Çarşımı
Askerdeki önemini bile unuttum çıkmadığı için
neden kitlemişlerki canım yaa 2 hafta üst üste hemde:44:iyiyim cnm sen nasılsın yok maalesef haftayaydı ama bu haftakilerin çarşısını kitlemişler yani kısacası haftayada biizmki kitli 2 hafta sonraya inş ya
seninki nsl aranız nsll cnm
Askerliği yarıladınız canım hayırlı olsunÇarşımı
Askerdeki önemini bile unuttum çıkmadığı için
neden kitlemişlerki canım yaa 2 hafta üst üste hemde:44:
Aramız cok iyi canm masallahhkavgalarımız azaldı yok oldu bitti diyebilirim bebeğim yaa bi üzerime düsüyoki sorma hastayım ben grip oldum günlerdirr sanki yanı basımda öyle destek veriyo kurban olurum onaa carsıda bitanem suan :)
Aynen yetmisti artık rahatım bu aralar bi ekşın yoksanırım artvinde halkın yürüyüşü varmış termik santrale karşımı ne ondan
maş cnmhep böyle olun yetti kavgalar
geçmiş olsn cnm ben çıkıorm taşınma işimiz varya odamı toparlıcammöpüyorummmm
haziranın kacında geliyo bebeğim kararlastırdınızmı kac gün mehtap yapıcaksınız
00.000 dan sonra artık askerliği yarılamış olucaz allaha şükür:26::26:
Oyy cnm ya boşver sizin teskere bizden 3 ay önce bizim yaptıüımz çarşıların kaç katını birlikte yapcaksınızz
Askerliği yarıladınız canım hayırlı olsun
günaydın kızlarrrr dün gece nasıl bıraktım bu sabah nasıl buldum topiği ama neyse ki sorun bitmiş sanırım..konu nasıl açıldı nasıl buralara geldi bilmiyorum ama kızlar yapmayın lütfen..hepimiz aynı yolun yolcusu değil miyiz..92/3 - 92/4 ne fark eder ki..hepimizin derdi şu askerliği bitirip bir an önce sevdiceklerimizi kavuşmak değil mi??birbirimizi üzmenin kırmanın ne anlamı var ki..neyse artık konu kapanmış nasılsa..
cerencimm 3 haziranda gelicek inşallah bi aksiilik çıkmazsa24 gün falan kalacak sonra nasıl göndericem bilmiyorum tabiiiii
gülşencimmmmmm çok şükür askerliği yarıladık yaaaşimdiki hedef 200 lerden kurutlmak
Teşekkür ederim kızlar.
Kamilecim dönüşü düşünme ben yaşadım valla baya zor birşey kendimi 1 ayda anca toparlamıştım.
Kizlarrrrr hepiniziii cok sewiyorummm mucukkk :)
gülşencimmmm inan bende ondan çok korkuyorum canım nasıl olacaka nasıl toplıycam bimiorum hiç..
ama şimdidende onu düşünüp üzülmek istemiyorum ama işte..
gizemcimmmm geçicek çabucak gör bak
edacımmm aramasına çok sevindim canımmm..sabır diye diye sabır taşı olup çatlıycaz ama sabır canım yaa..
Şimdi 92/4 topigini okuyordum.
Kızlar özellikle ceren ve eda inanın benim için 92/4 sünüz hiç birşey ifade etmiyor.
Benim için arkadaşlığınız çok anlamlı bu yola birlikte baş koyduk birbirmizi motive ettik sıkıntılarımızı üzütünlerimizi sevinçlerimizi birlikte yaşıyoruz.
92/3 müş 92/4 müş birşey ifade etmiyor.Benim için arkadaşlınız çok değerli.Bizim topiğin sahibinden rica ettim adını değiştirmesini istedim 92/3 ve 92/4 yapmasını yapabiliyorsa eminim yapıcaktır
kamilee memleketine benim doğum günümde gidiyorsun 12 nisan
gülşencim söylediklerine sonuna kadar katılıyorum..benm içinde 3 müş 4 müş farketmiyor .. hepimiz aynı yolun yolcusuyuz bugüne kadar devre soruu yaşamadık neden yaşayalımki zaten önemli olan birşeyler paylaşıp konuşup dertleşebilmek ki bunuda fazlasıyla ve rahatlıkla hep beraber yapıyoruz..çok iyi yapmışsın gülşencimm yani gerekirse değişsin topiğin adı. kimsenin bunu soru ediceğini düşünmüyorum önemli olan başlık değil içeriği zaten biz yine aynı şekilde devam ederiz arkadaşlığımızada sohbetleriimizede..
Evet canım ama ben anladım ki kızlar askere gitse daha beter devrecilik olurmuş
ahahaha aynen yaaa düşünemiyorum ben koğuşun halini falan zatennne dedikodular ne dedikodular dönerd
Canım aşağıdaki gibi kavonoz alıp sticker yapıcam içine şekerler koyucam.
Bizim yıl dönümüz mayısta
Eki Görüntüle 677870 Eki Görüntüle 677871
Diğer fikrimide kamilenin sevdiceğine yaptım resimden akılıma geldi
Resim çekilcem bende kamile Gibi HERŞEYİM yazıcak hep bir harf ve en son resimde bu yastıkla resmim olucak.
Eki Görüntüle 677872
kavanozun içine şeker ve sticker derken küçük not kağıtları mı koyucaksın tatlım...
kamilenin foto fikri evet oda çok tatlı olur canım güzel fikirrr
Canım üstünde kavonuzun sticker var gördünmü berkarlıga veda yazıo ben kendim yapıcam yapıştırcam photoshop bilgim var yapabilirim diye tahmin ediyorum. Kavonuzun içinede şekerler koyucam.
hı üst kısmına tmm cnm evet görünüyo bekarlığa veda şeklinde evet yaparsan kendinize özel birşey yazarsın güzel olur tatlım..
17 mayısta kardeşimin doğum günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?