92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ay canım bizdede yok cep malesef ama cihanın baktığı sabit telefon var ordan konuşuyoruz işte.. doğum günü bende bişey beklemiyodum kendiside dedi zaten aşkım bekeme bişey yapmıcm ben kendm veremedikten sonra eline annemlere aldırsam ne olcak falan dedi bende tamam dedim bende ona doğum gününde yollamadım çünküama burdayken atlamaz ya ben önem veriyprum çnkü doğum günleri ve yıldönümüne.. hediyesiz geçirirse kızarım

cerencim bu geç mesaj erkeklerin çoğunda var biz askerden öncede yaşıyorduk sevmiyorlar bence mesajlaşmayı ki bende sen gibi çok tavır yapardım ama dediğin gibi insan bir süre sonra tavır yapmaktan sıkılıyor.. onlar ama devam ediyo aynı. bende bi süre sonra takmamaya başladım sms paketi bile yapmasak olur moduna geldm diyeceğimi arayıp söylüyorum . cihanın bahaneside hep çocuk gibi mesajlaşıcaz mı aşkım ya olurdu.. bende bir süre sonra hak verdim..10binlik sms paketi yaparken 1000lik yapmaya başladık iyide oldu benmde işime geldi bir süre sonra..sıkılmışım mesajlaşmaktan.
ama şuan askerde ve çarşısa senin onu merak ettiğin belli . erkeklerde söyle bişey var mesajların işine gelen kısımlarına cevap veriyorlar gerçekten sinir bozucu bir durum dalga geçer gibi yarısına cevap yk
bence sen yazma o yazana kadar dediğin gibi..mutlaka bu kız neden yazmıyoki diye aklına dank etcek

gercekten cok sinir bozucu bi durum basıma agrılar girdi tavır yapmaktan sıkıldım artık yoruldum atmıycam msj falan atarsam kavga cıkarıcam biliyorum kavga cıkarıcak yer arıyorum cünkü kendi atsın.

gercekten cok sinir bozucu bi durum basıma agrılar girdi tavır yapmaktan sıkıldım artık yoruldum atmıycam msj falan atarsam kavga cıkarıcam biliyorum kavga cıkarıcak yer arıyorum cünkü kendi atsın.

atma tatlım zaten sinirlisin sinirlenmekte de haklısın bide ne dersen de o yine kısaca cevap verip seni iyice sinir eder şu an:26:

Ben mesajlaşmayıda konuşmayıda çok severim rıza sevmezdi onu alıştırdım
Canım eger sana haber ver deyip kendi yapmıyorsa sende yapma bu kadar basit neden vermedin derse sen verdinmi ki de ah ben bu sorunların hepsini yaşadm bana avaz avaz gaırdını bilirim dediğini yapmadım için sırf kendi yapmıyor diye
Artık yapması gerektiğini örendi o yapmazsa benmde yapmycmı çok iyi biliyr.
İlişki karşılıktır.Tek bir tarafın taviziyle cabasıyla olmaz rahatlıga alışmış beyler yok öyle bir dünya

haklısın tatlım ya.. mesajlaşmayı ben çok severdimde sonradan sıkıldım ya çnkü tuvalete girdim çıktım tüm ayrıntıları konuşurduk yine konuşuyoruz.. ama paketin miktarı azaldı ve tadında şuan yani gitmeden önce , gelince bi süre arttıtırız mesajlaşmıyoruz ya şuan sonra yine 1000 yeter bizeama konuşmaktan vazgeçemem tabi..

karşılıklı tabi herşey ben yinede her anımı haber veririm ama oda aynı şeklde söyler her ne yaptıysa.. mesela bana bi yere gitme dediğinde ben gitmiyorum çnkü bilirim ben ona gitme dediğimde oda gitmez örneğin..bana deyip kendi yapmasa ben neden onun dediğini yapayım ki?? başta yaparsın iki olur üç olur sonra herşey senden eksilmeye başlar yorar yıpratır bu dengeyi kurmak lazım..

Tabi ki ilişki karşılıklı yürütülür tek taraflı olmaz ilişki adına iki traf birbirni dinler kesinlikle öle olmalı
Instgramım bilem yk gelsin birlikte açıcaz
Herşey karşılıklıdır.Facelerimizde kız erkek yok birlikte sildik tek ben veya o olmaz

katılıyorum ayrı gayrı olmaz bende instagram varda onda yok ama bende kullanmıyorum o gelsn kullanıcam tweetermz yok o gelsn açıcaz
face bizdede öyle birlikte temzledik birbirimizinkini.. o silmeyecek olsa bende silmezdim.. ya böyle olunca çok daha huzurlu ne veriyorsan karşıdan da onu bulunca yaptıkların ve yapacakların gözüne batmıyor . iyi ki diyosun sadece

