aman ya iyice karıştı gülşah dicektim tatlım gülşen olmuş
yok ya önemli bi durum yokmuş düğünden çıkmışlar uğrayayım demiş kız kardeşiyle
aynen yavrum merak ediyor insan ama gündüz arayamadığı için haberde veremedi.ee bizim cebimiz yok canım
Günaydın kızlarr
Bıktım bıktım bu cocugun bana gec cvp vermesine 4 yıldır gec hep gec cvpler yeter yaa yaptıgım tavırdann usanmadı da bıkmadıda ay ben tavır yapmaktan bıktım muhabbetlere bakın kızlar siz olsanız ne tepki verirdiniz
yürüyüşe cıkmstım eve geldiğimi haber verdim sonra msjın devamına yazdımki sen naptın nerdesin dedim. 15 dk cvp yok cnm telefonuna bak yazdım 1 dk sonra ''TAMAM CANIM'' yazmıs bende dedimki nerdesin diyorum tamam diyon cenk bilerek mi yapıyon yazdım. Oda sey yazmıs telefona bak dedin baktım carsıdayım nerde olcam. Ya iyi tamam sormadık bisey dedim bende birliğe teslim olana kadar msj atmıycam cok ama cok gerginim kavga cıkarabilirim her an gec cvp verdiği yetmiyomuş gibi birde benmle dalga geciyo sanki
gercekten cok sinir bozucu bi durum basıma agrılar girdi tavır yapmaktan sıkıldım artık yoruldum atmıycam msj falan atarsam kavga cıkarıcam biliyorum kavga cıkarıcak yer arıyorum cünkü kendi atsın.ay canım bizdede yok cep malesef ama cihanın baktığı sabit telefon var ordan konuşuyoruz işte.. doğum günü bende bişey beklemiyodum kendiside dedi zaten aşkım bekeme bişey yapmıcm ben kendm veremedikten sonra eline annemlere aldırsam ne olcak falan dedi bende tamam dedim bende ona doğum gününde yollamadım çünküama burdayken atlamaz ya ben önem veriyprum çnkü doğum günleri ve yıldönümüne.. hediyesiz geçirirse kızarım
cerencim bu geç mesaj erkeklerin çoğunda var biz askerden öncede yaşıyorduk sevmiyorlar bence mesajlaşmayı ki bende sen gibi çok tavır yapardım ama dediğin gibi insan bir süre sonra tavır yapmaktan sıkılıyor.. onlar ama devam ediyo aynı. bende bi süre sonra takmamaya başladım sms paketi bile yapmasak olur moduna geldm diyeceğimi arayıp söylüyorum . cihanın bahaneside hep çocuk gibi mesajlaşıcaz mı aşkım ya olurdu.. bende bir süre sonra hak verdim..10binlik sms paketi yaparken 1000lik yapmaya başladık iyide oldu benmde işime geldi bir süre sonra..sıkılmışım mesajlaşmaktan.
ama şuan askerde ve çarşısa senin onu merak ettiğin belli . erkeklerde söyle bişey var mesajların işine gelen kısımlarına cevap veriyorlar gerçekten sinir bozucu bir durum dalga geçer gibi yarısına cevap yk
bence sen yazma o yazana kadar dediğin gibi..mutlaka bu kız neden yazmıyoki diye aklına dank etcek
gercekten cok sinir bozucu bi durum basıma agrılar girdi tavır yapmaktan sıkıldım artık yoruldum atmıycam msj falan atarsam kavga cıkarıcam biliyorum kavga cıkarıcak yer arıyorum cünkü kendi atsın.
ay canım bizdede yok cep malesef ama cihanın baktığı sabit telefon var ordan konuşuyoruz işte.. doğum günü bende bişey beklemiyodum kendiside dedi zaten aşkım bekeme bişey yapmıcm ben kendm veremedikten sonra eline annemlere aldırsam ne olcak falan dedi bende tamam dedim bende ona doğum gününde yollamadım çünküama burdayken atlamaz ya ben önem veriyprum çnkü doğum günleri ve yıldönümüne.. hediyesiz geçirirse kızarım
cerencim bu geç mesaj erkeklerin çoğunda var biz askerden öncede yaşıyorduk sevmiyorlar bence mesajlaşmayı ki bende sen gibi çok tavır yapardım ama dediğin gibi insan bir süre sonra tavır yapmaktan sıkılıyor.. onlar ama devam ediyo aynı. bende bi süre sonra takmamaya başladım sms paketi bile yapmasak olur moduna geldm diyeceğimi arayıp söylüyorum . cihanın bahaneside hep çocuk gibi mesajlaşıcaz mı aşkım ya olurdu.. bende bir süre sonra hak verdim..10binlik sms paketi yaparken 1000lik yapmaya başladık iyide oldu benmde işime geldi bir süre sonra..sıkılmışım mesajlaşmaktan.
