2 ay var..

7 ay hasretlik yani zor canım ama sabrediyosun merak etme az kaldııı bzmde 6 ay izin sonra 5 ay olucak zor ama katlanıcaz be

KIZLAR BNM ÇIKMAM LAZIM ÖPÜYORUM İKİNİZİDEEeee

Okudum simdi bitanem gözün aydın bak sana demstim üzülme diye grsrsz balımm

cerencim haklısın belkide canım hani derler ya göz görmeyince gönül katlanır diye ama ilk defa bu kadar ayrı kaldık o bizi çok üzüyor çok artık her konuşmamız hayallerle bitiyor..gelince onu yapalım bunu yapalım diye..

evet edacım tamı tamına 7 ay olacak..Allah'ım sabrını veriyorda zaman geçtikçe dayanılması güçleşiyor tabi..
sende çok öpüldün güzelimmm

Evet canım dilerim zaman cokk cabuk gecer bi an önce sevdiğine kavusursun canım benim doya doya yasarsın mehtabını gecicek zaman bi sekilde gecicek gecmeye mahkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…