SElamm kızlarr
biliosunuz bugn çarşımız vardı konuştuk işte
şimdi hayatım ben yarım saate çıkabilirmiyim internetten kırılmassan dedi arkadaşlar gezelim dio başka ilçeye gidelim dio alışveriş yapcaz birde yemek yicez dedi başka kırıldım sonra tamam hayatım dedim
gezmek onunda hakkı sonuçta..telefon var artık ama mesaj atmassa hiç o zaman çekiceği var

Son düzenleme:

Tabi ki canım karşılıklı olmayınca göze batar sıkar insanı bunlatır öyle bir dünya yok ayrıca adım cadıya çıktı benim sırf bunlardan dolayı arkadaşları öyle diyor bizde böyle ama

selam tatlım biliyordum şuanda kameada olduğunu tahmin ettim..

canım kırılıma hiç gezmeyede hakları var bence ne yaptığını sana söyledikten sonra sorun yok .. alacakları falan vardır belki yemek falan yer..

Canım hepinize diyorum sana yazarken bırakın çarşıda gezsinlrr ilk görsünler sizi ama dolaşmasına izin verin cidden bunalıyorlar çarşı da bari özgür olsunlar rızanın çarşısı olsa ben kesinlikle dlan derdim

aynen bebeğim ya başta tavır yaptımda sonra bişey demedim yüzüm asıldı tabii de onunda hakkı yani

biliyorum gülşencim ben çanakkaledeyken hep diodum çık die çıkmıodu şimdi de çıkmıyo 2 aydır gezmiodu bugün dedi ilk kez tavır yaptığıma pişman oldum ama sonra dedm sorun yok die allahtsan
nasılsın cnm yeni işin nasıl okudum gerçi yoğunmuşsun

Tabi ki canım karşılıklı olmayınca göze batar sıkar insanı bunlatır öyle bir dünya yok ayrıca adım cadıya çıktı benim sırf bunlardan dolayı arkadaşları öyle diyor bizde böyle ama

nedenmiş ki işte alışık değil ya arkadaşları görmemiş böyle ondan cadı diyorlardır halbuki olması gerekn buda işte

ne derlerse desinler boşver böylesi en iyisi.. rıza şikayetçi olmadıktan sonra..

cihan şikayetçi falan değil söylüyorda zaten olması gerektiği gibi herşeyimiz diyo..

yüzü düşüyor insanın neden çnkü görmeye görmelere doyamadığımız için ama ben önce benle bi kaç saat görüştükten sonra çıkmasına hiç yapmıyorum tavır falan .. yani bz bile burda haftada bir çıkıyorz geziyoruz oda 2 hafta bir çıkıyo sennkide öyle ondada internet kafeye hapsolsun istemem havalarda güzelleşti hava alsınlar..
ama tabi devamlı aramasını haberdar etmesini istiyorum yani yada arıyorum o kadarda olur

Son düzenleme:

aynen canımm aynen öyle
hep hapsoluyodu gezsin tabiiki
ben kaçıyorum kızlar yeni eve gidicem biraz bir kaç işimiz var annemle öpüyorum sizleriiiii

günaydın canım..
harbiden uyuz bi durum ama nerde oldğnu söylesede sende bilmezsinki o yeri şaka şaka banada kızma..tabi cnm dolaşıyorum yemek yiorum cafedeym vs. bişi söyleyebilirdi..ya ben anlamıorum ztn herkes dio askerlik çok değiştircek görceksin bak kıymetini daha ii anlıcak seni el üstünde tutcak falan die.ben o derece bi değişim görmedim henüz askerdeyken ii güzelde.izne geldiğinde yne sanki pek benim kıymetimi bilmiyor ama bu günlerin acısını ilerde bebeklerimize hamile oldğmuz zamanlar çıkarcaz kızlar asıl o zmn askerlik yaptırcaz onlara :111: tavır,naz,aşerme,gece uykudan uyandırma,kapris ne ararsan görcek onlar

benim için ztn en önemli ve özel günler doğum günü ve yıldönümüdür. yılbaşı yada sevgililer günü o kadar anlamlı değil daha çok ticaret için yapılmış.. almasada ne dicem be cnm sen bana neden hediye almadın mı dicem :44: diyemem yani ben öyle bişey.o düşünmemiş ben neden o cümleyi kurma gereği duyayım.aynı şekilde karşılığını veririm anlasın..

naber fıstıkkk

ya valla ben değişim gördüm gün geçtikcede artıyor değişim çokk memnunum hep ilgiliydide daha bi hoş oldu şuanay hele biz 25 şubatta mehtap yaptık izindede değişimi çok net gördüm
hamilelikte çekecekleri var. böyle söylediğimde ne çekmesi aşkım seve seve yapıcam her istediğini heleki sen çocuğumuzu taşırken diyoo

evet evet o 14 şubat yılbaşı falan bende hiç takılmam dediğin gibi ticaret ve herkesn kutladğı birşey ne kadar özel olabilrkii?

ya tabi o doğum günüde vs de almadıktan sonra neden almadın diyemezsin . kendi içinden gelerek alması zaten önemli olan dedikten sonra ne anlamı olucak:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…