ama şuan askerde ve çarşısa senin onu merak ettiğin belli . erkeklerde söyle bişey var mesajların işine gelen kısımlarına cevap veriyorlar gerçekten sinir bozucu bir durum dalga geçer gibi yarısına cevap yk
bence sen yazma o yazana kadar dediğin gibi..mutlaka bu kız neden yazmıyoki diye aklına dank etcek
Ben mesajlaşmayıda konuşmayıda çok severim rıza sevmezdi onu alıştırdımgercekten cok sinir bozucu bi durum basıma agrılar girdi tavır yapmaktan sıkıldım artık yoruldum atmıycam msj falan atarsam kavga cıkarıcam biliyorum kavga cıkarıcak yer arıyorum cünkü kendi atsın.
Ben mesajlaşmayıda konuşmayıda çok severim rıza sevmezdi onu alıştırdım
Canım eger sana haber ver deyip kendi yapmıyorsa sende yapma bu kadar basit neden vermedin derse sen verdinmi ki de ah ben bu sorunların hepsini yaşadm bana avaz avaz gaırdını bilirim dediğini yapmadım için sırf kendi yapmıyor diye
Artık yapması gerektiğini örendi o yapmazsa benmde yapmycmı çok iyi biliyr.
İlişki karşılıktır.Tek bir tarafın taviziyle cabasıyla olmaz rahatlıga alışmış beyler yok öyle bir dünya
haklısın tatlım ya.. mesajlaşmayı ben çok severdimde sonradan sıkıldım ya çnkü tuvalete girdim çıktım tüm ayrıntıları konuşurduk yine konuşuyoruz.. ama paketin miktarı azaldı ve tadında şuan yani gitmeden önce , gelince bi süre arttıtırız mesajlaşmıyoruz ya şuan sonra yine 1000 yeter bizeama konuşmaktan vazgeçemem tabi..
karşılıklı tabi herşey ben yinede her anımı haber veririm ama oda aynı şeklde söyler her ne yaptıysa.. mesela bana bi yere gitme dediğinde ben gitmiyorum çnkü bilirim ben ona gitme dediğimde oda gitmez örneğin..bana deyip kendi yapmasa ben neden onun dediğini yapayım ki?? başta yaparsın iki olur üç olur sonra herşey senden eksilmeye başlar yorar yıpratır bu dengeyi kurmak lazım..
Tabi ki ilişki karşılıklı yürütülür tek taraflı olmaz ilişki adına iki traf birbirni dinler kesinlikle öle olmalı
Instgramım bilem ykgelsin birlikte açıcaz
Herşey karşılıklıdır.Facelerimizde kız erkek yok birlikte sildik tek ben veya o olmaz
katılıyorum ayrı gayrı olmaz bende instagram varda onda yok ama bende kullanmıyorum o gelsn kullanıcamtweetermz yok o gelsn açıcaz
face bizdede öyle birlikte temzledik birbirimizinkini.. o silmeyecek olsa bende silmezdim.. ya böyle olunca çok daha huzurlu ne veriyorsan karşıdan da onu bulunca yaptıkların ve yapacakların gözüne batmıyor . iyi ki diyosun sadece
selam tatlım biliyordum şuanda kameada olduğunu tahmin ettim..SElamm kızlarr
biliosunuz bugn çarşımız vardı konuştuk işte
şimdi hayatım ben yarım saate çıkabilirmiyim kırılmassan dedi arkadaşlar gezelim dio başka ilçeye gidelim dio alışveriş yapcaz birde yemek yicez dedi başka kırıldım sonra tamam hayatım dedim
gezmek onunda hakkı sonuçta..telefon var artık ama mesaj atmassa hiç o zaman çekiceği var
SElamm kızlarr
biliosunuz bugn çarşımız vardı konuştuk işte
şimdi hayatım ben yarım saate çıkabilirmiyim kırılmassan dedi arkadaşlar gezelim dio başka ilçeye gidelim dio alışveriş yapcaz birde yemek yicez dedi başka kırıldım sonra tamam hayatım dedim
gezmek onunda hakkı sonuçta..telefon var artık ama mesaj atmassa hiç o zaman çekiceği var
selam tatlım biliyordum şuanda kameada olduğunu tahmin ettim..
canım kırılıma hiç gezmeyede hakları var bence ne yaptığını sana söyledikten sonra sorun yok .. alacakları falan vardır belki yemek falan yer..
Canım hepinize diyorum sana yazarken bırakın çarşıda gezsinlrr ilk görsünler sizi ama dolaşmasına izin verin cidden bunalıyorlar çarşı da bari özgür olsunlar rızanın çarşısı olsa ben kesinlikle dlan derdim
Tabi ki canım karşılıklı olmayınca göze batar sıkar insanı bunlatır öyle bir dünya yok ayrıca adım cadıya çıktı benim sırf bunlardan dolayı arkadaşları öyle diyor bizde böyle ama
aynen bebeğim ya başta tavır yaptımda sonra bişey demedim yüzüm asıldı tabii de onunda hakkı yani
biliyorum gülşencim ben çanakkaledeyken hep diodum çık die çıkmıodu şimdi de çıkmıyo 2 aydır gezmiodu bugün dedi ilk kez tavır yaptığıma pişman oldum ama sonra dedm sorun yok die allahtsan
nasılsın cnm yeni işin nasıl okudum gerçi yoğunmuşsun
yüzü düşüyor insanın neden çnkü görmeye görmelere doyamadığımız için ama ben önce benle bi kaç saat görüştükten sonra çıkmasına hiç yapmıyorum tavır falan .. yani bz bile burda haftada bir çıkıyorz geziyoruz oda 2 hafta bir çıkıyo sennkide öyle ondada internet kafeye hapsolsun istemem havalarda güzelleşti hava alsınlar..
aynen canımm aynen öyle
hep hapsoluyodu gezsin tabiiki
ben kaçıyorum kızlar yeni eve gidicem biraz bir kaç işimiz var annemle öpüyorum sizleriiiii
Günaydın kızlarr
Bıktım bıktım bu cocugun bana gec cvp vermesine 4 yıldır gec hep gec cvpler yeter yaa yaptıgım tavırdann usanmadı da bıkmadıda ay ben tavır yapmaktan bıktım muhabbetlere bakın kızlar siz olsanız ne tepki verirdiniz
yürüyüşe cıkmstım eve geldiğimi haber verdim sonra msjın devamına yazdımki sen naptın nerdesin dedim. 15 dk cvp yok cnm telefonuna bak yazdım 1 dk sonra ''TAMAM CANIM'' yazmıs bende dedimki nerdesin diyorum tamam diyon cenk bilerek mi yapıyon yazdım. Oda sey yazmıs telefona bak dedin baktım carsıdayım nerde olcam. Ya iyi tamam sormadık bisey dedim bende birliğe teslim olana kadar msj atmıycam cok ama cok gerginim kavga cıkarabilirim her an gec cvp verdiği yetmiyomuş gibi birde benmle dalga geciyo sanki
ay canım bizdede yok cep malesef ama cihanın baktığı sabit telefon var ordan konuşuyoruz işte.. doğum günü bende bişey beklemiyodum kendiside dedi zaten aşkım bekeme bişey yapmıcm ben kendm veremedikten sonra eline annemlere aldırsam ne olcak falan dedi bende tamam dedim bende ona doğum gününde yollamadım çünküama burdayken atlamaz ya ben önem veriyprum çnkü doğum günleri ve yıldönümüne.. hediyesiz geçirirse kızarım
naber fıstıkkkgünaydın canım..
harbiden uyuz bi durumama nerde oldğnu söylesede sende bilmezsinki o yeri şaka şaka banada kızma..tabi cnm dolaşıyorum yemek yiorum cafedeym vs. bişi söyleyebilirdi..ya ben anlamıorum ztn herkes dio askerlik çok değiştircek görceksin bak kıymetini daha ii anlıcak seni el üstünde tutcak falan die.ben o derece bi değişim görmedim henüz askerdeyken ii güzelde.izne geldiğinde yne sanki pek benim kıymetimi bilmiyor ama bu günlerin acısını ilerde bebeklerimize hamile oldğmuz zamanlar çıkarcaz kızlar asıl o zmn askerlik yaptırcaz onlara :111: tavır,naz,aşerme,gece uykudan uyandırma,kapris ne ararsan görcek onlar
benim için ztn en önemli ve özel günler doğum günü ve yıldönümüdür. yılbaşı yada sevgililer günü o kadar anlamlı değil daha çok ticaret için yapılmış.. almasada ne dicem be cnm sen bana neden hediye almadın mı dicem :44: diyemem yani ben öyle bişey.o düşünmemiş ben neden o cümleyi kurma gereği duyayım.aynı şekilde karşılığını veririm anlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?